Copilasi de martie-aprilie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ei, Malina, daca nu schimbam nici noi zona nu aveam nici o problema cu mutatul; asa....

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetelor, dar chiar liniste e la noi! Nu zic, ca si eu mai mult pe afara stau . Ba mint, azi mai deloc, dar am fost harnica, am spalat si am facut papa bun, asta sigur, pentru ca a mancat si Cristina fara prea multe mofturi.
Vai, Mariana, ce durere trebuie sa fi suportat mititelul Ma gandesc ca uneori ma doare si cand zgandar doar putin pe sub unghie, d-apoi sa mai fie si desprinsa. O mie de pupici pentru flacau, ca sa fie tare si sa-i treaca repede.
Rayuelule si Claudelule, io-s de acord ca sunteti in febra pregatirilor, dar chiar nici un semn? Si eu care ma gandeam ca o sa apuc s-o vad pe Boubou in Bucuresti...

Noapte buna si copilasi cuminti si sanatosi!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Azi toata ziua am avut impresia ca e duminica pentru ca a fost ziua sotului meu.Toata ziua am trebaluit dar am si petrecut iar acum sunt moarta de oboseala.Ma duc sa ma alatur puiului meu,care doarme ca un ingeras.Da' nu puteam sa ma culc fara sa va fac o vizita scurta.Am toate sansele s-o iau pe urmele Laurei.
Hana

Mergi la inceput

Ela, multumesc pt pupici;
azi am vrut sa te intreb ceva legat de documentarul pe care ai zis ca l-ai vazut si am uitat; acum mi-am amintit de el; daca stii tu cand se da in reluare, te rog frumos sa imi spui si mie ca eu nu sunt fan TV si nu am program, deci nu stiu cand pot sa-l vad; ca tare as vrea sa ma uit; imi plac la nebunie documentarele despre sarcina; pe ce program ai zis ca era?

Hana, sa-ti traiasca sotul! Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! V-ati chefuit?

Mai fetelor, dar ce se intampla? Vorba Malinei, toata lumea e in concediu???

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

he, he, as vrea eu sa fiu in concediu...
Treaba multa, lene mare... asta-i tot ce pot sa va zic acum...
Va pup pe toate si pe bebei.

Mergi la inceput

Mariana, era pe National Geographic, cred ca pe site va trebui sa urmaresti cand e reluarea. Tocmai am citit ca prima difuzare fusese pe 22 mai... http://www.nationalgeographic.ro/explore/inthewomb/index.asp
Vad ca poti sa alegi sa-ti reaminteasca prin email, incearca asa.
Hana - La multi ani sotului! Sa traiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salutare fetelor!

Doar va salut si va urez concediu placut la toata lumea.
miine am serbare la gradi, tot miine trebuie sa ma hotarasc daca il las pe Cata in tabara, joi plecam la mare...in rest nunti, treaba,cu copii,etc...

va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Ela, multumesc f mult. Am trimis ca sa ma anunte; ramane de vazut daca o vor face; sper ca da.

Fetelor, cand ma gandesc ca unele din voi mergeti in concediu imi vine sa ; dar nu in ideea cu capra vecinului; ma bucur tare, tare pt voi ca aveti posibilitatea (la timp ma refer) sa va relaxati; noi nu stiu cand vom prinde un concediu; nu am mai fost plecati din luna de miere, adica de 3 ani ; afacerea asta a noastra e de asa natura ca vara avem cel mai mult de lucru si nu ne permitem luxul sa plecam tocmai in focul problemei; plus ca a venit Stefan, acum vine Simon si asa, cred ca inca vreo 3 ani nu vom avea concediu .

la toata lumea; fetele din concediu, sa va simtiti bine, bine si sa acumulati energie multa ca sa-mi dati si mie!

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.
Am intrat doar sa semnam condica, sa nu ne dati disparute....ca timp de taclale nu prea am, dar va citesc cu regularitate !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Micky - voiam sa te intreb cum reactioneaza Malina cand o vede pe surioara ei? Observi putina gelozie, e tentata sa o atinga etc.?

Albumele noastre

Mergi la inceput