Copilasi de iunie-iulie 2003 ( 56 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Anamaria: Sanatate si sper sa-i treaca bubitele repde, repede, dar cel mai important sa nu aiba probleme cu pofta de micare.

Aditzu: Simpatica faza cu titele. Stai sa vezi ce zice Cristi. El pune mina pe sinii mei si zice “bebe”. Stie el ca pe acolo prin zona , pe undeva , e si bebe din burtica. Uneori insa ma loveste santos pe burta si zice “bebe-bibe” ( cu caciula pe i ).
Eu la dus am spectatori. Uneori Alin , uneori Cristi. Ma straduiesc sa fac dus cind dorm ei , dar nu dorm mereu in acelasi timp, asa ca… Cel mai enervant e cind ma duc si eu ca tot omul la baie si vine cel mic lipa-lipa, iar cind intra in baie se citeste pe chipul lui un zimbet victorios. Apoi se duce si baga in gura tot ce prinde , peria de wc, furtunul de scurgere de la masina de spalat. Nici nu pot sta linistita pe wc.

La masuratori Cristi are cam 90 cm si 12,5 kg. Alin are vreo 10 poate 10,5 kg.
Cu olita facem progrese vizibile, in sensul ca mai nou o mare parte dint timp Cristi o petrece pe olita. Azi a facut de doua ori kk. Eu nu prea ii spun sa mearga la olita. Isi da el jos sutecul sau chiloteii si face pipi sau kk, dupa care ia olita si se duce cu ea la baie. Normal ca ma duc cu el ca sa o spal , dar imi place spiritul lui de initiativa de a goli olita. Uneori din atita zel, dupa ce face kk la olita face pipi pe jos in baie in timp ce eu spal olita. Trebuie sa rezolv problema asta.

Amik: Faza asta cu nu vede si nu aude o patesc si eu cu Alin. Il strigam pe nume si el ne ignora total, parca nu ar fi vorba de el. Nu stiu ce poate fi . O fi grav?

Marox: Lui Alin i-a trecut febra a doua zi. A redevenit la fel de plimbaret si de bagacios si nu mai e plingaret.

Vreu acum sa-i urez LA MULTI ANI papusicii Maria pentru ziua ei de miine . Sa fie cuminte, ascultatoare si sa aiba grija de Stefan.

Iar tie Cornelia iti doresc sa ai putere sa treci peste perioada asta care e grea dar dupa ce o sa faca si Stefan un an nici nu o sa-ti mai aduci aminte de greutati. Cel putin asa simt eu acum. Dar , eu, ca de obicei, cind imi e mai bine un picut, fac ce fac si imi complic existenta, asa ca burta asta ma face sa ma pling si eu de cit de greu e sa-i tot ridic pe baieti in brate si sa umblu dupa ei sa le satisfac cerintele. Noroc ca nu au ei fite prea multe. Despre caldura ce sa mai vorbim, mai bine ma fac ca uit de ea.

Ma uit si eu la Cristi ce copil mare s-a facut, nu mai e bebelas, intelege atit de mult, dar din pacate cu vorbitul stam mai prost. A inceput acum sa repete anumite silabe din cuvintele pe care le spun eu dar are un repertoriu limitat si are un accent de zici ca vorbeste limbi straine. Mai asteptam ca ce-om face…

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 29 spatamini.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pai Alex e chiar mititel, are 11.800 kg si 88 cm. E drept ca nici noi nu sintem inalti, n-are cu cine semana. Miine pleaca in România...off

Magda, am vazut pozele, mi-a placut la nebunie poza in care e in baia cu spuma si are parul ca ariciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

am scapat si noi de cateva ore din spital... bubele n au trecut de tot, mai sunt cateva, avem de continuat tratamentul acasa (cu sirop antialergic si antibiotic). va multumesc la toate pt gandurile bune!!! de la ce anume s-a declansat porcaria de intoxicatie/ alergie, habar nu avem. incercam sa dam vine pe 2 bucatele de carnaciori cabanosi, fiecare de cate 2-3 mm grosime, dar realist vorbind eu nu vad cum o cantitate asa de mica putea creea o belea atat de mare!!! mai ales ca nu era prima oara ca a mancat carnaciori!
zicea Romana ceva de pofta de mancare... nu numai ca a fost afectata, dar a lipsit cu desavarsire!!! mai ales ca. facand cortizon, a trebuit sa pape fara sare, abia daca reuseam sa-l conving sa deschida guritza ca imi baga placa: ' nu pace, mami, n-ale sale!' si gata! in concluzie, de duminica dupaamiaza cand ne-am internat si pana azi a halit fix 3 cutii de Nestle -lapte junior, pt care se pare ca afacut o adevarata pasiune! ma doare sufletul ca de-acum nu o sa-l mai vada/ simta la gust prea curand, dar cam costa de te usuca!!!

despre noi abilitati, tudor vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, pune o sumedenie de intrebari...
la spital a invatat sa se joace cu serigile, imi facea mie injectii si imi zicea ' nu pange, nu doale de'oc-de'oc!!!' / respectiv, daca nu plangeam: 'haide, mami, pangi!!!'
a avut branula la manutza, si azi a reusit sa isi deschida singur capacel si incera sa-si faca injectie chiar acolo, noroc ca l-am prins la timp!

cu pampersii/ chiloteii stam cam la fel, adica in cele mai multe cazuri zice cand face, si reusim sa avem rezultate multumitoare la olitza, in alte cazuri avem accidente in pantaloni, sau pe langa olitza, daca nu suntem atenti cum sta putzica. ba cateodata imi zicea si noaptea de pishu, la spital, da' mi-era asa somn ca-l lasam sa faa tot in pampers. pt somnul de pranz l-am culcat zilele astea fara pampers, facea inainte si dupa somn pishu... cam asta este, va las acum, mai vorbim!

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Avand in vedere ca maine nu am calculator vreau sa ii urez de astazi Mariei sa ramana la fel de dezghetata, frumoasa si sprintena toata viata . Mult, mult noroc si numai momente fericite in viata . Petrecere placuta maine, desi Cornelia, esti o viteaza ca te incumeti la asa ceva si cu bb Stefan .

Amik, bine ati revenit!

Magdone, noi am lasat-o de ieri pana duminica si deja mi-e dor de ea . Vrem sa mergem maine pe munte, dar cu vremea asta nu stiu ce s-o alege de planurile noastre .

Am cumparat chilotei si cu prima ocazie incerc figura cu lasatul in fundul gol si sa se simta murdara, sa vedem ce-o iesi.

Va pup ca sunt pe fuga, tre' sa alerg sa cumpar salate si carne de gratar . W/end placut!

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va pup! Multumesc pt. gandurile bune. Sunt prinsa in o mie de treburi si cu Stefan in brate.

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

La multi ani Maria mica si iubita!!!
Sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume!

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani si sanatate Maria! sa cresti mare si sa fi fericita!
sa ai grija de stefan si sa ...tii in continuare cu Steaua!
pupici din partea noastra!
am deschis partea 57!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

La multi ani Maria!!!!Sa cresti mare ,cumintica si sa o faci pe mami fericita!!

Mergi la inceput