Bebelusi de iulie-august 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Andreea eu nu am aplicat metoda si in timpul zilei ..pentru ca nu-s acasa...asa ca doarme in carut ...afara la plimbare...
Luca a spus mama si tata pe la 7 luni....acum nu spune...si nici nu merge...doar in 4 labute...dar nu are nici 10 luni...
philip spune:
eu trebuie sa o aplic si ziua...ca altfel nu o sa invete. si pupi zicea multe cuvinte bisilabice pe la 7 luni, acum doar tot felul de sunete si ggggg cand vede animale. preferata ramane totusi litera A.
pai pupi face 11 luni duminica si ma intreb daca n-ar trebui sa-i dea drumul. dar e fricos. sta in picioare singur, nu pt mult timp si merge dintr-o mobila in alta. dar n-ar da drumul manutelor...
ei, stai, ca acum s-a apucat de deschis cuptorul
philip
&andreea
amironeanu spune:
Buna!
Ce bine ca vine week-end-ul, stau si eu mai mult cu Stefi a mea

V-am citit, nu prea mai tin minte, dar
Nici Stefi nu spune mama, nici macar cand plange nu iese mama, iese un fel de ana
. Nici nu merge, merge in patru labe, se ridica singura daca are de ce sa se prinda. Si este o smechera. Aseara vroia 2 jucarii. Le pun pe canapea, una intr-o parte, cealalta parte opusa. Ea o ia pe una si nu mergea de-a lungul canapelei sa o ia si pe cealalta. Se lasa in fund, merge in patru labe si se ridica iar in picioare sa-si ia jucaria!
Liliana, felicitari pentru primul hop, iti tinem pumnii in continuare.
SimonaR, ce m-am distrat cu povestirile tale. Cred ca MArio este un scump cum merge el ca un robotel.
Andreea (philip) si Olivia, felicitari pentru noptile dormite. Trebuie sa recunosc ca chiar daca dorm rau, ma trezesc la primul scancet al Stefaniei si sunt langa ea.
Mitzura, of, of, sa speram ca trec repede si problemele acestea.
Pentru toti bebelusi si mamicile care pleaca la mare, vreme frumoasa si asteptam poze multe!
Roxana, voi unde plecati miercuri?
Si nu imi mai aduc aminte 
Seara placuta va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
Apropo de deschis cuptorul..eu asta faceam acum ...cautam sa vad cum se numesc in engleza si de unde sa cumpar...sa-mi securizez casa...bucataria in principal....voi ati facut-o deja?
Chiar Roxi..unde pleci miercuri?
philip spune:
fetele, a scancit un pic, nici un minut si e liniste. acum nu stiu daca sa deschid usa sa nu-l deranjez cumva...
philip
&andreea
philip spune:
pai n-a zis ca pleaca in antalia, parca???
daca nu-mi joaca memoria feste
olivia, alea de cuptor sunt oven latches...si tot asa pt frigider etc
philip
&andreea
kim222 spune:
Da ..am gasit ..si pentru prize...tu ti-ai luat? Eu nu inchid usa de tot..las 1cm ca sa pot privi fara sa fac zgomot..Deobicei le trebuie cam 20 de minute sa intre in somnul profund...hi,hi...la care Luca nu ajunge niciodata..
Era vorba sa plece mai incolo in Antalia...daca nu gresesc...
philip spune:
pai de prize am pus de cand era de 6 luni. nu, pt bucatarie nu am luat si nici nu stiu daca o fac.
eu am o usa tampiata care fie sta laaaaaarg deschisa, fie trebuie sa o inchid.asa ca e cam nasol. da cred ca doarme, ca doar nu citeste, de-i asa de liniste
philip
&andreea
kim222 spune:
Eu vreau sa cumpar..are dambla la usi si nu vreu sa ramina fara degete:) si vreau sa iau si pentru cuptor...
La ce fel de fasole te referi? Verde sau uscata?