Nunta in Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cornelianeli spune:
buna dimineata
roxy eu nu v-am vazut imi pare rau dar merg cu capul in jos si cu gandurile aiurea
imi pare rau ca nu poti veni,sper sa ne vedem dupa nunta cristinei la un suc
bafta la bucuresti, poate te uiti si dupa rochita
magdala astept sa-mi confirmi daca vii sambata
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdala spune:
Deci pana la urma o sa fim numai noi doua.
Ei, macar atat, ca daca nu se supara cris pe noi..
Daca nu intervine ceva urgent, am sa vin. Ramane la Tomis ora 15.30. Eu voi veni cu scumpa mea, caci altfel nu se poate, asa ca vom fi 3 pana la urma.
Ma intorc la munca --- sa ma , ma simt ca
,vreau vacantaaa!!! ca nu mai pot... dar trebuie
.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
tky spune:
Buna,
Urmaresc de ceva timp cu mare interes tot ce discutati pe forum, eu ma casatoresc pe 17 septembrie 2005.....vroiam sa va intreb cum ati rezolvat cu fotograful, cat va costa, o eventuala recomandare mi-ar fi de mare ajutor.
Mii de multumiri
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by tky
Buna,
Urmaresc de ceva timp cu mare interes tot ce discutati pe forum, eu ma casatoresc pe 17 septembrie 2005.....vroiam sa va intreb cum ati rezolvat cu fotograful, cat va costa, o eventuala recomandare mi-ar fi de mare ajutor.
Mii de multumiri
bine ai venit la noi
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
te asteptam cu mai multe detalii, despre cum stai cu pregatirile, ai rochita....
daca vrei scrie-mi un mesaj privat si-ti dau un nr de tel
![](pupic.gif)
roxy79ro spune:
Salutare din nou fetelor!!!!
Tky bine ai venit printre noi.Chiar vroiam sa intru shi sa-i multzumesc Corneliei pentru recomandarea pe care mi-a facut-o in ceea ce priveshte fotograful.E un tip super.Noi am batut palma cu el.Ne costa 10 mil cu tot cu filmat.Adik 4,5 mil filmatul shi restul un album de poze de diferite dimensiuni shi prelucrate, shi transpunerea casetei pe DVD.Chiar dc. pare mult sa shtii ca astea sunt pretzurile, sau sunt chiar mai mari.O sa itzi trimit un PM cu numarul lui de tel.
Cornelia am tot uitat sa te intreb.Ce-ai facut cu acordeonistul?Ai vb. cu el?
V-am pupic pe toate, shi martzi sper sa ma laud ca mi-am luat shi eu rochitza.Week-end placut.
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
tky spune:
Buna,
Multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns, noi am vorbit cu un fotograf care ne-a cerut 80 000 pe poza si ne scoate un minim de 100 de poze pe care ni le da gata aranjate in album....ni s-a parut mult si de aceea v-am intrebat si pe voi, as vrea numarul lui de telefon daca se poate....
Noi facem doar cununia civila urmata de o petrecere care va fi la Hotel Bulevard, cel de pe bdl Mamaia, asa ca scap mai usor cu pregatirile...pt decorarea salii am angajat firma Cristina Mode.
Numai bine si mii de multumiri
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by tky
Buna,
Multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns, noi am vorbit cu un fotograf care ne-a cerut 80 000 pe poza si ne scoate un minim de 100 de poze pe care ni le da gata aranjate in album....ni s-a parut mult si de aceea v-am intrebat si pe voi, as vrea numarul lui de telefon daca se poate....
Noi facem doar cununia civila urmata de o petrecere care va fi la Hotel Bulevard, cel de pe bdl Mamaia, asa ca scap mai usor cu pregatirile...pt decorarea salii am angajat firma Cristina Mode.
Numai bine si mii de multumiri
iubita 80.000 este un pret exagerat sau cel putin asa mi se pare mie
te asteptam sa postezi in continuare
eu ma pregatesc sa merg la nunta cristinei, are o zi superba, este cald cald cum si-a dorit ea si abia astept sa o vad miresica
v-am pupat
![](pupic.gif)
tky spune:
Buna,
Frumoasa zi de nunta are, calda si senina....sunt convinsa ca va iesi perfect, abia astept sa citesc impresiile voastre..
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by tky
Buna,
Frumoasa zi de nunta are, calda si senina....sunt convinsa ca va iesi perfect, abia astept sa citesc impresiile voastre..
intr-adevar angelique a avut o zi superba de vara asa cum si-a dorit
si a fost o miresica superba,nu am avut timp sa pun pozele pe care i le-am facut, a fost super coafata, machiajul super,azi cum ajung acasa promit ca le pun
eu sunt un pic suparata, am fost vineri la restaurant sa vad daca am de unde sa agat jumbo exploder-ul si am aflat ca nu am voie sa pun confeti in el, am mai aflat ca nu au naproane roz, la fel ca husele si tot asa
![](icon_smile_angry.gif)
![](pupic.gif)
tky spune:
Buna,
Ce liniste este pe aici... Eu am mers sa dau comanda de tort, initial am vrut sa vad daca pot face tortul cum vreau eu, adica cu etaje, fara suport iar blaturile dreptunghiulare...dupa mii de ezitari si intrebari puse de cea care isi nota laboratorului raspunsul a fost afirmativ,pot face un tort cum vreau eu;)
Interesant este ca am platit garantie pentru un platou pe care urmeaza sa stea tortul, garantie in valoare de 1,5 mil. ....am ramas foarte surprinsi nu ne asteptam la asa suma bine ca am avut bani la noi, deci nu avans pentru tort ci garantie pentru platou;))...Noi facem tortul la Vanimar ca asa ne-a recomandat restaurantul..
Am povestit asta pt fetele care vor merge acolo ca sa fie pregatite sufleteste si material:)
Numai bine