Buna ziua,
Sunt nou utilizator al acestiu site si indraznesc sa adresez o intrebare. Sper sa ma puteti ajuta. Am facut un test chlamidia din secretie vag care a iesit pozitiv, care este tratamentul sigur, care da rezultate si pt mine si pt partener? Am auzit atatea variante ca nici nu stiu la care sa ma opresc, si mai si costa...
Multumesc,
Krisa
Mie mi-au depistat Chlamydia la inceputul sarcinii si am facut tratament cu Amoxicilina (antibiotic permis la gravide). Oricum l-am luat amandoi. A fost eficient!
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
Buna Krisa
Cel mai bine este sa faci un test unde sa ti se detecteze si antibioticele la care corpul tau este sensibil si la care nu. Adica asta se numeste antibiograma, cred. Du-te la Medsana si fa-o. Nu poti lua antibiotice dupa capul tau pentru ca ce merge pe un organism, poate sa nu mearga pe al tau. Cel mai bine e sa te duci la un medic ginecolog. Eu, spre exemplu, sunt imuna la amoxicilina si penicilina, pot sa iau oricat ca nu au efecte pe mine. Asa ca nu lua antibiotice dupa capul tau.
Iti urez multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
cel mai bun medicament pt. clamydia este sumamed dar este foarte scump, se ia atat pt. tine cat si pt. partenerul tau.
camy