Copilasi de martie-aprilie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Gata, am reusit sa pun primele poze....inca mai incarca la ele, dar probabil in 5-10 minute pot fi vazute, deocamdata tot in albumul Malinei, undeva pe pagina a doua, la Daria - primele zile!

Mickyyy (41 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

E scumpa si haioasa foc!Cu tati sau cu mami cu cine semana?Inca o data sa-ti traiasca ,bravo ai doua fete frumoase!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Micky, bine-ai revenit. Bravo! Asa-i ca nu e chiar asa rau dupa cezariana? Bine ca totul s-a terminat cu bine! Sa fiti sanatosi si fericti toti patru!!!

Malina, felicitari pt. apt. E f. frumos! Sa il stapaniti sanatosi si fericiti in el! Tare dragut e Danutz! Si asa inalt mi se pare!

Laura, chiar daca nu mai citesti acum - concediu placut!! Asteptam poze cand te intorci!

Weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Gata...la noi a inceput distractia de seara...prima...sa vedem cum facem sa le imbaiem si sa le culcam!! Pe rand, presupun . Cred ca pana maine dau jos 3kg daca mai continui in ritmul asta, si deocamdata avem ceva ajutor (e sora lu' barbata-meu la noi pentru cateva zile).

Cat despre opertie, e mult mai naspa refacerea ca dupa nasterea naturala . Dupa ce la pranz am facut-o pe viteaza ca sa ma poata externa azi, acum stau si ma vait pe-aici. Si ca a fie treaba treaba tocmai m-a apucat febra laptelui, pe care la Malina am scapt-o! Am frisoane, temperatura, metesc, mi-e rau rau...nici nu stiu cum naiba o sa le imbaiez pe fete. Cred ca la malina sarim baitza si-i facem doar Dariei.

Hai ca am fugit....am profitat de cele 10 min de pauza pe care si le-a luat tati sa fumeze o tigare!! Incepe disractia.....tineti-ne pumnii. Si Simona, orice sfaturi sunt binevenite, ca si tu ai avut de crescut 2 bebici mici odata!

Mickyyy (41 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Hihihi...am reusit sa-mi schimb si semnatura...si poate maine mai reusesc sa pun poze...ca am o gramada....timp sa am!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Draga Micky, am admirat-o si eu pe Daria - e o scumpa si o dulce! Imi par erau ca te simti asa rau - si eu cam o saptamana nu m-am simtit prea bine, ma durea taietura destul de tare, dar pe urma mi-am revenit rapid. Bine ca ai lapte!
Legat de sfaturi - nu am din pacate decat unul banal: oricine se ofera sa te ajute cu ORICE - ACCEPTA FARA RUSINE! Eu am avut-o in primele 2 luni pe soacra mea si pe urma pe mama, acum ii am pe amandoi ai mei, deci nu ma pot plange (si m-am intors la munca in Sept). E f. important sa te scuteasca cineva de unele chestii, mai ales de treburile casnice, ca sa te poti tu concentra doar pe rolul de mamica - mamica de Daria SI de Malina. Si trebuie sa te odihnesti si tu cate putin. Neglijeaza casa si vezi de fete!
Si mai am o singura incurajare pt. tine: o sa devina mai usor in timp. E greu cu doi micuti, dar noua, mamicilor ne da Dumnezeu putere inzecita ca sa putem face fata!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mickyyy!!! Bine ai ajuns acasa! Repede ati scapat de spital. Felicitari! Sunteti superbe! Si un par... Si ieri si azi am vrut sa te sun, dar tot pe la 9 seara imi aminteam asa ca am ratat ocazia. Poate la urmatorul . Sa ne spui cat mai multe din experientele tale cu 2 bebe mici, ca sunt fff interesata! Asa emotii am! Asa multe te-as intreba, dar nu ai tu timp de raspunsuri. Aflu eu ce ma intereseaza pe rand, nu? Va cu drag pe toate 3 (vazut si pe Malinuta; ii sta bine la calc.).

Malina, felicitari pt apartament; e frumos; pare f primitor; cate cam aveti? 3? e in bloc nou, in vila? pare ca e f mare. Si noi suntem in focul aranjarilor; mai avem de lucru cu parchetul si cu vopsitul de usi, ca in rest e gata; dar nu imi vine sa ma mut; l-am pus in vanzare; poate nici nu ne mai mutam; cum va simtiti in noul ap?
Si ca sa te pregatesc de ce e mai rau: o sa fie nasol la tuns; la noi a fost cu plansete mari si cu zbateri (a trebuit sa-l tin in brate si cu capul lipit de mine ca sa reusim ceva; toata m-am facut par si in gura); dar cine stie? poate lui Daniel o sa-i placa si va fi cuminte; succes!

Simo, nu stiam ca te-ai intors la munca! Si zici ca picii sunt cu socrela si cu mama ta? Cum se descurca? Dar cum se inteleg mamele intre ele, ca ale mele nu se suporta (de fap maica-mea nu o inghite pe soacra-mea)?

Laura, concediu placut!

Ela, m-am uitat si eu la pozele voastre; se pare ca domnisoara s-a simtit minunat la soare, nu? Ce bine de voi! Eu nu stiu cand pup o vacanta; nu am mai fost in concediu din luna de miere (din 2002) .

Mai vroiam sa va zic cate ceva (si sa va raspund), dar am uitat .

pt toata lumea. Ne auzim sapt. viitoare.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uau Mickyyy ce repede ti-au dat drumu...la noi la Arad dupa cezariana iti dau drumu doar la 7 zile, asta in caz ca nu ezista complicatii...hai curaj ca prima saptamana e mai greu apoi te vei simti ca noua!
multi Dariei, care e o pletoasa si jumatate si mi se pare ca seamana destul de bine cu Malina mica!
Sa ne povestesti cum e cu 2 fete cucuiete si cum te descurci!

Laura, precis nu mai citesti dar poate auzi CONCEDIU PLACUT si sa ne revedem cu bine! Droghi ce mult ai sa ne lipsesti!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Claudelu, sincer nici eu nu ma asteptam sa-mi dea drumul atat de repede, miercuri la pranz am fost operata si pana joi la pranz eu nu m-am dat jos din pat, iar a doua zi (la 24h dupa ce am facut primii pasi de una singura) deja ma externau. Pe de o parte ma bucur, ca acasa au mai multi grija de mine (ca'n speranta asistentelor sau a infirmierelor acolo fie faceai in pat fie-ti ramanea copilul nemancat, atat de repede veneau cand le chemai), insa pe de alta nu pot spune ca ma simt foarte foarte bine, parca mi-ar mai trebui niste calmante, ceva, ori aici n-are nici cine sa-mi faca si nici nu stiu ce naiba pastile sa iau, mai ales ca alaptez. Cu urcatul si datul jos din pat si cu mersul la buda e cel mai greu, in rest n-am probleme.

Iar Daria e o cumintica deocamdata, papa si doarme, presimt ca o sa ajunga in cateva luni sa doarma toata noaptea, nu ca sora-sa care si acum se trezeste sa-si ia portia de laptic in miez de noapte. De exemplu, azi-noapte Daria s-a trezit o singura data peste noapte, nu stiu cat era ceasul, a facut kkuta, a supt bine si-a adormit la loc pana dimineata. Iar de dimineata pana acum papa, eventual face kk si apoi adoarme la loc. E o dulcica, si-o cumintica. Macar atata sa am si eu noroc, ca Malina e o nebuna si jumatate, cred ca simte ea ca e ceva in neregula, ca urla in continuu, desi am incercat sa n-o neglizez deloc. E tare distractiv....fugi si da-i sa pape Malinei, schimba fata de culcare, stai cu ea sa adoarma, intoarce-te la Daria, masaj, baita, alaptat, culcat...si apoi ceva timp pentru mine (acolo, cateva minutele cat sa apuc sa papa si eu ceva sa sa fac o juma de dus, ca inc n-am voie sa-mi ud operatia. Vreau sa zic ca operatia mea sta bine-merci la aer, ieri dimineata inainte sa ma externeze mi-au scos pansamentul si nu mi-au pus nimic la loc, cica asa se vindeca mai repede si mai bine. Or fi stiind ei ceva, ca oricum eu sunt paralela, nu mi-am dorit cezariana si nici nu m-am agitat vreodata sa aflu ce si cum e cu operatia.

Hai ca am scris deja km de mesaj...profit...e prima oara cand ambele buburuze dorm !!! Si am inceput sa mai pun si alte poze...deja am pus inca vreo 3-4 sa vedem cat de multe reusesc pana se trezesc gazele!

Pupici si week-end placut! Sper sa mai pot intra si in viitor!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Gata , poze noi aici. Dar probabil mai dureaza juma de ora pana pot fi vazute toate, nu din vina mea.....

Mergi la inceput