"I.L.Caragiale" Bucuresti - pe unde mai sunteti ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by daii

Hey, dragele mele dragi, pai Dl. Cazacu a fost febletea mea. Eram super indragostita de el intr-a 9-a.
Nu intelegeam nimik din logica aia, dar invatam ca papagalul sa nu il dezamagesc vreodata. Vai si ce ochi albastri frumosi aveaaaaaaaaaaa........Eu pe langa Diriga Dna Bucsa, am ramas super atasata de Profu de filosofie, Dl. Rosca, piticutul.
A fost cel mai tare prof din liceu. Ne-am distrat enorm cu el, faceam niste ore de muream toti. Dar am si invatat super bine. Stia cum sa te captiveze.
Pupicei

Pe dl. Rosca l-am avut si eu prof si intr-a 10-a si intr-a 12-a. La el am luat singurul 2 din viata mea, cand i-am spus foarte sincer si calm ca eu n-am invatat (eram intr-a 10-a). In rest, mai stiu si eu cate ceva de la filosofie dar nu m-am omorat dupa materiile astea. Mie cel mai mult dintre profesori mi-au placut d-na Stela Georgescu de Literatura Universala, dna Comsa de engleza si dna Vlasceanu de geogra. Si intr-a 10-a am avut la romana o profa super, dna Roxana Mihail, nu stiu daca mai preda la Cara...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput