Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Super poze... DA unde ati fost?.... Unde sunt facute pozele?...

In parcul Moghioros,Felis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, am fost in Moghioros (ea sta in Militari si a fost o solutie aproape de amandoua),si am stabilit foarte din scurt, pentru ca si Fulguletz a fost ocupata pana acum.Oricum, zicea ca incearca sa va caute si pe voi, "din celelalte zone ale capitalei", poate reusiti sa va vedeti.Eu, din pacate, in afara de sambata si duminica, ma deplasez cam greu in alte zone , o am si pe Bianca cu mine si nu prea pot veni cu amandoi cu masina, ca nu stiu ce fac ei doi acolo, in spate, sa nu-si scoata ochii...

Pai tot un fel de blond mai inchis eram si inainte, acum nu-mi place culoarea dar trebuie sa mai astept ca sa o schimb din nou

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxi, ce rapida ai fost! Bravo
Nu spune de Mihnea ca iti face probleme, ai vazut eu a trebuit sa plec acasa....Felis, Fulguletz chiar a spus ca ar vrea sa te vada...

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andreea multa sanatate si bafta la operatie.Noi suntem la Geneva.
am uitat ce era important...vrea cineva chilotei de apa de care ne-a tot povestit try ? am gasit de la pampers 11 bucati 11.90 franci elvetieni..vedeti voi cat e un franc, am impresia ca e 25000, sau de la huggies-little swimmers tot 11 buc 12.90 franci.
sa-mi spuneti pe mail ca nu stiu daca voi citi toate paginile de forum zilele astea, poate doar cate una...ca avem multe de vazut.o sa ma interesez pana vineri cat sunt la praga, poate sunt mai ieftini acolo si atunci va dau sambata iar preturile daca voi avea la praga acces la net.adresa mea de mail e mikiparisa@gmail.com
Adriana poze foarte frumoase..zic eu..cand ajung acasa acum nu am cum sa le descarc si incarc ca suntem la business center-ul hotelului
pupici ma duc sa mai citesc din urma

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Ciao
foarte pe scurt pt. ca nu ma pot abtzine sa stau departe de voi

LA MULTZI ANI tuturor bebeilor care ieri si azi au mai implinit o lunisoara !!!

ADRIANNA - nici eu nu am iesit azi pt. ca bebeii mei sunt f. bolnaviori; au febra 39, toata noaptea nu au dormit, am fost azi la medic si mi-a zis ca au rosu in gat si acum avem un tratament de facut
Saracutzii sunt asa de blegutzi, le curge nasul, sunt infundatzi si tusesc aproape incontinuu cu o tuse de zici ca ei fumeaza 2 pachete de tzigari pe zi. Acum au adormit dar lui Dennis inca nu i-a scazut febra si daca o tzine tot asa cred ca o sa mergem la urgentza cu el sau o sa chemam salvarea. Nu stiu ce sa-i mai fac ca de la supozitor paracetamol si de la Nurofen sau Calpol nu ii scade febra decat pt. 1 ora sau doua. Mi-e asa de mila de ei saracutzii nici nu au putut manca azi. Te tzin la curent cu laptele de indata ce vine Cristi intru sa-tzi mai scriu ce si cum. Te anuntz eu si cand ne facem bine si putem iesi afara. Va pupam !

Am vazut si toate pozele noi : FELICITARI MAMICILOR AVETZI PUISORI FRUMOSI FOC !

JASMINE - spune-i lui Raducu sa fie cuminte si sa se molipseasca de la Daria cu cumintzenie nu de la Dennis si sa nu doarma noaptea. Da' ce inseamna asta ???

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

Poze nooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiii!....Cei doi prieteni la o bere!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Eu sunt suparata... Pia nimeni nu s-a uitat sa-l vada pe Silviu ce baiat mare e... cu cartofi prajiti si bere la terasa????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Poze facute in IOR...Onitza si Raluca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am vazut si noi pozele. Mamici frumoase, copilasi care mai de care mai frumosi si vreme ok. Sper sa ma potrivesc si eu cu fetele ca numai noi stam doar prin jurul blocului.
Andreea, multa sanatate Mariucai!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:

quote:

Poze nooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiii!....Cei doi prieteni la o bere!...

Eu sunt suparata... Pia nimeni nu s-a uitat sa-l vada pe Silviu ce baiat mare e... cu cartofi prajiti si bere la terasa????????

eu am vazut

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Daca tot e vorba despre poze, am pus si eu cateva noi in albumul mai-iunie 2005.
Am avut o zi zapacita azi, pt. ca Bia s-a trezit cu febra. 37.8. i-am dat Nurofen si am plecat la birou. Pe la 11 avea 37.5, iar pe la 13....38.2 ! Am "zburat" de la birou pana acasa (ii pusese mama supozitor Novocalmin) si i-am mai dat niste Nurofen si .... i-a scazut brusc ! Nu-mi dau seama ce a fost, nu pare sa aiba gingiile inflamate. Pediatra a spus ca a racit, dar ... nici nu stranuta, nici nu tuseste. Acum nu mai are febra, dar preventiv nu am scos-o deloc la plimbare. Nu stiu nici daca sa ii fac baita. Voi ce credeti?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput