Bebelusi de ianuarie - februarie2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

BDana - nici eu nu am ciclu inca. Ce inseamna recuperare? Eu am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine (...daca ma intelegi...) drept pentru care am inceput sa iau Exluton. Simt ca merg pe drumul cel bun. Poate apare si ciclul, cine stie???!!!!!
Prietena mea a alaptata 1 an si jumate si abia la 9 luni i-a venit ciclul.
Tomasa - cum sa fi comuna????????

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut Fetelor!!
Va doresc un weekend placut. Sper sa imi fac timp si eu sa citesc ce ati mai scris.

Oana, cum trimit pozele? ai un email unde pot trimite pozele atasate?
Eu am incercat cu userul si parola date sa intru la webshots si imi zice mereu ca e invalid userul...hmm.

va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Dupa cite am inteles numarul 3 la Pampers in Romania(Europa)merege doar pina la 9 kg? aici e bun pina la 13..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Oana, eu acu m-am adunat de pe drumuri. Am avut mult de lucru si am profitat ca s-a intors soacra-mea sa stea cu bb ca sa imi vad nitel de ale mele la munca.
Megg am 2 retete de lapte praf, dar nu stiu exact cand ajung sa il ridic. Am si niste hainute. zici ca Maria e tot acolo :(((.

La multi ani bebelusilor dragilor si mamicilor lor. Ma duc la nani poate maine ne intindem mai mult la vorba.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre ingeri printre oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

Asta e ora la care pot sa intru. De aceea nu ti-am raspuns Ana MAria. Eu sunt de acord.

Oana, ingerasa nu a fost in bucuresti.

Intrebarea zilei(sau a noptii): este vreun copil care sta bine in fundulet? (poate ati spus dar eu nu eram pe fir :( )

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, si eu sunt curioasa daca sta vreun copil bine in fundulet, adica perfect, fara nici un fel de ajutor.
Rayan are momente, dar mai e destul pana sa stea bine. Eu estimez ca pe la 7 luni va sta, dar cine stie, poate va fi mai devreme.
El mai nou e cu ridicatul si sprijinitul in picioare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, ce ma bucur ca mai intri si tu. Asa te vreau.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Oana multumim pentru album si mi de scuze eu ieri nu am avut net iar astazi cand am intrat am vazut ca deja trecusesi de noi.Si inca o data scuze ,eu facusem o selectie dar ieri nu a fost chip sa intru.
Cum mai stai cu laptele?Cred ca sapt viitoare pe miercuri voi lua legatura cu tatal tau ,pana atunci sotul meu nu este la servici la aceea unitate unde s-au intanlit data trecuta si am inteles ca pt tatal tau este mai comod sa se intanleasca tot acolo.
Elena(Ilucae) eu am intrebat astazi la o farmacie langa Big ,daca sti ,cea din primul bloc dupa ce treci de Big pe sos. Oltenitei mergand spre Romprim, si mi-au zis ca elibereaza retete gratuite.Si eu stiu ca se elibereaza medicamentele si a doua zi dupa ce a fost scrisa reteta ,doar nu scrie pe ea si ora ,si o puteai lua seara spre exemplu.
Nu mai stiu cine zicea de fontanela .Si la Iustin este la fel dar eu cred ca pe masura ce fontanela se incide nici fruntea nu va mai fi asa bombata.
Despre menstruatie ,mie dupa prima nastere mi-a venit din prima luna desi am alaptat un an+ dar acum se pare ca m-a uitat Doamne ajuta , casi eu am uitat-o pe ea.
Iustin nu sta inca in fundulet dar vrea sa-l ridicam in picioare si se incordeaza tot si incearca sa faca si pasi ,si atunci cand sta pe burta ainceput sa se tarasca incet.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Adita, da, sa muti. Lasa, ca o voi face eu, dar nu stiu daca am timp innainte de luni. Merci oricum!

Cory, cu mare placere l-am facut, asa ca nu ai de ce sa imi multumesti. Doua zile intregi am petrecut cu Seb uitandu-ne la poze, si a fost si el la fel de incantat ca si mine sa vedem ingerasii scumpi. Ai dreptate sa fi cu ochii pe Amanda. Si aici numarul 3 e pana la 9 kg.

Alina, si aici e cald de mori, cica au fost 34 grade azi. Tocmai am facut un dus sa ma racoresc.

Bestutza, cum adica expira pempersii? Nu ai pentru ce scumpa sa imi multumesti.

Elena, ce meserie ai, daca nu sunt prea indiscreta?

Galaxy, userul si parola sunt fara liniute, ca aici. Daca nu, trimite-mi mie pe oana_george14@yahoo.fr

Anda, atata timp cat stim ca sunteti bine, e totul ok. Eu va strig, ca imi fac griji, ce-o fi cu ele. Stateam azi si ma gandeam ca bebeilor mici li se poate intampla orice, si de aia va tot strig.

Amary, Seb sta in fundulet, mai cade pe o parte din cand in cand, pe spate foarte rar, cand se duce pe spate se redreseaza singur, revine la pozitia normala fara sa cada. Nu vreau sa credeti ca ma laud degeaba, chiar dr data trecuta l-a pus in fundulet si s-a redresat singur cand se dusese pe spate si mi-a spus sa il pun de-acum incolo pe jos pe paturica sa se joace. Il mai las pe pat sau in patut la el. Daca va uitati, am si poze in care se joaca in fundulet in patut sau la plaja.

Gabi, nu e nici o problema, nu m-a deranjat cu nimic ca l-am facut eu. George nu a luat banii, s-ar putea pe 6, deci nu am sa le trimit pentru pachet innainte, asa ca nu e nici o problema. Mai am sa-i dau vreo 3 zile din laptele de la dr, mi-a dat cumnata o cutie care a primit-o si ea, de lapte special anti-regurgitatie (ce are el), dupa care mai am 4 cutii parca de Bebelac. Sper sa imi ajunga, ca nu avem bani deloc pana ia George.

Ma duc si eu la nani, noapte buna!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Nici eu nu vreau sa ma laud, dar si Amanda sta in funduletz,chiar am pus o poza pe webshot..Cam 5-10 minute sta se joaca, cade pe o parte sau alta..Daca se apleaca in fatza se sprijina pe minute si revine inapoi destul de repede..daca cade pe spate nu prea mai stie sa se ridice..
Cu statul in picioare e mai greu ca nu stim sa ne punem bine talputzele..
Numarul patru la pampers in ce gategorie de kg este?

Mergi la inceput