Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi02 daca Virgil nu era doctorand imi dadea cu virgula, asa am "ghicit". Si inteleg ce face ca si eu sunt la fel: firma imi ocupa cel mai mult timp si pe urma vine facultatea.

Dar, vorba ta, prioritatile se vor schimba si pe primul loc vor fi febra si mucii...

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

LAVI02... CE POVESTE FRUMOASA... ZAU DACA NU-MI VINE SA...
e frumos ca te shtii cu sotzul tau de atata timp... noi ne shtim de 4 ani shi suntem casatoritzi de 2... shi tot mi se pare ca ne shtim de-o viatza...
xandra, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu pot sa tin pasul cu voi, nu am timp si nici nu pot sa stau pe net sa vad cat de repede va miscati. De aseara si pana in prezent inca un capit. Ma bucur ca asa poate va cunoasteti mai bine intre voi si se mai leaga si prietenii.
Noi suntem bine si speram sa fie la fel in continuare.

Paula 11+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

povestea noastra e mai putin complicata. noi ne-am cunoscut in tren. "si au trait fericiti pana la adanci batranete" :))) adica, cel putin pana acum, adica 8 ani. da' cred ca sanse pentru pana la adanci batranete sunt mari.
C & bb 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele... da ce harnicutze am fost astazi...
ia uite ce de pagini s-au strans...
da' cine a oprit shirul declaratziilor zilelor de nashtere?
a, shi LA MULTZI ANI dienutza!!!!!!

xandra, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare burtici,

La multi ani, Dienuta ! La fel si celorlati racusori!

Eu sunt un leut, 31.07.79 si se pare ca bebita va fi capricorn, ceea ce nu cred ca e rau!
Lavi02, tare frumoasa povestea ta!

Camelia 13+

Varsta lui bb:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051228/dt/-5/k/de1e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Paula 2003 noi ne tot intrebam ce ai facut la eco cu pliul nucal si la triplul test. S-au pierdut incurajarile nostre si intrebarile printre noianul de conversatii.... Iti dorim numai bine tie si ambilor puiuti! Sa ne tii la curent!

Noi stam atata pe net ca suntem la servici, la calc si cand ne saturam de treaba asta mai bagam un ochi si un mesaj pe aici.

Corap cand pleci la mare si pt cat timp? Maine?

Multumesc tuturor fetelor pt aprecierea povestii. V-am mai zis ca va doresc si voua casnicii luuuuuungi si fericite, copii frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

lavi02, plec la mare sambata dimineata si ma intorc duminica seara. de fapt, e ziua cumnatei mele, si de-aia ne ducem. dar gabi termina serviciul vineri la 7, si mie nu-mi place sa conduca obosit atata drum cu atatia nebuni si noaptea...
o sa bag si un picior in mare, sa va comunic temperatura ;)
C & bb 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

cioc-cic...ma primiti si pe mine??

Fetelor, desi vin zilnic cu cite o ora inainte de program ca sa va citesc, tot imi ia mai mult pina reusesc sa va si scriu…o sa incerc sa vin cu vreo doua ore ( ca daca ma apuc dimineata sa va citesc de-acasa, voi intarzia la servici cu siguranta)
bb_alinus sper ca voi afle pina la sf. lunii iulie Monet bafta multa la interviu, sa-i dai gata pe aia!Lavi02 multumesc ptr. indrumari, stiam cum sa le pot copia intr-un subiect nou dar nu-mi iesea faza cu ultimul capitol, deci da, ma interesa link-ul la ultimul cap dar acum am aflat; scuze ca nu m-am exprimat eu corect! Coralia ca sa previi durerile de cap incearca sa-ti pui vata in urechi (stiu ,suna sumbru si cam babesc, dar ajuta) e cam nasoala senzatia pina te obisnuiesti dar te va feri de suferinta. Alexandrina multumesc mult, asta vroiam sa stiu in legatura cu ultimul cap. Multumesc si ptr. invitatia de a deschide noul cap...la ora aceea dormeam…decalajul orar dintre mine si voi este de 7 ore( eu sint in urma…) Lavi sanatate multa ptr. Evusorul tau. Fetelor din Sibiu, frumoase poze de la intilnirea voastra se vede ca v-a priit Bolta Rece Xandra la fel, frumoase poze si peisaje. Tania iti tin pumnii sa vina decizia de numire curind ca sa nu mai stai pe ghimpi si sa te linistesti! Spor la proiecte si succes cu petrecerea! La Multi Ani ptr. maine sa ai o zi frumoasa, senina cu mult soare in suflet . Corap am ras cu mainile pe burta cind am citit “ da' canada e foarte departe, ajung sa vad greu pana acolo :)))” multumesc mult pentru predictie, e foarte apreciata. In ceea ce priveste un sfat ptr. nesimtitii de barbati (care sint prin toata lumea, nu numai in Romania!!!!) eu ti-as sugera ca data viitoare cind folosesti mijl. de transport in comun sa iei cu tine un peste lasat la soare vreo citeva zile si apoi sa-l scoti si sa vezi cum iti fac aia loc pe scaun…nu este vorba numai de nesimtire ci si de lipsa celor 7 ani de-acasa, iar carente de comportament au unii cu duiumul, ce putem noi sa facem …Dienutagraviduta La Multi Ani ! sa ai parte de o zi plina cu surprize placute si bebelusa sa-ti dea semnale din burtica; la cap. cadou eu as prefera o cina romantica cu sotul pe terasa unui lac ...Cameila Daniela cu placere, ma bucur ca ai reusit! Lavi 02 deci se inmulteste nr.leoaicelor ( mai sint Irinuca, Camela Daniela si eu) sper sa nu iasa razboi pe forum ( cu atitia “regi” e cam nasol, se nasc conflicte…glumesc!). In ce zodii sint sotii vostri? George este fecioara si este un barbat super !...frumoasa povestea ta de dragoste , multi ani fericiti pina la adinci batrinete (am citeva cupluri de prieteni care se cunosc de mici – de la gradinita, din liceu, etc. ) – si mariajele lor sint foarte stabile si trainice in special ptr. faptul ca au crescut impreuna si au trecut prin greutati ( financiare, familiale, etc.) in acelasi timp.
In alta ordinde de idei, ieri am fost sa ma inregistrez la spitalul unde voi naste, impresia in general este buna, ei nu au portar la usa, ci pur si simplu ca sa intri in sectia de gin/maternitate au interfon si prin urmare nu intra cine vrea acolo, trebuie sa suni la registratura, sa-ti spui numele si sa le zici ce trebuinte ai pe-acolo, altfel, stai pe-afara si nu te baga nimeni in seama. Pe de alta parte sint cam trista fiindca am cerut o rezerva (compania unde lucrez imi acopera costul unei rezerve semi-privata, cu inca cineva in camera si eu vreau sa platesc diferenta ptr.o rezerva in care sa fiu singura) si am sa va si spun de ce: daca stau singura in rezerva sotul meu poate sta cu mine tot timpul, daca stau in semi-privata numai intre anumite ore...problema este ca la data cind eu voi naste nu se stie daca vor fi rezerve disponibile asa ca e la noroc...mi-au povestit despre cazuri cind bb au fost rapiti (cind mamicile erau la toaleta ) asa ca mi-au spus sa nu dau copilul nimanui decit daca are un ecuson special( mi-au aratat cum trebuie sa arate, culoare, etc.) si desi am certitudinea ca nu va fi cazul meu am invatat mai demult sa ocolesc ideea ca "mie nu mi se poate intimpal asta" si sa cred ca niciodata nu poti fi inde-ajuns de precaut ( sa nu credeti ca sint paranoica, zau ca nu sint!)
Pe de alta parte am cerut in scris ca nu sint de acord cu folosirea forceps-ului, voi ce parerea aveti despre asta? am vazut citiva copilasi nascuti cu ajutorul forcepsului si am remarcat citeva anomalii (nu foarte vizibile la prima vedere) care m-au pus pe ginduri...

O zi buna in continuare

& sufletel blind 16+

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

neata, ina,
vad ca am ramas doar noi doua sa dam din taste pe-aici, ca de vreo ora e liniste totala... si intr-o juma' de ora plec si eu de la calculator.
despre forceps - nu stiu ce sa zic, nu m-a preocupat subiectul. si aici nu te intreaba nimeni, nimic, oricum. poate cineva mai cu experienta iti poate spune ceva.
pe-aici s-a cam intunecat si e de ploaie. pe-acolo cum e vremea?
C & bb 19 fix

Mergi la inceput