Bebelusi de martie - aprilie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

dar am uitat sa va spunem.
daca vede pe cineva mancand nu va puteti imagina cum sta cu gurita deschisa si nu isi ia ochii de la persoana respectiva...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

neatza!
si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!si de ieri,c am uitat

an-k si puiul meu dormit tare bine aseara.de la 10 pana la 9 dim cu o singura trezire la 3.30 cand a papat.sa stii ca aceleasi griji imi fac si eu cu papatul ca si tine...azi noapte a papat 80 si la 9 cand s a trezit tot 80.e super cald,aproape 30 grade in camera...cred ca si asta e un motiv ca nu papa f mult...nu stiu!mersi de parere in leg.cu rochia.

ninocikap,
pupici puiului tau si succes la bibi!

cu vergeturile astea...ce sa zic!felicitari celor care nu au si sunt fericite!pe mine ma enerveaza cel mai tare pe coapse!ca s au inmultitin comparatie cu dinainte de nastere.a incercat cineva vichy#?ca ma batea gandul sa iau.

mamacita,ti am dat un mail pe yahoo.

pupici tuturor,bebei si mamicute!

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor si "La multi ani" celor care au astazi sarbatoriti in familie.
In privinta greutatii eu mai am 10 kg in plus (de la 28 ) si o burta de luna a 5-a. Am incercat sa fac abdomene dar, eu nascind prin cezariana, am senzatia ca ma "tine" in zona operatiei. Nu stiu daca e doar o obsesie de-a mea, oricum mi-e frica sa nu fortez. Vergeturi am facut doar pe sini. Au aparut brusc in luna a 9-a, dispuse radial in jurul mameloanelor, foarte mari si foarte urite. Abia astept sa se albeasca sa arate mai omeneste.
Mai am o intrebare, poate ma puteti ajuta: In curind finul meu va implini 1 an. Ce trebuie sa faca nasii cu o asemenea ocazie, in plus fata de cadourile de rigoare? Stiu ca se taie "motul" si am mai auzit de ruptul unui colac deasupra capului, dar nu stiu detalii si semnificatia acestora. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
la mamici si bebelusi.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

zuzunaki, sint frumoase ambele rochii de mireasa. Mie sincer mi-a placut mai mult prima, poate pentru ca te-am vazut pe tine imbracata cu ea. Manechinele au un oarecare aer artificial. Oricum tu probindu-le pe amindoua iti dai seama cel mai bine care e mai potrivita.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

mai dragele mele sper ca nu am facut o prostie, dar i-am dat puiului bananuta frecata pe vasul acela de sticla cum erau inainte si chiar pot sa spun ca i-a placut. asa ca ajung la concluzia ca nu ii place nici sucul de mar, nici de morcov, nici supita.

dar il mai las vreo zi doua si apoi ii amestec banana cu mar ca sa se invete si cu marul.

voi ce ziceti? mamicile cu experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

N-am mai intrat de vreo saptamana si v-am simtit lipsa! Multi pupici si multumim de urarile de multi ani! Suntem mai maricei acum, avem si noi 4 luni, marti cred ca o sa facem si vaccinul. Apropos, o sa-mi schimb medicul de familie, trebuie sa iau ceva, vreo lista cu vaccinurile facute lui Stefan, sau alte chestii din astea?
Am avut si niste problemutze pe la inceputul saptamanii cu el, vreo doua zile a fost tare marait, plangea, vroia sa manance non stop, nu vroia sa doarma, etc. A treia zi n-am mai rezistat si am sunat la doctorita. M-a intrebat daca scoate des limba afara, de fapt ca un fel de du-te-vino (nu stiu cum sa spun altfel) si sa observ daca isi tine gingiile stranse si intr-adevar asa era, asa ca, surpriza, incep sa-l supere gingiile! Noroc ca nu l-a tinut decat vreo trei zile, acum se mai intampla sa dea cu limba in gingie si probabil il supara ceva acolo ca se pune pe urlat ceva de speriat!
Mai am si eu de stat vreo saptamana pe aici si dupa aceea gata. O sa-mi fie greu cu netu' asa ca sper a gasesc repede un provider.
V-am pupat!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei Nicola Adriana si Delia.

Astazi noi am stat afara toata ziua si ne-a placut enorm. De dimineata am fost la tara la niste prieteni, iar dupa amiaza am fost in parc. Cred ca este foarte bine sa iesi cu copilul cat mai mult la aer. A dormit foarte bine si a fost mult mai linistita ca in alte zile.

In legatura cu vergeturile, cred ca sunt"campioana" la asa ceva, daca putem spune asta. Eu pana sa nasc nu aveam nici una, fiind de altfel foarte slaba, iar acum am o gramada. De altfel burta mea e facuta praf si am cateva si pe picioare. Era sa fac depresie cand am vazut cum am ajuns. Am tot citit despre asta si se pare ca singura solutie pentru disparitia lor este cea chirurgicala, dar care se poate aplica doar dupa alaptare. Operatia se cheama abdominoplastie. In principiu vreau sa-mi fac si eu, dar astept sa termin cu alaptatul.

Va pupam,
Oana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Ninocikap si noi am inceput diversificarea si i-am cumparat un borcanel cu mar si cu banana. Cert e ca s-a deranjat ceva de groaza la burtica, si nu a mai vrut sa doarma prea usor in seara respectiva. Nu stiu daca era o toana de-a ei sau a fost din cauza mancarii, dar eu am hotarat sa mai astept un pic cu piureul si sa-i dau doar suc.
Si Alexia cand vede pe cineva mancand se uita cu ochii mari si saliveaza, parca i-ar fi pofta. De multe ori daca mancam fructe ii dau si ei, chiar daca sunt din alea nerecomandate. Oricum o sa trebuiasca sa se invete si cu ele.
Cu biberoanele m-am lamurit: nu le vrea si pace. Si avem vreo 6, care mai de care mai sofisticate. Asta este, o sa continui cu lingurita.
Acum ma grabesc sa plec, ca trebuie sa spal fetita.

Va
Oana si Alexia

Mergi la inceput

bine ai mai venit Ellinia. se pare ca sunteti inaintati bine daca va pregatiti si de dintisori.

mai fetelor dar unde ati fugit cu toatele, nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Adriana,ne dai vesti de la botez?
Fetelor,eu am incercat alaltaieri niste abdomene.M-am intins tacticos pe un prosop mare pe care faceam exercitii si inainte,cand ma apuca(rar)zelul,sub nasul bubulinului,caruia tocmai ii dadusem sa manance,asa ca se uita cuminte si mirat la mamica.Dau sa ridic picioarele,culcata fiind pe spate si...nimic!!!Comanda o aveam pe scoarta cerebrala,bine intiparita,dar muschii refuzau sa execute.In fine,dupa eforturi intense am reusit sa fac 5 abdomene.Dupa care am avut ceva dureri,nu mari,nici macar suparatoare,era ceva acolo,o jena abdominala,dar care m-a speriat putin.Drept care ma apuc ca prostul,sa citesc dupa ce-am facut si-am dres,ca sa aflu ca exercitiile incep treptat(macar atata lucru stiam si am respectat),crescand in nr.si intensitate,iar abdomenele sunt MODIFICATE ptr.peretele operat.Trebuia sa ridic capul,nu picioarele,intr-o prima faza,apoi vor urma umerii si capul.Trebuie lucrati si mm.oblici si eu as mai adauga niste exercitii pentru coapse,ca sunt madam elefant.Noroc cu fustele,ca acopera multe,dar nici o pereche de pantaloni nu-mi intra,am luat cateva noi,de vara,ca sa nu umblu cu reiatii si pantalonii de stofa din sarcina
Maine am de gand sa repet experienta cu exercitiile,spre deliciul lui fi-meu,din noua perspectiva,sa vedem ce iese.Sper sa nu ma plictisesc prea repede.
In alta ordine de idei trebuie sa ajung la coafor sa ma mai tund putin,caci parul meu lung a ajuns cam prea lung,si trebuie sa mai ascund si niste radacini satene,asa ca Alexutu va cam avea program cu buni(mama mea),spre marea mea ciuda,caci mi-e atat de greu fara el,chiar si cateva minute.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput