Bebelusi de nov-dec 04 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana sa te mandresti cu puiutii tai la masa...uite cum mancam noi la pranz

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Si mai sunt cateva dupa de la mare.Ai sa vezi marea si tu, si o sa va descurcati.Curaj !!!

familia nebunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miki am vazut pozici mare strengar ai

vio sa imi traiasca nora la multi ani!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa si fericita ( scuzati intarzierea dar in drumetii nu am avut net)

onita Silviu are cam 7100 asa ca voi stati bine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eheeeee, avem un expert de 9.75!! FELIS!!! FELICITARI!!!!!
Cecilia draga... eu vreau un bebe!!!!!! Baiat de data asta, ca sa stiu cum e sa fiu mama de amandoi... Deci ma inscriu pe lista. Acu intrebarea e: noi vorbim serios sau ne-am tampit de tot de cand stam acasa? Ca pe bune, ce facem cu serivciile? Dintr-un concediu intr-altul?? Unde mai pui ca sotul, care nu era f entuziasmat initial, dupa ce a vazut-o pe Maria s-a decis: INCA UNUL!!!
Try, io stiu exact cum e cu recesiva si latenta, ca am facut genetica la greu . E de la bunicii ei, si unul si celalalt, plus ca strabunica e neam de blonzi aproape nordici. Ne miram insa pt ca asta e o gena slaba, care nu prea face fata la aia cu ochi negri. In plus, nici in cele mai frumoase vise nu mi-am imaginat ca o fac atat de desavarsita, cu atat mai putin si cu ochii albastri...
La mine orezul inseamna fulgi de orez, inmuiati cu apa cat sa faca un mucilagiu...
Marul copt eu il fac in cuptor, intr-o tava, dupa ce scobesc semintele din mijloc, cu ff putin untulet proaspat. Il las acolo pana crapa coaja si se inmoaie fff bine si i-l dau caldut. Am observat insa ca nu orice soi de mar e un succes daca il coci...
Ehe, noi avem scaunel, da' tot pe perna mancam legumele... In scaunel stam in bucatarie cand gateste mai si ne hlizim la oale .

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Didutza,nici fetele de sept-oct nu erau sigure ca problemele aparusera de la Nestle,doar banuiau.Eu stiu ce sa zic?Eu pana acum i-am dat doar fructe de la borcanele.

O pupam de 1000 de ori pe Daria,dar si pe fratele ei,care speram sa fie mai cumintzel macar de dragul Rianei (spun asta in speranta ca si Radu va fi mai cuminte de dragul Dariei.Vise,taica….)

Chiar ma intrebam daca Ad_rianna si/sau Didutza au curaj sa se inscrie pe lista aspirantelor….va rog nu ma

Greieras,bine ati venit,tu si printesa Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

PAXELINO... tu nu esti la "desk" da vad ca postezi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multu RALUCA....
M-a intrebat pe mess de ce sunt asad e vesela... In afara de faptul ca mi-a venit prietena (care tocmai citind mesajul am aflat ca pleaca iar), am fost azi la CECCAR si am vazut notele la oral
AM luat 10 la oral, asa ca media mea la examen este 9.75

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Pai ditamai expertul mai Felis si n-ai zis nimic ???ca scoteam sampania de la rece si ne faceam de cap...apoi vedeam noi.

Onitza eu zic ca stati foarte bine la kile.

Greieras bine ai venit.

Cicisor este bestiala.Sta asa bine in funduletz, mama mama Alex e mai lenesut la asta, el balangane ca frunza-n vant.Dar recupereaza el.Si cand plange Alexia e o scumpa.Si ai vazut..continuam sirul coincidentelor..ne inscriem pe aceeasi listuta, wau.
Raluca si eu ma iau cateodata de cap si ma intreb daca m-am tacanit cat stau acasa...vorba ta din concediu in concediu...din pampers in pampers...nu stiu, apoi il vad pe Alex si vreo fetita de la voi si-mi vine o pofta....
Roserb asta da problema ca nu stie bine sa manance, sa se spele etc, dar ma gandesc ca daca trec primii 2 ani o fi mai usurel..zic si eu.Ce tie ti-e usor cu Biencuta-atomita ? Si ca mi-am amintit, pe cine esti tu "individioasa" ???? adica mai frumosi ca ai tai se poate ?????

Paxela plimbareata ai grija de burtica prietenului nostru.il pupam si-i dorim kk normal

familia nebunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Greieras, bine ai venit! Sa iti traiasca puiuta, mare, sanatoasa si norocoasa!
Viovio, ce moaca are pitica in "gata cu scoala"... GENIALA!!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mai apar si eu pe la miezul noptii,sa va salut si fug in pat.
Zilele astea m-am simtit ingrozitor,si chiar daca am citit tot,nu pot sa ma laud ca am si retinut mare lucru... Nu va suparati pe mine.
Am citit:
De micuta Alexia,care e bonlavioara si o pupicim si-i dorim insanatosire grabnica.
De venirea lui Greieras si ma intreb daca nu cumva pe 22 dec s-au nascut numai fetite!Bun venit,greieras.
De listuta cu mamicile de 2006 pe care in nici un caz nu am sa ma inscriu...Si nici pe cea de 2007/2014/20xx.Eu abia ma descurc cu Bya,in nici un caz nu am sa mai fiu mamica (desi recunosc,sotul meu mai vrea un baietel)
Paxela,bine -ai revenit.si daca nu pleci iar,"cineva",punea la cale o intilneala in IOR,duminica,care,daca va avea loc,e un bun prilej s-o vada Silviu pe Bya.
Am vazut si niste copilasi cumintei,cum maninca frumusel.pai eu nici nu are rost sa pun o poza cu Bya mincind.va dati seama ca fuge Silviu si nici alt pretendent nu mai gasim.Pot sa va spun ca in marea mea "desteptaciune" azi m-am hotarit sa-i dau sa manince "in carucior"(cel sport ca din landou vrea sa sara).La sfirsitul mesei(supa 200ml) bya a mincat 50 ml, si restul s-au impartit im mod egal la carucior,imbracaminte si faianta din bucatarie.Chiar si smechierila e mai curatel decit noi.
Gata...
Nu mai sunt in stare.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput