Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
da, lavi, chiar ca ai dreptate... noi avem pareri despre orice. noroc ca topicu-i generos, ca altfel eram mai mereu off-topic.
acu ma uit pe forumul cu "de ce atatea cezariene in romania" si am ajuns la concluzia ca sunt putintel cam intoleranta. dar si ca lumea de acolo e la fel. opiniile lor sunt cam inflexibile. si nu prea sunt acceptate alte pareri. e asa, un fel de harmalaie generala in care fiecare isi sustine pana in panzele albe punctul de vedere... si da-i si lupta
offff, oamenii astia sunt foarte complecsi. si eu nu mai inteleg nimic...
(a, eu nu mi-am schimbat parerea despre modul in care vreau sa nasc, da' asa, in general, nu-mi place prea mult cum se scrie pe-acolo)
mai bine aici, unde mai pot sa aberez si eu cate ceva mai vesel :)))
C & bb 18+ (maine face 19)
lavi02 spune:
Utocatalina, cu riscul sa te demoralizez, iti zic ca eu am luat 3 kg pana acum la 19+ saptamani. Noki Lara si IrinucaR au luat cate 2, deci se poate si mai putin. Pana la 12s am luat 1kg.
De la un mom dat incolo o sa incepem sa punem cate 1/2 kg pe saptamana, asa ca e bine acum la inceput, sa o luam mai "moale".
Tu parca ai tinut ceva regim si ai facut aerobic, cred ca de-asta ai luat mai mult odata ce te-ai oprit din asta.
Oricum, ideea e sa nu ajungi la proportii alarmante de tip peste 20kg pana la final. Ideal e 12-13 kg.
Sanatate multa si tie si lui bb mititel.
Corap, da asa e, multa intoleranta de ambele parti. Dar pana la urma se pot extrage niste "fapte", adica facts pe care sa le desprinzi. Oricum, sa te certi pe forumuri nu serveste la nimic, daca vrei sa te certi, cearta-te in tribunal, in parlament, in sedinte, in locuri unde ai un drept de decizie si poti influenta ceva.
Aici e bine sa mai facem schimb de informatii, de impresii, sa ne mai destindem si hlizim, mai ales ca suntem toate in aceeasi situatie. Sa ne incurajam/consolam/felicitam...
utocatalina spune:
Lavi mercic de informatii...treaba este ca in rest nu par sa fi luat deloc, dar burta este cit China...parca toate kg s-au dus numai acolo...o sa incerc sa o las mai moale nitel...oricum de gym ma voi apuca incet, usor de simbata!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
Lavi spune:
Era bine o bericioaica rece si asa mai departe, da de o gurita mica nu stica ca doar bei hamei si mei!
Cit despre certa, discutii in contradictoriu, parei sus asu jos puse pe orizontala sau verticala toate cu scopul de a frichinii nervii, nu sunt de acord.
Cit despre kl, tot 3 am luat si eu la 19+ si de ceva zile am o burtica un piculet mai indrazneata decit viinerea trecuta, asa ca daca ne vom vedea in viitorul apropiat, pe Corap nu pot s-o intrec dar pe Lavita cu siguranta,eu am observat ca in primele luni pofta de mincare e mult mai mare ca acum, cel putin la mine, maninc dar maninc ca mi-este foame si casa nu mi se faca rau, in primele luni mincam ca o vacuta in trifoi, aveam senzatia tot timpul ca nu se mai satura stomacul asta cu 7 compartimente.
Or fi si hormonii di vina, ca deh se schimba poli in organism cu bebeii
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
lavi02 spune:
Cum sa ma intreci Lavi, tu crezi ca eu stau pe loc? Ma incap tot mai putine bluze si tricouri (ca inainte purtam numai cambrate, mulate si alte aberatii ca cu largi aratam ca o sperietoare de ciori, de-aia pe care atarna hainele - voi ma stiti ca m-ati vazut) si imi tot iau umerasele cu haine nepurtabile si le mut mai in fundul dulapului (dulapul meu are o forma oarecum bizara) si zona de purtabile se tot subtiaza..
Vad ca suntem surori si in kg! Se putea?!
Utocatalina, nu face prostii!!! Stim amandoua cat ti-ai dorit bebicul asta! Gimnastica numai speciala de gravide!!! Dar asteapta pana la 12 saptamani sa se stabilizeze sarcina. Te rooooggggg!!! Mai bine incearca sa nu prea mananci fainoase & dulciuri.
tania-z spune:
Cata ce ma bucur sa aud vesti de la tine! Simburelul tau e tare bine conturat.
Dupa mine nu te prea poti lua, pentru ca eu am fost atipica: de la inceputul sarcinii, trei luni am slabit 2 kg. Abia in ultimele 2 saptamani am reusit sa pun 1 kg si nu stau rau cu pofta de mancare...dimpotriva!
Sa ma tii cu curent cu evoutia ta. Te dulce!
Tania & Punctuletz 15 fix
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
pischi2003 spune:
Salut burtici vorbarete!!!!!!
Veste buna: AM SCAPAT DE DURERILE DE DINTI!!!!!!!!!! Mi-a lucrat pe canale, un nerv era deja mort(de ciuda, cred), mai am de lucru cu doua canale, dar gata cu durerea. Era si timpul dupa 10 zile de chin. Mi-a revenit pofta de mancare, asa ca e bine.
Da, am citit si eu ca ideal e sa iei cam 10 kg la sarcina, da' eu la 17 sapt. fara o zi am luat deja 6 kg. Eram o slabanoaga(51 kg), acu am si burta, da' tot slabanoaga!!
Felicitari pentru noii baietei, sa fie sanatosi!!!
De unde numele de Pischi? Acum mai multi ani, cand Vacanta Mare era mai la inceput si mai "la moda" aude al meu sot o poanta cu unul - Pischi - care era ungur. Si i-a placut asa de mult ca m-a alintat pe mine Pischi. De unde, ca eu is moldoveanca, ca si el, da' ce mai conteaza. Asa mi-a ramas, asa imi zic prietenii....
Recunosc, bere mai gust si eu, cand isi ia sotul. Decat sa-mi curga balele uitandu-ma la sticla lui..... Poate ca si stiu de cumatra mea, care era in ultima luna de sarcina, si bea cam juma' de pahar dupa masa(nu dupa fiecare, evident). Parca e cam mult atat, da' fetita ei e super ok, n-are nik. Asa ca nu cred ca strica cateva guri.
Si eu stau serios in dubii cu nasterea, parca as vrea naturala. Prietena mea care a nascut curand, s-a rupt toata la nasterea naturala, de zicea ca a "goblenizat-o" ca s-o repare, si-a revenit mai grelut si cand am intrebat-o cum ar naste acum de ar fi iar insarcinata mi-a zis: NATURAL, bineinteles. Asa ca nu cred ca e chiar atat de greu. Sau e??????????
Pupicei multi!!!!!!!!
Mihaela 16s + 6z
Lavi spune:
Catalina, baga multa lamiie si grepfruit, taie garasimile si nu ataca bebelacul, gimnastica poate afecta la sarcina asa de mica mai ales ca antreneza muschi pelvieni, asa, ca mai bine lasa,bebe e mai important!!!
mult noroc
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
lavi02 spune:
marturisire lacrimogena :
Nici nu stiti ce mult contati voi pt mine!
Sarcina trecuta am dus-o singura, nimeni dintre prietenele si colegele mele nu mai trecuse prin asa ceva (eram in anul V la o facultate "de baieti"), aveam numai cateva cunostinte care nascusera in ultimii ani dar nu avem tupeul sa discut fel de fel cu ele... asa ca sursa mea de info au fost cartile, rev Mami, etc, din pacate nu prea puteam vorbi cu nimeni despre asta. Habar n-aveam cat au luat altele in greutate pana la nu stiu cate luni, unde e bine sa faci cutare analiza sau eco, cat se da prin spital...
Asa ca si toate fetele de aici.