Copilasi de iunie-iulie 2003 ( 56 )

Copilasi de iunie-iulie 2003 ( 56 ) | Autor: romana

Link direct la acest mesaj

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan (4 mai 2005)
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani Cristian!!! Sa cresti mare si voinic alaturi de fratiorul tau!!!
Romana ce mai face burtica?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Multumesc pentru urari.
Vreau sa spun si eu
La multi ani!
pentru Anne Marie si Flaviu pentru 18 iunie si
pentru Vlad ( mami Danacaltan)

Din pacate chiar de ziua lui, Cristi a facut o pozna cu urmari pentru el. A pus minuta pe fierul de calcat fierbinte. Pina acum a inteles ca arde si sa nu puna mina, dar azi nu stiu ce a avut.
Nici nu am stiut ce sa-i fac. L-am tinut cu minuta in apa rece. Acum a adormit. Sper sa-i treaca. Voi ce ati facut in cazuri de astea ( daca ati patit)?

In rest sint foarte ocupata ca astia micii deoarece nu mai dorm in acelasi timp asa ca in permanenta unul misuna pe linga mine. Cel mai rau e cu Alin ca se agata efectiv de picioarele mele si nu mai pot nici pasi.
Nici la calculator nu mai pot sta din cauza lui Cristi care vrea sa butoneze.

Va doresc concedii placute. Sa ne povestiti cum a fost, cum si ce au mincat copiii. S-ar putea sa mearga si Cristi la mare cu sotul dar nu stiu in ce perioada.

Cornelia Iti doresc multa putere. E greu cu lipsa de somn. De asta mi-e si mie cel mai groaza. Ti-ai pus sterilet? Ca ma gindesc si eu de pe acum ce o sa fac sau ce ar trebui sa fac sa previn o alta sarcina , ca nu vreau echipa de fotbal.

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Magdone Burtica e bine teoretic, dar nici nu am timp sa o bag in seama. Mai rau sint eu ca am unele momente cind ma dor articulatiile de la imbinarea picioarelor cu bazinul si ma misc greu de tot. Dar mai am ceva timp pina sa nasc asa ca mai bine nu ma pling ca nu vreu sa ma las prada problemelor . Nu de alta dar asa nu rezolv nimic.
Of si cit mai este pina in septembrie in perioada 12-17 cind teoretic trebuie sa nasc.
Se pare ca bebe asta din burtica e mai cuminte decit a fost Alin. Sper sa iasa sanatos si sa nu aiba colicii si sa reusesc sa-l alaptez de data asta. Desi am indoieli, caci mi-e cam teama ca n-or sa ma lase strengarii cei mari.

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

La multi ani Cristian!! Sa fii cuminte si sanatos!
Si Tiberiu s-a ars la fierul de calcat si l-am uns imediat cu neopreol ca sa nu se faca basicutze. Apoi vreo cateva zile l-am dat cu unguent de galbenele. Romana, multa putere iti doresc!

Ne-am intalnit astazi cu Emma si Claudya!(Mihaela, multam de nr. de tel.) Emma e absolut adorabila, finutza, delicata, cocheta, sociabila... seamana mult cu mama ei. Ne-am plimbat prin Herastrau apoi am fost la tobogane si la nisip. A fost tare fain!
Fetelor, Emma a renuntat la pampers, a trecut la chilotel si sa o vedeti ce frumos cere sa faca pipi la copac... E tare faina.

Ma gandeam ca sambata - 25 iunie, ora 10, parcul Herastrau, intrarea de la televiziune sa organizam o intalnire cu piticii. Cine poate sa vina sa se anunte ca sa stim pe cine asteptam. Claudya ar vrea sa cunoasca pe cat mai multe dintre noi si mai stau in Buc. pana pe 29 iunie. Poate puteti veni.

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani Cristi! sa fii sanatos si voinic si s-o ajuti pe mami!
pupici tuturor si concediu placut! eu sunt disperata ca nu am invatat pentru licenta si nici lucrarea nu e gata...si mai e atat de putin timp...
hai ca nu va mai stresez cu problemele mele! stefi de o saptamana sta fara pampers la pranz. pana acum s-a descurcat bine! afara nu vrea sa faca!!!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mihaela, am vazut pozele! Foarte faine! Mai ales Flaviu cu capsorul in tort sau la cules cirese.

Pupici

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani Cristi!!!!!!!!!!!!!! Sa fii cumintel si sa ai grija de surioara care vine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu stiu ce sa zic cu intalnirea, ca samabata avem musafiri..sa vedem...

Fetelor, Taisia si-a supt degetelul si este ff umflat de la dintii ei, iar pielea e crapata si habar n-am ce face..momentan i l-am dat cu rivanol si l-am pansat, dar nu-mi imaginez cum poate sa-l suga cu atata patos.....

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani, Cristian, sa cresti mare, sa fii cuminte si sa asculti de parinti!!!

Romana, curaj, ai trecut de jumatate! Cu putin noroc n-ar fi calduri asa ucigatoare in Bucuresti!

Cristi si Taisia, sa vi se vindece degetzelele cit mai repede!

Vacanta placuta tuturor!

Ieri a fost Sarbatoarea Muzicii, in fiecare oras si comuna se string grupuri de muzicieni, mai mult sau mai putin amatori si cinta pe strada. E o atmosfera foarte misto. Noi am iesit la plimbare in comuna unde locuim, nu ne-am dus mai departe. Am ascultat fanfara municipala, iar Alex a intrat si el pe ringul de dans si s-a bītīit pe muzica de acordeon.J ulia, miracol, n-a mai plins, de obicei e linistita doar in patutul ei si plinge daca-i deranjata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

in principiu noi venim sambata, doar daca nu intervine ceva neprevazut... asa ca..pe sambata! pupici..ma duc la invatat!
multa sanatate!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Saracutzul cristi,chiar de ziua lui.
Eu am dat-o pe Rut cu sprei de arsuri,a avut o arsura fff urata si doar cu asta i-a trecut.Multa sanatate puiutului.
Si Taisiei sanatate,sa-i dea mami sa pape sa nu mai fie nevoita sa-si pape degetutzul.

Mergi la inceput