Bebelusi de iulie-august 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
gongutza spune:
Multam de aprecieri fetele!
Am vazut poze cu Luca la piscina....vreau si eu!Da lasa ca ne luam revansa la mare,intr-o piscina minuscula ![]()
![]()
Felicia poate data viitoare cand veniti ne intalnim si stam mai mult impreuna,sa se joace cupiii![]()
si sa barfeasca mamele...
Si in alta ordine de idei ma oftic pe tara asta si pe importatorii de pampersi...suntem chiar in lumea a treia de nu importa astia pampersi pt apa????Ca ma gandesc ca de vandut s-ar vinde!In tot Bucurestiul si pe net nu am gasit din aia de unica folosinta...nici de la Pampers si nici de la Hugghies....am gasit in schimb pampersi ecologici,la 200.000 bucata,pe deasupra si refolosibili...da nu-mi place ideea
...si cate altele nu se gasesc inca la noi pt astia mici.......
Ma duc sa mai citesc din urma,sa nu cumva sa pierd ce-ati scris in absenta mea
si imi astept jumatatea ca mi-a promis o seara romatica la unu noaptea![]()
![]()
Pupe si somn usor la bebei
BLUE ANGEL spune:
Adina , se gasesc ..la clubul Micii Campioni , cei cu inotul pentru bebeluci ...dar trebe sa mergi pana acolo ..si e la mama naibii in Bucurestii Noi ..au si site miciicampioni.ro ..eu am sunat si mi-au spus ca au
pupic
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
gongutza spune:
Mai Simona esti sigura ca nu sunt din aia de folosinta indelungata?Care se pot spala si refolosi?Ca din aia gasesc si mai aproape....nu mi-e greu sa ma duc pana acolo dar la ei pe site nu am gasit nimic sa zica ca ar avea asa ceva de vanzare....ai intrebat tu de care sunt?
Pup
kim222 spune:
Vazut pe Alex...ce mare a crescut! Adina iti sta bine blonda...si eu vreau sa-mi refac suvitele (putine si late ) dar nu am timp...
Roxa asa spune mami..ca m-ai speriat un pic...
Asa este lui Luca i-a placut prima ora de inot(desi daca ati obesrvat am grsit ora si ne-am dus la bb mai mari de 2-3 anI)..data viitoare abia mergem la bebelusi...A cintat de fericire la propriu....si 30 de minute nu a spus nici pis, nici nu a plins ca se plictiseste....
kim222 spune:
Simona ...ai remarcat bine...are o vena superficiala la baza nasultui..ma cam enerveaza..dar sper sa dispara...
Azi a fost cu tati la oftamolog..ca deh ...ni se parea noua in unele poze ca are un mic stabism...i-a pus evident si atropina si nu este nimic...
Dr a fost asa de impresionat de Luca cit de cuminte a stat pt un bb de virsta lui ....chiar si cind i-a pus atropina si sa- uitat cu lupa..incit i-a dat lui tati cartea de vizita si i-a spus sa revina cind vrea el.....eu sper sa nu!
philip spune:
pai il lasam 5 minute la inceput, dar mai rau am facut, in sensul ca se enerva si mai tare cand ma duceam a doua oara la el. si din ce in ce mai tare...cand te citesc pe tine, kim, parca as alege calea asta, apoi cand scrie adina, parca sunt de acord cu ea. acu iar se trezi dupa 40 de minute, l-am pus in patul meu si doarme si acum. acusi are 2 ore de somn. of, of
philip
&andreea
kim222 spune:
Fiecare face cum crede...si nici nu este neaparat necesar ce a mers pentru Luca sa mearga si pentru Philip....Eu doar regret ca nu am afcut asta mai demult...Iar cind amindoi parintii lucreaza...nu-i alta cale...Iar cu noi in pat..sigur ca mi-ar place...si si noi avem queen bad....dar nu vreau sa dureze ani...si stii cum este cu invatul..Vezi ca este o emisiune pe 7 ABC ..Supernanny....dupa ce vezi citeva emisiuni ..mai vorbim...
kim222 spune:
Fetelor mai stiti poza lui Luca de Craciun...cea printre cadouri? Ei bine a fost semifinalista si apare intr-o carte cu cele mai bune fotografii din 2005, fotografii facute de amatori...
roxanaz spune:
buna dimineatza buna dimineatza!
Olivia, welcme back! tare ingrijorate am fost. bine ca ai venit cu vesti imbucuratoare
. pupi si marmotei care s-a hotarit sa doarma bine!
si Patrick are o vena superficiala la baza nasului, inspre arcada oculara. dar eu stiu ca se estompeaza.
Mitzu tot nu a scazut temperatura? cum a mai fost azi-noapte?
Andreea, voi cum mai stati cu somnul?
va pupez ca iepurele iar n-are stare....revin later!