Fără vedere

Fără vedere | Autor: AlexandruL

Link direct la acest mesaj

Nu am mai scris aici fiind ca o doamna amabila ma lua cu texte de genul "vrei stele" .......
Nu despre acest lucru doresc eu acum sa scriu aici ci despre ceva ce am vazut la televizor si v-o jur asa ceva nu am vazut de cand sunt pe lume, si m-a afectat!

Dragos este un copil care nu a vazut niciodata lumina zilei nu si-a vazut niciodata mama, tatal sau bunica, fiind orb din nastere .
La 1 an tatal lui l-a parasit fiindca sa nascut orb, a ramas in grija binicii si a mamei.
Dragos este un copil de numai 2 ani fara vedere dar extrem de inteligent.
La 1 an vorbea fluent si spunea poezii.
Acum când eu l-am vazut mi-a adus pur si simplu lacrimile in ochi de atata durere.
La numai 2 ani Dragos spune tatal nostru in fiecare seara si dimineata .... Doamne da-mi vederea !
La numai 2 ani cunoaste noul imobil unde locuieste la bunica lui impreuna cu mama, deoarece casa care o aveau a fost mistuita de flacari unde 90% din bunuri, jucariile au fost arse!
M-a impresionat extraordinar prin simplu fapt ca vorbea asa de bine pentru 2 ani si stia atat de multe.
Filmau cei de la PROTv, bunica ii spune lui Dragos sa mearga in dormitor sa caute masina, pe holuri intortocheate fara a vedea lumina zilei traind in intuneric, Dragos ajunge in dormitor fara probleme dar cand bunica ii spune sa mearga la masina, el se duce spre comoda lasand undeva in dreapta masina.
Îmediat bunica îi spune lui Dragos ca masina este mai la dreapta, "dreapta" repeta el si merge spre ea.
Urcat pe masina accelereaza si intra in sifonier.
Asta ma lasat fara cuvinte.
Afara in fata blocului cobora ajutat bordura ... lasat singur undeva in primplan bunica îl cheama spre ea ... camera arata un copil de 2 ani care venea spre acea camera cu temere inainta lent si cu pasi maruntzi, maruntzi, bunica îi spune sa vina repede si atunci Dragos venea cu aceiasi pasi dar diferenta era ca batea pasul pe loc ca si cum alerga .
Am stopat ceea ce asteptam de când a ainceput emisiunea, nr. de cont pe care îl scriu si eu la randul meu fiindca Dragos are nevoie de operatie în Belgia care costa 15.000 Euro.
Cu speranta ca acest copil minunat va vedea lumina zile si îsi va cunoaste mama si bunica, copil, care la invatzat sa aibe grija de el si sa se descurce fara vedere la numai 2 anisori postez numerele de cont.

BCR Bucuresti sucursala sector 4
CATALINA GRECIANU (tel. 07.27.28.68.82 sau 0213210997 )
Lei RO 70 RNCB 5040 000 242 660 001
Euro RO 43 RNCB 5040 000 242 660 002

Si eu ma gandesc ca si la propriul meu copil

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Impresionat....Of, oare de ce trebuie sa sufere atata unii copii??!! Mi-am notat contul, sper din suflet sa se stranga banutii pentru ca suma nu este exorbitanta. Este ingrozitor ca destinul unui copil depinde de banii astia nenorociti.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Ce ziceti fetelor, ne mobilizam? Haideti ca nu e mult. Contribui si eu, in august.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Cam tot pe atunci (august) cu ajutorul lui Dumnezeu voi putea contribui si eu cu ceva!
Saracul copilas! Sa ne rugam pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Cosminuta noastra nu vede dar din alte cauze, si nu se poate face nimic pentru ea, de aceea dorim sa ajutam si noi , da Doamne sa se stringa banii cit mai repede. Dati-mi si mie adresa lui,presupun ca in afara de bani au nevoie si de multe altele.
Cu drag Dan D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ancutzelu, si io ma alatur voua. Face cineva pusculita? Dane, sa dea bunul Dumnezeu ca si papushica voastra sa vada lumina zilei, sa va vada cu okishorii ei.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Pai hai sa vedem cine pleaca mai repede in Ro.

Mi se pare ca Iren, din elvetia, pleaca mai repede, ca am vazut ceva la generale. Lorelei, o intrebi cand pleaca? Si daca e de acord, dati-mi si mie adresa ei, daca va "pusculi" ea pentru noi.

P.S. daca se gaseste cine sa-i stranga, nu mai astept pana in august, ci trimit imediat.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Vă multzumesc în numele meu si al acelei famimilii !

Mergi la inceput