Ptr. moderatori: Galeria fotomodele
Am observat ca in ultimele 10 zile au aparut 3 poze cu 3 copii diferiti, toate trei trimise de Papadie. Totusi, care sunt criteriile dupa care se posteaza pozele copiilor?! Ca eu am trimis poza de cateva luni si inca nu a aparut... sau trebuie sa ii trimit poza nepotelei mele lui Papadie si sa o rog frumos de tot sa o trimita ea?! (Papa, don't take it personally, nu e nimic impotriva ta, e doar o nelamurire)
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33333
aici gasesti cativa nemultumiti... nu cred ca se va raspunde concret la ce si cum cu galeria, pt ca regulile sunt deja sc acolo.. altceva inafara de Asteapta, Asteapta Asteapta, nu stiu ce sa iti spun
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Veve spune:
Criteriile dupa care sunt alese fotografiile sunt explicate ,nu are rost sa le reiau.E destul de greu din zeci de poze primite zilnic sa alegi doar una si imposibil sa apara toate cele corespunzatoare dpdv tehnic;este firesc sa apara nemultumiti.
Cat despre cele 3 fotografii trimise de Papadie,mai mult ca sigur este vorba de o eroare tehnica;prima fotografie este,intr-adevar,trimisa de ea;la celelalte doua,numele ei a ramas din greseala.
Gabriela,ce altceva,mai concret,ai vrea tu sa apara in regulamentul galeriei?Cred ca la orice revista/site cu o astfel de rubrica,situatia este aceeasi.Diferenta e ca acolo nu ai unde sa comentezi deciziile celor care se ocupa de ea.
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Veve
Gabriela,ce altceva,mai concret,ai vrea tu sa apara in regulamentul galeriei?Cred ca la orice revista/site cu o astfel de rubrica,situatia este aceeasi.Diferenta e ca acolo nu ai unde sa comentezi deciziile celor care se ocupa de ea.
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Veve, ar fi mult mai bine sa nu mai fie nici o regula la galerie, absolut nici una ca nu se pot respecta si tot timpu sunt nemultumiti. Sa apara o poza pe zi, nu o data la 3 zile. Stiu ca e greu, inteleg si nu am nici o pretentie, dar sunt multe fete nemultumite care vor sa isi vada bb acolo. Din pacate mai mult de cat se face la ora actuala nu cred ca se poate face.. asta e ...
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
nadina spune:
Nadia1976, pentru ca galushca mea e actualul fotomodel, motiv de mare mandrie de altfel pentru mamika de mandarina, am sa-ti spun cum am facut eu. Am trimis fotografiile (trimit poze de cand Carina era mica-mica) la poze@desprecopii.com, cum probabil ai facut si tu si banuiesc ca papadie in calitatea ei de moderator le-a postat. Cred ca criteriile sunt aceleasi ca si inainte, nu cu rugaminti si altele.
Succes!
Nadina
PS: Upsss am am vazut mesajul lui veve, probabil ca-mi intunecase mandria vederea:)) papa nu are nici o treaba cu postatul pozelor.
marius spune:
Probabil se vor gasi variante mai bune de preselectare a pozelor trimise pentru galerie alegerea lor insa va fi una pur aleatoare. E doar o idee.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro