Endocrinolog bun in Bucuresti

Endocrinolog bun in Bucuresti | Autor: axia

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Poate sa-mi recomande si mie cineva un endocrinolog bun in Bucuresti si eventual o sugestie despre cum se poate ajunge la el (adica, nr. telefon, cabinet, adresa, etc.)???

Cu multe multumiri

Andre si BB Tibi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Conf. Dr. Simona Fica. O gasesti la Spitalul Elias, din pacate mai multe date nu iti pot oferi, dar daca ajungi acolo sigur dai de dansa.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Dr.Ileana Marinescu poate fi gasita la Parhon sau are un cab. particular Med-Center tel.2243127 str.av.Zorileanu nr 44.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Dc Diana Paun.Institutul Parhon camera 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

La fel ca Andreea Tx ti'o recomand din inima pe doamna doctor Marinescu Ileana.Este un medic foarte bun si in primul rand este un OM. Din pacate, eu la dumneai am ajuns prea tarziu, dupa ce 4 endocrinologi din Constanta mi'au dat 4 tratamente diferite si asa m'am chinuit timp de un an cu fibroadenom mamar care pe luna ce trecea devenea din ce in mai mare in luna iunie era atat de marisor incat i se vedea conturul prin pielea sanului
Cand am ajuns la Bucurest,la dumneai, mi'a spus draga mea daca veneai la inceput la mine puteam sa ii dam de cap, acum nodulul tau este prea mare si este incapsulat.
In skimb m'a internat la Parhon unde mi'au fost facute toate analizele si unde toata lumea s'a purtat cu mine foarte frumos.
Apoi, dupa o luna ,in iunie, D-na doctor a fost intr'atat de dragutza incat a vorbit cu sotul dumneai ,domnul profesor Marinescu Bogdan (pentru care am tot respectul in ciuda discutiilor legate de doamna care a nascut la 66 de ani) m'a operat.
Acum am o incizie finutza care nici nu se mai vede.
Curaj! ..si orice problema ai avea du'te cat mai repede..

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu tot pe dr diana paun ti-o recomand, de la parhon..in plus, o gasesti si la medicover (plevnei, parca)e f bine pregatita profesional si se poarta frumos cu pacientii...
cred ca esti cam in ceata acu, cu vreo 3 recomandari:)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Fetelor, in final m-am dus la dna. dr. Simona Fica. Mai auzisem de ea, dar eu o stiam la Parhon.
Va multumesc mult !!!!

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chopin spune:

quote:
Originally posted by axia

Fetelor, in final m-am dus la dna. dr. Simona Fica. Mai auzisem de ea, dar eu o stiam la Parhon.
Va multumesc mult !!!!

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chopin spune:

Eu am schimbat-o pe dr. Fica cu Dr. Magda Bajenaru, pe care o puteti gasi la Medlife. Mi se luase de asteptat cate 4 ore la spital, respectiv cate o ora la Ama Medical Plus, unde si plateam pentru consultatie si m-as fi asteptat sa fiu tratata cu respect. Asa ca daca nu va doriti un medic cu aere de vedeta, cautati pe altcineva. Un medic fara empatie fata de pacient este zero din punct de vedere profesional si in primul rand nu se respecta pe sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am citit subiectul si sper sa reusesc si eu sa ajung la endocrinolog cat de curand. as vrea sa va intreb daca prelevarea de sange pentru analize se face in a 2-a si a 22-a zi dupa ciclu. multumesc mult.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomami spune:

dr Branza - Romar

Mergi la inceput