Bebelusi de nov-dec 04 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roserb, Diana mersic de raspuns. Cred ca asa fac si eu, mai astept putin sa faca 7 luni si gata, ii voi da ciorbica noastra.
M-am uitat cu nostalgie la pozele de la serbare. Mi se pare mie sau copii sunt tare dezvoltati la gradi. Pai fratele meu era pitic de-a binelea, cand avea astfel de poze (bine ca acum are 1.80). Mai da Mihnea este petit, ca asa bucatica .
Onitza, Anei nu-i place branzica la fructe. De ce nu i-o dai cu iaurt sau cu putin orez fiert? Eu mai fac si combinatii orez+iaurt+branzica in ideea de a nu se constipa. Asta practic este penultima masa si se cam linge pe botic.
Felicitari, copilasilor pentru dintisori. Cred ca noi mai avem mult pana vom fi iepurasi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Didutza, felicitari!!! La cat mai multi!
Dragelor, si noi stam afara pana tarziu... ultima masa o papa pe la 22.30-23, vremea e superba si miroase f bine a tei. Si asa nu dorm pana nu adoarme ea, apoi pana fac dus, tra la la (a nu se citi ), tot la 12 noaptea ma culc.
Multumesc de aprecieri... E de specificat totusi ca am o mama la 6 statii de mine la care o lasam pe Maria cand aveam cursuri/examene. Unde mai pui ca daca mama nu era disponibila, a stat cu ea chiar si frate-miu, saracu...
Cookie draga, ce ma bucur ca existi... esti singura din grup care are piticuta de aceleasi dimensiuni cu a mea... Plus ca eu ii spun COOKIE, ca are moaca de fursec dimineata...
Simina, ne pare rau ca nu ne-am vazut, mai ales ca ne era teama ca te-am suparat pe noi...
Otilia, eu i-am dat rosie cam la 10 zile dupa ce i-am introdus legumele, adica la 6 luni. Fiarta in supa de legume, dar nepasata.
Aime, copila mea e facuta cu Try, cred... (Try, macar tu esti blonda cu ochi albastri? Ca asa ar exista totusi o explicatie pentru sotul meu brunet cu ochii negri ) Seara dupa biberon daca nu e adormita de tot ii mai dau suzeta, o tin in brate cat ii spun rugaciunea si apoi in patic singurica, cu usa deschisa si lumina aprinsa pe hol. Daca nu doarme deja, oricum in 5 minute e gata. Mai are si seri ratate cand adoarme la tati in brate dar asta dupa maxim 15 minute. Ziua adoarme dupa prima si a doua masa garantat. Dupa a treia mai suntem pe afara iar dupa a patra e ta-su acasa si nu mai pune geana pe geana .

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Didutza, vezi mama de ce ai tu doi copii? Unul nu doarme noapte, da' unul are dintisor!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna seara fetelor, sunt tare tare necajita.Ghiciti unde suntem noi in loc sa fim la mare dupa cum ne era programat concediul.
Acasa suntem, pline de bube rosii, cu temperatura, marairi si plangaciosi.Alexia mea are rubeola.Plus rosu in gat. Unde si cum a racit nu-mi dau seama, ma invinovatesc toata ziua in fel si chip apoi ma consolez singura ca s-o iau de la inceput. fac ceva pe sistemul in care traim in care tre sa merg la servici sa fac bani in loc sa stau acasa cu puiul meu.Ma gandesc ca daca nu veneam doar seara acasa poate o vedeam mai repede ca nu se simte bine, dar asa...cu cateva minute de joaca seara si sarutul de plecare dimineata...Nu mai vreau, vreau cu puiul meu, s-o ingrijesc sa n-o mai doara nimic. Au chinuit-o pana m-a luat pe mine plansul sa-i ia sange si nush ce secretii din gat.Toata ziua a fost ca un puiut bleg saracuta.Of of of.
Daca sambata la control ne da ok doctora, duminica mergem la mare, si macar atunci voi sta toata ziua cu puiul meu, fara stres, fara probleme, fara servici.
In alta ordine de idei, Alexia mea e foarte cuminte ca de obicei, adoarme singura in patutul ei, in carucior e mai greu pentru ca vrea sa vada tot timpul tot ce e in jur, pana e epuizata.Mananca mult mai bine, chiar si cu lingurita acum.Cand ii dau cu lingurita mananca cantitativ doar jumatate decat cu biberonul, astfel incat tot la biberon suntem inca, incet incet insa progresam.Cine zicea "rabdare si tutun" tutunul l-am lasat de cand am ramas gravida, m-am incarcat insa cu doza dubla de rabdare. E uimitor cum schimba viata un copil, pe mine m-a schimbat complet.Mi-am reconsiderat prioritatile, bineinteles acum nimic nu e mai important decat printesa mea.
Ma duc sa vad ce mai face puiucelul bolnavior, e somnoroasa de la medicamente. Va pupic.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Off, pupici Alexiei poate asa trece mai repede. Pe de alta parte poate este mai bine ca a facut asa mica, ma gandesc ca nu stie sa-si faca rani daca simte nevoia de a se scarpina.
Felicitari pentru lasatul de fumat, putini sunt atat de ambitiosi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Otiliav, multumesc. Alexia este o surpriza care a venit cand deja ramasesem fara speranta, asa incat renuntatul la tigari mi s-a parut un fleac (bravez acum) dar cand stiam ca am in burtica un pui mic, puiul meu, imi trecea pofta de tigari.
Uuuuf ce zi lunga a fost...presimt o noapte si mai lunga, stau de garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

for2nity, imi pare rau pentru puiul tau. ce chinuita a fost saracuta cu atatea analize...pana la cat ai alaptat-o? ca se zice ca cei alaptati la san sunt mai rezistenti la bolile copilariei, cel putin cat sunt alaptati la san

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

bumbacel, i-am dat lapte de la mine pana a implinit 7 luni.Apoi n-am mai rezistat,ea n-a supt de la mine, trebuia sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul.Daca ai sti cat ma gandesc ca poate de aceea s-a imbolnavit pentru ca n-am mai alaptat-o, poate daca faceam mai mult efort sa mai am lapte...Practic la nici 2 saptamani de cand ii dau doar lapte praf, se imbolnaveste.Trebuia sa ma straduiesc mai mult,nu trebuia sa renunt asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FOR2NITY ... imi pare tare rau pt Alexia si pt concediul vostru... In legatura cu sentimentul de vinovatie sa stii ca il am si eu... Si eu ma invinovatzesc ca m-am luat dupa doctorul de inima si nu i-am mai dat san.. Cu sau fara san, el tot nu a luat in greutate... Mai bine era sa ii dau san si nu mai aveam parte de atatea antibiotice... si medicamente, pe langa cele lunare pt inima si SD...

ROSERB... am vazut pozicile... f frumoase... si eu tare am mai admirat dintisorii lu Mihnea... Noi suntem maraiti si nu prea dormim de cateva nopti in coace, da dintisorii tot nu vor sa iasa la suprafatza...

IoanaDu... am vazut si pozicile cu Bia... Imi place tare mult ce denumita "m-ati strigat"...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DARIA... felicitari pt primul dintisor!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput