Lucian , la 2 ani si 10 luni cu leucemie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

La ultimul update, doctorita de la Fundeni promisese ca va face trimitere, numai daca primeste un fax oficial de la St. Jude care sa-i ceara asta.

I-am scris doctoritei romance de la St. Jude (dr. Doralina Anghelescu) despre toata situatia, si am rugat-o sa ne ajute. Sau macar sa ne spuna daca poate. Ieri i-am scris, acum asteptam citeva zile sa vedem ce zice.

Ovidiu Popescu, directorul redactiei de la Radio Tg. Jiu, care ii indrumeaza pe parinti mi-a spus ieri ca azi mama copilului urmeaza sa se intilneasca cu doctorita de la Fundeni.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:


Multumes frumos ladybug, sa speram ca va raspunde Docorita de la St Jude , si vom aveaun rezultat pozitiv...ma rog pentru micutz!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Din nefericire nu am vesti prea bune. Doctorita romanca de la St. Jude ne-a raspuns amabil, dar ferm ca nu e posibil ca un doctor de la St. Jude sa ceara oficial sa fie tratat un copil acolo. Medicul curant al copilului trebuie sa faca referral, si o comisie decide daca pacientul se incadreaza pe unul din proiectele lor de cercetare. Se accepta pacienti ne tratati, iar exceptiile sint foarte mici. Regulile sint reguli, si inteleg. E total diferit de pozitia doctorilor de la Fundeni care pur si simplu nu vor sa faca trimitere, nu ca le-ar interzice cineva.

Am rugat-o pe dr. de la St. Jude sa o contacteze pe doctorita de la Fundeni, poate o convinge ea sa scrie referatul, si asteptam sa vedem ce raspunde, dar ma indoiesc (1) ca o va contacta, si (2) ca va reusi s-o convinga.

E trist, si e strigator la cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu putem face noi cumva presiuni asupra doctoritei de la Fundeni?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei


O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Vreau numele doctoritzei de la Fundeni...cumva trebuie sa o motivam pe doctoritza asta..gasim noi o solutie...ptem sa strangem 200 euro sa ii bagam inplic? Putem sa gasim o solutie, ina suntem in tara banului..
Lady, daca o convingem pe aceasta doctorita...deci de ce trebuie convinsa so care ar fi rezultatul aca ea face ce ii cerem noi? vor lua copilul la St Jude?
trece timpul, si totusi, Lucian este un biet sufletel amarat

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Din pacate uitati ce spune doctorita de la St. Jude:


Draga Silviu si Ovidiu,

Imi pare rau ca nu pot fi de folos. Este protocolul spitalului sa
accepte pacienti care se califica pentru unul din protocoalele de
tratament pe care le avem deschise. Asa cum am mentionat si in
corespondentele cu Ovidiu, unul din criterii este ca pacientul sa nu fi fost tratat inainte. O posibila exceptie este greu de anticipat. Este total exclus ca cineva de aici (eu nu sint un oncolog) sa solicite referirea cazului la noi, mai ales cind cind nu sint indeplinite criteriile de admisie. Doctorii din Rominia pot incerca sa trimita rezumatul conditiei medicale, dar doctorii de aici nu pot solicita trimiterea copilului la St Jude. In cazul in care un rezumat al conditiei medicale este obtinut, cu cererea medicului romin de acceptare la St Jude, acest document se poate trimite la adresa de e mail:
Tracy.dodd@stjude.org
Telefonul este 1-800-349-4334.
Cazul va fi revazut de oncologi, si decizia va fi comunicata. Daca
doctorii din Rominia vor face acest referral, eu voi urmari ce se
intimpla cu el si voi discuta cu oncologii de aici.
Daca acest referral se trimite, si primesc si eu o copie, voi urmari
cursul lui.
Pe curind,


Deci inteleg eu ca (1) oficial nu poate sa ceara ea (sau orice alt doctor de acolo) sa fie tratat copilul la St. Jude, (2) copilul a fost tratat deja, si sansele sint mici, dar (3) daca cei de la Fundeni fac totusi trimitere, va incerca sa ne ajute.


I-am scris dr. de la St. Jude ca intelegem pozitia ei, dar ca am ruga-o sa o contacteze ea direct pe dr. de la Fundeni si sa incerce sa o convinga. S-ar putea sa cam fi sarit calul cu asta, dar ne-am cerut politicos scuze si am rugat-o sa inteleaga ca situatia e desperata.
Pina acum insa n-am primit raspuns de la ea. Tocmai ce mi-a scris Alex - ziaristul de la Jurnalul National care a vorbit cu dr. de la Fundeni - si a zis ca daca dr. de la St. Jude nu raspunde, va mai incerca el o data la Fundeni. Asta in 2-3 zile, banuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Parintii au incercat sa faca presiuni asupra dr de la Fundeni?

Timpul se scurge si e in defavoarea micutului Lucian.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!


Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:Nu am uitat ..deja ma agit in toate partile sa gasesc un fir la doctora...va pup

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Fac ce fac si dau tot de ushi inchise..mi se rupe dufletul..am vb cu niste doctori din Fundeni sa ia legatura cu ea..si au refuzat...sa fie din cauza ei sau a scrisorii. Ma gandesc ca facand o asemenea cerere, sa nu isi decline competenta? Oare acesta sa fie motivul rfuzului??!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Si noi am fost in aceiasi situatie cu aceasta doctorita. din pacate parintii copilului nu se agita cat trebuie. Nu ca nu vor ci ca nu stiu probabil. Cred ca am cunoscut bunica copilului care sta internata in spital cu el. Situatia este f urata. Doctorii nostri isi declina destul de greu competenta,dar pina la urma o fac. Aceasta doctorita nu e f usor de abordat,dar tot ea ne-a dat si noua scrisoarea de negare. Poate nu s-a pus problema bine,poate nu stie ca lucrurile sunt avansate cu un alt spital di strainatate. Pt inceput e de ajuns sa se trimita la spitalul respectiv o scrisoare medicala cu tratamentul urmat de micut si rezultatele investigatiilor. Daca ea nu vrea sa dea traducerea sa dea macar in romana si sa mearga cu ea la tradus ,dupa care pe un fax.
Am nr de tel al doctoritei daca e nevoie. Incercati si la profesor ARION este seful sectie
Cosmina,matusa Sabinei

Mergi la inceput