ce barbati ne plac?
![](images/user_woman.png)
De cind ma stiu mi-au placut barbatii destepti, puternici, asertivi, descurcareti, cu stofa de leader, barbati de la care sa am ce invata, care sa ma uimeasca si alaturi de care sa ma simt in siguranta. Barbati despre care stiam sigur ca indiferent ce se intimpla, nu voi muri de foame alaturi de ei. Prietene de-ale mele preferau insa barbati romantici, poetici, care le aduceau flori si le plimbau ca barca. Nu spun ca nu mi-ar fi placut si aceia, dar ciudat este, ca m-am temut de ei si uite ca, multi ani mai tirziu, barbatii prietenelor mele, cei romatici, fie nu sint in stare sa bata un cui, fie sint iresponsabili finaciar (nu planifica, dau toti banii pe carti sau cersetori sau la mama), fie sint incapabili de decizii importante pt. familie, fie nu vad realiatea cea rea. Si tot greul pica pe prietenele mele. Eu nu pot sa ma dumiresc. Ati intilnit vreunul ca sa fie cite putin din ambele categorii? Eu nu.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Nici eu! Sau daca l-oi fi intalnit vreodata nu l-am observat...
Si mie-mi place acelasi gen de barbati pe care il apreciezi si tu, cred eu din cauza ca ma consider a fi o femeie destul de puternica si hotarita si nu as putea sta linga un mototol care sa viseze floricele pe campii toaata ziulica (cat ar fi de frumos uneori). Eu vreau actiune (si suspans, da' rar ) si vorba ta: "...indiferent ce se intimpla, nu voi muri de foame alaturi de ei" Pentru ca eu vreau sa-l admir mereu pe barbatul ales, sa descopar calitati la el, sa simt ca ma domina cat de cat, nu ca eu l-as domina pe el (cu toate ca, e cam greu sa ma domine cineva
recunosc...).
Mi-e mila de femeile care duc greul familiei (cum spui despre prietenele tale) si care (probabil in tineretea tineretii) si-au ales un barbat "romantic".
By the way, romantic poate fi (mai rar) si un barbat puternic! Ocazii exista!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
adrienne si mie la fel, imi plac barbatii puternici, care stiu sa faca bani, sa repare ceva prin casa.
ca pana la urma romantismul nu tine de foame si tot la certuri se ajunge. uite, prietenul meu e muzician, romantic, bla bla... dar bani cuc, treaba prin casa cuc...
am cunoscut si un ingier, intr-adevar mai putin le are el cu romantismul
dar e barbat adevarat (cocos, cum imi place mie sa zic...
) stie sa bata un cui, mi-a reparat diverse chestii prin casa, ma mai ajuta la una alta, bani garla, nu mai zic... un singur defect are, dar nu vreau sa-l zic...
mai scriu mai incolo, acuma am treaba
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
badjoke spune:
Hop si eu sa-mi dau cu parerea!
Ca fizic imi plac barbatii inalti, bruneti~tipul hispanic. Daca se poate sa aiba si parul lung...!! Nu-mi plac barbatii cu muschi, care mai sunt si fitosi...Nici cei foarte frumosi, dar nici cei delasatori!
Nu suport sa vad barbati care nu se imparfumeaza sau care se imbraca elegant si miros a transpiratie!
Nu concep sa stau langa un barbat prostanac.
Intr-adevar de la un barbat trebuie sa ai ce invata (si vice-versa).
Sotul meu este inalt, brunet cu tenul alb, cam gras (aici trebuie sa mai luptam cu kilogramele), nu le are cu treburile gospodaresti. Il preocupa munca intelectuala si este omul de la care ai ce invata! Are o verticalitate aparte. Nu le are cu romantismul.Aici am o parere personala cu romantismul si sa nu mi-o luati in nume de rau. Este o chestiune verificata de mine si anume majoritatea barbatilor romantici cu care am intrat in contact se laudau ca-si inselau sotiile sau prietenele!
Nu stiu, poate unde am crescut fara tata, simt nevoia unui barbat puternic langa mine si deocamdata l-am gasit! De 10 ani suntem impreuna si chiar daca au mai fost mici dispute le-am trecut cu brio!
El reprezinta pentru mine tatal fetitei noastre, prietenul si amantul meu, colegul de camera si nu in ultimul rand sotul care mi-a modelat viata!
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Mie imi plac barbatii inteligenti si punct. Sa se intereseze de o groaza de lucruri si domenii, sa poata sa fie capabili sa discute despre literatura, religie, fizica, istorie, orice . Ca sa nu ma plictisesc langa ei si ca sa simt ca evoluez ca persoana. Sa le placa sa calatoreasca. Sa aiba multa imaginatie, sa fie toleranti si sa fie deschisi la nou. Nu neaparat stofa de "leader", aia ma cam complexeaza.
Barbatul meu ideal este:
fizic: Adrian Paul (Highlander)/ temperament-intelect: Rhett Butler / amant: orice personaj din Sandra Brown
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
april spune:
Intr-adevar, caracterul e foarte important dar eu cred ca trebuie sa existe si acel "ceva" , o scanteie, un beculet ce ti se aprinde, e adevarat, foarte rar, dar exista. Un barbat pe care sa-l simti ca s-a nascut special ca sa te intalneasca pe tine. Si atunci, poate ca nu mai conteaza asa de mult celelalte. Depinde din ce unghi privesti lucrurile. Depinde de prioritatile pe care ti le-ai stabilit in ceea ce priveste viata in doi, ceea ce poti suporta si ce nu. Totul e relativ.
Antonela &Andrada
leyla spune:
Eu l-am intalnit. Este chiar sotul meu:)) De profesie inginer deci le are cu ajutorul prin casa. Iar la romantism nu-l intrece nimeni. Stie cum sa pregatesca o cina romantica cand este cazul iar florile sunt la ordinea zilei (mai ales cele trimise la birou - sac sa moara colegele!!!). ca sa nu mai spun cat iubeste muzica si ce voce superba are (chiar a cantat prin liceu si facultate) si este si foarte petrecaret!!! Deci, se poate
carmenutza spune:
Mie imi plac barbatii puternici, frumosi si destepti. Si inca ceva foarte important, sa aiba simtul umorului, sa ma faca sa rad.
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
mie imi place omu' harnic, destept, cu bun simt si umor.
iar daca-i barbat sa fie si inalt
lena spune:
Mie imi plac barbatii inteligenti, cu simtul umorului si pe care sa ma pot baza...nu stiu dca romantism inseamna sa-mi aduca o floare (desi acum prefer un parfum-sunt mai pragmatica, deh )...si am si eu un principiu: pe o femeie sa o fereasca Dumnezeu de barbatii alcoolici, zgarciti si afemeiati...ca io la cusururile astea nu le gasesc rezolvare
De exemplu mie romantic mi se pare sa ma duca undeva intr-o calatorie...intr-o tara in care n-am mai fost, sau ma lase o zi intreaga sa ma plimb prin magazine, sa beau o cafea pe o terasa sau sa ma duc la coafor fara sa am nici un stress si singurica sau cu o prietena
Ca fizic zdranga io zic ca asta e cel mai putin important, pentru mine evident....ca intotdeauna mi-au placut tipii mai exotici, nu urati, dar nici frumosi dupa sabloane, oricum : de gustibus...dar ce-i mai important e sa fie chimia aia intre noi, adica sa ma atraga (fizic, sexual, oricum).
De exemplu sotul meu e genul de tip care pana acum de 3 ani de zile nu a reusit sa ma plicitiseasca (asta-i un element important la mine, sa nu fie plicitisitori ca atunci ma apuca dorul de cuca )...are hobby-urile lui: motorul, (de care m-am indragostit si eu), canta intr-o trupa la chitara, face diving...deci nu ne sufocam si mai mult e interesant si stie sa-mi faca si mie viata interesanta.
Si alt punct forte: nu e neajutorat slava Domnului(am exemplu in familie: tatal meu nu stia sa bata un cui )...face de toate si el tine casa, compania si stie sa puna si un bec...si imi aduce si cateodata flori, spontan
...si evident e un tata fff bun pentru kinderitza noastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by buli
mie imi place omu' harnic, destept, cu bun simt si umor.
iar daca-i barbat sa fie si inalt
si mie
![](icon_smile_big.gif)
![](hailabataie.gif)