Mamici de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetele, m-a sunat Nicoleta Cin, m-a rugat sa va spun ca este bine , din pacate nu a reusit sa se cableze la net asa ca mai dureaza pana va intra din nou pe forum. Va pupa pe toate!!!

Pupici,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andreea felicitari pt asa o nastere usoara si un bebe boy voinic si sanatos sa fie si sa va bucurati de el si el de voi. Sa fiti fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am calcat si eu azi hainitele albe ale lui ANdrei cu pauze asa...mai calcam un body, o bluza un pantalon , hop mai ma inrindeam juma de ora...Mai avem maine o tura de colorate, alegem cateva pt spital. Si le punem la bagaj. Doamne ce mici sunt si incredibil de greu de calcat, vorba ta Mamini cred ca e prima si ultima oara nene ca turbezi...Sigur nu am tot ce trebuie dar nu-mi mai bat capul ca o sa mi le mai aduca pe masura ce am nevoie sotul la spital. Ca asa ma disper de una singura aici.

Seara buna tuturor!!!!

Ioana
sapt.36
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Andreea Bogdana (AC) felicitari si mult noroc si sanatate lui bb mic. Ca frumos si destept are cu cine sa semene! Ma bucur ca ai nascut normal si de data asta la termen. BRAVO VOUA, tie si lui bb.

Eu azi noapte am avut prima data contractii dureroase. Cred ca alea au fost ca era burtica tare...dar ma durea spatele nu burta. A mai avut careva asa ceva?
Am incercat sa stau pe toate partile, sa ma limb...pana la urma ba treceau, ba ma luau.
Azi dimineata insa m-am riscat sa vin la servici sa-mi termin treburile. Mai am asa o usoara jena cam in toata burta de data asta...dar nu groaznic.

Aseara la un moment dat ma gandeam la Adirana si la luna plina...era culmea!

Va pup si sanatate maxima la toate si la bbei.
, 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, Dede era cu prima si ultima oara, eu cred ca ma voi abtine de la a creea precedentul-doar cearsafurile i le calc( nu-s multe de calcat,cele de pat doua sunt de frotee, cu elastic, de se intind pe saltea, nu se calca-ura!!!!)hainute de papusa...n-am rabdare, am luat detergent si balsam pt piele sensibila, fara miros( aprobate de liga astmaticilor din Fi), deci bune de haine de bebe. vor fi curate si moi,ajunge.
dorm pe mine, parca sunt la inceputul sarcinii, all over again...
M32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Monicutz, asa a fost si la mine la prima sarcina la primele contractii: cand ma durea spatele, cand burta.
Pe de alta parte la sfarsitul sarcinii un anumit tip de durere de spate vine de la dilatarea oaselor, nu-s contractii; numai ca nu prea stiu cum sa ti le descriu ...

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am reusit sa citesc ce ati scris astazi mancand un castron cu cirese. De cand cu ciresele lui Anis, m-a pocnit si pe mine pofta si mananc zilnic, nu 1,5kg ca Anis ca simt cum imi plesneste burta...

Din fericire inca nu a crapat pielea pe burta, nu se vede nimica, doar pe sani parca a aparut ceva. Mainile si picioarele au inceput de aseara sa se umfle, asa ca azi am scos inelele si verigheta Cred ca si de la caldura ca v-am spus aici este cumplit de cald de cateva zile.

Monicutz exact asa am simtit si eu aseara, ba ma lua durerea de mijloc, ba ma lasa... si ma durea parca pana la fund ... eu am zis ca se mai intinde bazinul... se mai mareste... nu stiu daca au fost contractii ca pana acuma nu am avut onoarea de asa ceva, norocul meu

Deci fetele burticoase am intrat in linie dreaptaaa! Cine e urmatoarea? De Corabioara (ca tare mult imi place sa te alint asa Ioana ) stim ca naste luni ca e programata, si dupa ea?! Adriana, ceva un gand... Aidan ce zice? e bine la mami in burtica sau vrea sa o vada si pe dinafara?

Asa cum spunea si Bogdana noi mai avem de asteptat, dar daca se naste in ritmul asta, peste 4 sapt. ne vedeti si pe noi la ochisori

Azi nu am avut net dar macar am rezolvat cu biletele de avion ale parintilor mei, vor veni la noi 3 sapt. dupa ce nasc si apoi merg si la sora mea inca 3 sapt., ca doar aici la o aruncatura de bat nu se poate sa nu treaca si pe la ei. Asa ca sunt tare fericita ca o sa ii am pe ai mei drept ajutor. Acuma ramane sa vedem cand vine si soacra de abia ii astept pe toti sa se umple casa

Numai bine,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mamaaa, ce harnicutze sunteti....

Felicitari Andreea, sa-ti traiasca voinicul si sa fie cumintel si mancacios!

Mi se pare mie sau s-a cam dat STARTUL la bebei?!

Ioana o sa-l tina pe bebe Andrei in brate luni....uff, Monica e si ea pe aproape.....Ca sa nu mai zic de Adriana... Felicitari fetelor!

Mie imi cam vine sa ... totul pare extrem de real de acum ... a mai ramas asa de putin timp... parca mai ieri faceam al cincilea test de sarcina ca nu-mi venea sa cred ca-i reala a doua liniuta!

In ritmul asta o sa fim mamici de iunie-iulie si daca or mai ramane cateva la inceputul lui August....mare mirare! Tare grabiti sunt bebeii nostri dupa cate vad eu !

Pupici

Irda
32+4 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina scupa, imi imaginez ce e pe tine cu pregatiri, planuri si idei cum sa va petrecerti putintelul timp incepand de luni Va doresc sa aveti zile frumoase si sa realizati tot ce v-ati propus!

M-am uitat la felicitarile respective, de exemplu in Olanda e obiceiul cand nasti sa trimiti la toti cunoscutii si la cine vrei tu o astfel de felicitare cu un mic text printre care numele copilului, data nasterii, dimensiuni, greutate si ca astepti vizitele la domiciliu - adresa si treci un nr. de tel sa te felicite lumea sau sa se programeze in vizita .

Mai apoi incepi sa primesti felicitari din partea oamenilor si ti le agati pe ata si pe pereti prin casa, eu asa am vazut la sora mea si a primit 122 de felicitari mi se pare un obicei tare frumos.
O sa pun o fotografie cu felicitarile nepotelei mele sa va faceti o idee cam cum arata o casa dupa ce nasti.

Olandezii am inteles ca sunt maniaci nu trimisul felicitarilor, trimit la nunta, la botez, cand iei carnetul de soferi, la examane, la terminarea scolii/facultatii, chiar si la inmormantare...

Caut acuma o poza sa vedeti ce frumos arata insirate pe ata felicitari pentru bebelusi.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Mersi Gabi. Pai era asa o durere difuza...surda in partea de jos a spatelui. Nu sa ma urc pe pereti dar jenenta. Nu puteam sa stau pe nici o parte. Si azi dimineatza cand ma uit, parca bb era doar in partea de jos a burtii.
, 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis lichidul putin e un semn ca ar putea fi o problema deci nu e el in sine o problema, nu stiu daca ma intelegi. Cat despre cifrele care mi le dai tu eu nu ma pricep ca nu sunt ginecolog, dar repet daca ginecologul vedea vreo problema reala te retinea cu siguranta in spital ca sa te urmareasca mai atent.
Fetelor nu imi vine sa fac bagajul pentru spital. deci totusi in subconstient mi-e frica.
Din fericire nu am timp sa ma prea gandesc la nastere ca ne ocupam de amenajarea apartamentului.
Si stiti ce e interesant, toata lumea e foarte saritoare cand ma vede cu burta la gura, mobila e gata in doua saptamani, termopanele tot cam asa si zugravul a zis ca termina in 4 zile, pai ce e Speedy Gonzales. dec poate am sanse sa ajung din maternitate in casa noua, cine stie, desi nu prea cred.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 36 sapt

Mergi la inceput