Mamici/tatici din Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

7 poze de la intalneala nr.3 - aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fetitzalumami/album?.dir=/5561

giuliatm, mamika Alessandrei
Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Bagate deja in album!!!
Mai vreau ... haideti fetelor.
Imi place tare mult poza cu mine si Ana. Ce zambet ne-ai tras Ana ...

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Miro sar'na de explicatziuni

Heeey pove si mie faza cu varza (ce v-a zis Doris)

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile comunitatii DC Timisoara: 1 2 3

Mergi la inceput

am "periat" albumul, am pus linkuri frumoase cum m-ati invatzat, am pus pozici noi cu ingerelu (adica is mai vechi, de la botez, dar tot nu apucasem sa pun), am pus ceva selectii de la intalnirile DC (1, 2, 3) ... si acu creka merg langa fiimea la nani mic ("fie omu cat de mic, dupamasa doarme un pic" )

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bey gagici,buna ziua!

Alina(giuliatm) am ajuns cu bine astanoapte,stai pe pace ca nu mi-a facut nik nenea ala....nici o gaurica in plus!
Miro,sa sti ca am vazut si eu pozele....Bengoase rau! Suntem tari de tari!
Mey fetili....vreau sa va spun ca am stat cu Marius la povesti de ne-a prins 2 dimineata si de la 2 dimineata la 2.30 ....am facut prostii.Bey,bune intalnelile astea,ca si data trecuta tot asa am patit.Hai,nu facem intalneli macar o data la doua zile?!Pe bune!Ca vad ca la mine sunt de taaaaaaaaaaaaaaare bun augur!
Ce sa va zic,am ras cu Marius povestind....
Miro si Doris,i-am povestit de voi cu instilatiile....Ati fost mortale!Cand ii povesteam lui Marius,incercand s-o imit cat mai bine pe Doris,cum ii explica Mironei treaba cu durerea la instilatii...radea Marius cu lacrimi.Ti-am spus eu Doris : bine ca are urechi,ca l-as fi vazut pe Marius cu un ranjet circular.
Si fazele cu ceaiul de crusin si supa de varza....Ce sa zic Doris? A zis Marius ca nu suntem normale si de tine zicea ca esti zapacita si de gasca!
A vazut si pozele cu burticile,adica Giova,Amutza,Gabi,Brigitte(cred) si Mary...Citez expresia lui Marius :"Ce dragute sunt!Ce burtici!"
Ca sa nu mai spun ce mai radea cand ii povesteam de aparitia gravidutelor pe terasa,cum spunea Doris ca au ramas aia de mancau cu furculitele la jumatatea drumului spre gura....
Asa ca,fetele,Marius s-a bucurat de entuziasmul meu si chiar mi-a zis ca ii pare bine ca sunt asa bucuroasa.
Bineinteles ca la 12 si ceva,cand am ajuns eu acasa,"ucigasul de neuroni" nu dormea....M-a asteptat s-o culc eu...Nebuna din castraveti!Acum va scriu si Marius se roaga de ea sa treaca la nani,da' nu-i chip s-o induplece!
Am trimis pozele catre Gabi sa stiti.Asa ca ,atunci cand Gabi va avea timp o sa le vedeti.Sunt beton!
Anda,sa sti ca ma gandeam eu ca ajungi acasa si bagi si tu o berica la ghiozdanel....Altadata sa lasi si tu masinuta acasica....
Mai fetele,va pup pe toate bengoaselor si vorbim....
Cand facem urmatoarea intalneala si unde?!
Amutza,sa nu uit : am avut gura spurcata sau am luat-o prin balarii?!Inca o data nastere usoara!
Aaaaaa..si Mirona : ai aflat cum e durerea de instilatii?!
Va pup,pe mai tarziu!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cred ca am ramas bloacat in circuitul de aseara,ca am postat de doua ori.Sorry!
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Iar ati disparut toate
Parca vad ca ati iesit ca gandaceii la soare As iesi si io, ca e o vreme minunabila, da'... stau pe-acasa si citesc ...si mai dau cate-un Refresh la topic

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Albi pui, eu sunt aici. Sunt sefa(deschizatoare) de capitole la naturiste si ma spetesc acum la o lista noua.

Si eu dau Refresh la topic ... de azi dimineata in speranta unor poze noi.
Giulia s-a culcat langa Ale, Doris e la MC Donalds cu ziua lui Ines ... asteptam vesti deseara ... dar restu fetelor?
La plaja? La stranduri? Eu abia mi-am saturat sotul ... ca iarasi a vrut carne.
Cum sa slabesc mai fetelor cu asa un gurmand langa mine? La el e valabila faza: dragostea trece prin stomac. Atata ma iubeste cand are de mancare ... iar daca se nimereste sa nu aibe mancare gatita in frigider ... parca nu i-am gatit niciodata ... asa face.
Giulia parca zicea ieri sa-i dau 3 zile carne si n-o sa-mi mai ceara.
Te inseli ... pot sa-i dau de trei ori pe zi carne la masa si tot carne o sa-mi ceara si a doua zi.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ei, am scapat si de musafiri si pot sa intru si eu putin la barfa!
Pozele erau la mine in album de azi dimi, sper ca v-a venit ideea sa va uitati
Daca nu uite aici sunt POZE INTALNIRE 3
Ma duc sa recuperez cu cititul.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput