Bebelusi de nov-dec 04 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Didutza nu ne speriem noi asa usor! Ne place provocarea! Poate de asta are nevoie Dennis! De o fata hotarata care sa-l puna la punct....!?
Ca Riana e cumintica!Bine, zilele astea e drept ca a fost mai mofturici decat de obicei! Probabil de la dintisori .... cei de sus, ca jos ne-au iesi acum o luna!E bine ca doarme noaptea...
Incercam, poate-l pacalim si-l facem baiat cumintel!?
Pupici multi de la noi!
Mami Oana si printesa Riana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza imi cer scuze ca nu ti-am dat inca reteta pt. bors. uite in week-end plecam la ai mei si o sa scriu reteta ca mai bine ma inteleg cu maica-mea asa decat la telefon. pupici de la bibi pt. paul. cuuuum sa ne razgandim!!! suntem noi prieteni cu denis si cu dariutza dar paulica e ginerelul.
raluca felicitari pentru masterat. ma bucur tare mult pt. tine. mai fetele cand mai aveti voi chef de examene si invatat? ca mie nu-mi mai arde nici de serviciu. cred ca anul asta voi spune "pas" ca nu ma descurc altfel

am uitat sa urez bun venit noilor mamici, sunt taaare multe deja: alinatent, oany, mirakluker, sa va traiasca bebeii frumosi si sanatosi

nu mai reusesc sa ma uit si la poze si sa citesc!!! trebuie sa-mi aluc timp numai sa ma uit la poze...si nu stiu cand. dida ce fetita puternica e daria! cum sta ea in picioare in patut!!! si felicitari pt. primul dintisor.

for2nity imi pare rau ca alexia are probleme! cum a "dobindit" nenorocita aia de rubeola? ii tinem pumnii sa se faca bine repede-repede ca sa puteti merge la mare

onitza pupe socrela pe paulica da' mamcacios mai e! tu nu-i mixezi si carnita in pireul de cartofi?

miki!!! vrem poze de la mare! (abia astept sa vad marea, chiar daca numai in poze)

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

i-a uitati AICI cum papam noi

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Am intrat si eu putin, cam am treaba azi
Sper sa am timp sa fac un tort pentru bebelina, ca face 6 luni maine si mi-a zis ca-i e tare pofta

Moaaama! cand vad cat papa bebeii vostri m-apuca disperarea!
Nu vreti o bebelina cuminte, dar nu prea mancacioasa macar o saptamana s-o invatati sa pape cum se cuvine? A mea papa cam 75-100ml de piure de fructe, supa pasata sau iaurt cu branzica.
Pentru Dutzi:dupa ce papa aceasta mirobolanta cantitate, abia mai suge 5 minute(in conditiile in care o masa obisnuita de lapte de la mami dureaza 25 min.) Eu inca n-am inlocuit complet nici o masa, pentru ca vreau sa bea macar putin de sete, bebelina mea nu vrea cu nici un chip beberonul!
Fetele, ati avut vreuna problema asta?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adriana, amandoi copii tai sunt minunati, cum am spus de atatea ori, insa Bianca m-a topit, e asa de fina si frumusica! In alta ordine de idei , vad ca la voi masa se desfasoara in conditii cat de cat linistite, Mihnea foieste in toate directiile si in final se face precum purcelusul!

Buterfly, ti-am admirat baietii!

Didutza, felicitari pentru dintisori, ce papusa cuminte ai, i-a iesit dintisorul in liniste, fara sa va supere!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dutzi Alex papa 200 de fructe cu cereale si ar mai papa daca i-as mai da, iar la masa asta nu ii mai dau san deloc ca deja mi se pare multisor, mai ales ca el nu e un slabut, apoi la pranz papa intre 190-240 de pireut legume+ carnita iar dupa mai suge vreo 10 minute.O masa de lapte la el dureaza cam 20-25 min ca sa-ti faci o idee cat la suta mai suge dupa pireu.Noua doctorul ne-a zis sa nu-i mai dau si san dupa ce-i bag carnita ca e o masa prea grea pentru el, dar eu inca nu-l ascult si ii mai dau un pic de tzitzi si la masa asta.
la 7 luni cand voi incepe cu iaurtell si cerealele la masa de 18 (penultima), o sa-i inlocuiesc complet si masa de pranz, si masa de 18.Ii voi mai da san doar dimineata si seara.Sper sa fie bine asa.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by cookie

Moaaama! cand vad cat papa bebeii vostri m-apuca disperarea!
Eu inca n-am inlocuit complet nici o masa, pentru ca vreau sa bea macar putin de sete, bebelina mea nu vrea cu nici un chip beberonul!

Cookie si bb Sabina

Si la noi totul e exact la fel!
mincam numai cu proteste vehemente si totul in jurul nostru capata culoarea amestecului din canuta iar obviectul numit biberon este dujmanul nostru cel mai de temut.
Macar asa ma consolez ca nu sunt singura care trec prin asta.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Cookie, Miki, va multumesc din suflet, chiar asteptam cu nerabdare un raspuns, ca pe la 14,30 ii dau si eu piureul de legume si chiar ma gandeam cum sa fac, sa-i mai dau sau nu laptic(si Iustin papa tot cam 200 ml, doar ca inca nu are carnita). Miki, si la noi mesele sunt structurate cam la fel(si ca numar, si ora si continut), asa ca m-ai mai scos din nedumerirea asta a mea. Pupicuti tzucuneilor si voua.

Va pupam pe toti, ca s-a trezit mister,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA,
Am vrut sa iti raspund imediat ce am citit mesajul tau, dar am asteptat sa vad pozele...m-am topit, ce frumosi si cumintei sunt ei la masa!!!!!!!! Si ce frumos stau in funduleatza!!! al meu tot sprijinit pe perna papa, sincer nu i-am luat scaunel inca!!! In curand.... PAUL doarme acum, dar cand se va trezi, o sa i-o arat pe BIBI, sa vezi ce se agitaaa!!! Stie el de ce!!!! Biberonul e de la ANgel???? Avem si noi unul asemanator!
Carnitza, dap, o mixez cu pireul de cartofi, pe la 4.30 papa. Noi suntem bine, nu s-a mai intmplat nimik nou, mai face si noi nazuri la mancare, incepe sa caraie daca se plictiseste. AM vb cu Mihai cand luam banii cumparam un film sa ii ami facem si noi poze!!!! dar pana le scaneaza!!!!!!
Mey, ce stii de IONELA-ROXANA????? Cucuietele ei ce or fi facand?????
Mi-e dor de ea, si de MOSS!!!! nu mai zic de IEPURASU'!!!
MICHE, ce mai face DARIUS???

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

quote:
Eu inca n-am inlocuit complet nici o masa, pentru ca vreau sa bea macar putin de sete, bebelina mea nu vrea cu nici un chip beberonul!

Cookie si bb Sabina

CookieNoi am avut problema asta cand Riana nu a mai vrut sa pape san, pe la 4 luni.Eu nu-i dadusem bibe deloc, pt ca auzisem ca devine lenesa.Iar cand a refuzat tzatza ne-am chinuit o vreme cu lingurita, pana s-a invatat. Totul e sa perseverezi (parerea mea). Acum e campioana termina un biberon de lapte la foc automat.
Pupici multi de la noi!
Mami Oana si printesa Riana-Ioana

Mergi la inceput