APA de baie- pericol sau nu ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Este bine sa fie invatat de mic cu dusul cum l-am invatat eu...puneam dusul pe el de cind era nou-nascut. Acum are un an , face baie in cada mare de la 10 luni, are covoras antiderapant, ii place foarte mult. Bineinteles ca a mai inghitit si el apa , insa nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

din moment ce sta cu funduletul in apa, parazitii poate sa-i intre si pe acolo. Deci lasa-l sa bea din apa, nu pateste nimic. Paraziti se pot lua si din parc, de la alti copii, de la adulti, de peste tot. Nu avem ce face, sa mai castige un ban si laborantii care fac coproparazitologicu', nu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

NU pateste nimic!!!si al meu bea apa din cadita,nici lui nui place sa-l spal pe cap ,sta in piciare al faza asta si pentru mine este OK,il avem pe tati care ne ajuta ,il tine de mana sa nu cada (cum el sta in picioare)si eu il spal si il si clatesc ,si el intetimp urla si isi trage apa pe nasuc, dar cu timpul sa obisnuit si acum nu mai urla ci numai maraie:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Din pacate nu traim intr-un mediu steril :( Eu cred ca sint sanse foarte mici sa pateasca ceva, si chiar daca o face, un efect sigur este ca isi imbunatateste oricum sistemul imunitar. La un moment dat nu mai este cu noi si face ce vrea el, nu poti sa il feresti tot timpul .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)

Simona & Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

La mine apa calda este uneori maronie, deci este clar ca astora de la RADET nu le pasa catusi de putin de calitatea apei...
Daca la tine este curata, cred ca este relativ ok daca se intampla sa ia o inghititura din greseala.
O solutie ar fi instalarea unui boiler sau a unei centrale, care preia apa rece si o incalzeste. Teoretic apa rece este mai bine filtrata, dar si aici am mai intalnit probleme (tulbure, miros de clor...)
Mai poti instala un filtru care sa mai curete apa, la care va trebui sa schimbi periodic cartusul filtrant.

Mergi la inceput