Lucian , la 2 ani si 10 luni cu leucemie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Am vorbit si eu la telefon cu mama copilului si i-am spus de St. Jude, si a parut cam neincrezatoare. I-am spus sa insiste la doctorul din Romania care a diagnosticat copilul sa citeasca paginile de web de la St. Jude si sa ia contact cu ei, dar a zis ca pentru a trata copilul la alt spital, ii trebuie negatie de la spitalul din Romania (nu prea stiu ce e asta), si spitalul din Romania nu da negatie pentru ca se teme ca spitalul din strainatate o sa-i puna sa suporte ei (spitalul) cheltuielile, sau sa faca dovada ca au banii strinsi in banca. Cretinatati ale sistemului de sanatate din Romania.

Aici am o intrebare. De unde a aparut suma asta de 150 000 de euro? Au vorbit cu vreun spital din strainatate?

Am intrebat-o daca ii ajuta cineva, daca are acces la internet (a zis ca ar putea sa incerce pe la interneturile alea de-acolo, ceea ce inseamna ca nu se duce), si ca se mai descurca ea la engleza. I-am spus sa scoata la imprimanta paginile relevante de la St. Jude si sa se duca cu ele la doctor, sa insiste, pentru ca exista salvare, daca incearca. N-a parut sa-si noteze nimic, si ma-ndoiesc ca se duce.
Tot ce trebuie sa faca doctorul din Romania este sa trimita niste faxuri sau e-mailuri la St. Jude cu diagnosticul si analizele pe care le-au facut copilului.

Uitati, spune aici clar ca trateaza pe toti copiii, indiferent de rasa, nationalitate si posibilitati financiare:

http://www.stjude.org/media/0,2561,453_3419,00.html

Aici spune cum sa faca trimitere:

http://www.stjude.org/referring-physicians/0,2563,454_2087_5792,00.html


Din convorbirea pe care am avut-o la telefon cu mama copilului, mi se pare ca e nevoie de cineva care sa le dea speranta si sa le arate ce sa faca, pas cu pas.

E cineva din Gorj (presupun), care ar putea sa se intilneasca cu ei si sa-i duca la internet, si sa le arate chestiile astea, sa le scoata la imprimanta si sa le arate doctorilor? Am ramas cu impresia ca nu prea cred ei in chestii de astea, si ca e nevoie de cineva sa-i impinga de la spate. Mare pacat daca nu se face nimic, in conditiile in care exista o solutie.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:


Compuneti-l voi in romana..scurt si la obiect si eu il traduc si il dau si pe site urile de chat italiene..lycos, virgilio si alte alea...
cu ce pot va ajut din suflet
ma rog domnului pentru micut
pashosha mami lui luca si maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:De fapt il traduc pe cel de sus, daca vreti altceva dupa aia sa imi spuneti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

La aceasta adresa exista un anunt despre Lucian: http://www.radiotargujiu.ro/anunt.php

Cei de la Radio pot fi contactati pe e-mail-ul radio@targujiu.rdsnet.ro

ladybug - scrie-le tu, te rog, un e-mail, esti cea mai in masura sa le explici cum ai ajuns la solutia asta.

Referitor la discutia cu mama: si cu noi a fost destul de reticenta. Cred ca e depasita de situatie si habar n-are ce trebuie sa faca... Medicii din Ro nu se implica in trimiterea corespondentei pentru un caz anume...
Parerea mea e ca trebuie contactat Spitalul St. Jude, sa vedem daca pot primi copilul. Si in ce conditii, ce acte medicale trebuie trimise inainte...
Daca trebuie scos ceva de la Fundeni, incercam noi.
Daca e nevoie de vreun act care e la mama, zic sa se ocupe cei de la radio Targu Jiu.

PS. Teoretic, transportul poate fi sponsorizat de cei de la Tarom.

Inca o idee: haideti sa trimitem acest caz pe adresa http://www.guv.ro/legaturi/mail-premier.php, in atentia d-lui Tariceanu... Poate il impresioneaza si gasesti fonduri si pentru acest copil.

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

ANUNT IMPORTANT:

Dr. de la Fundeni care se ocupa de copil se numeste Dumitrache Luminita

iar numele de cont corecte, deschise la BCR Tg. Jiu sunt:
Lei 064RNCB2800000387810001
Euro RO37RNCB2800000387810002


http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Il mio nome e Mihai Lucian Grigore, ed ho 2 anni e 10 messi ed soffro di leucemia bifenotipica (limfoblastica ed mieloblastica). I dottori hanno detto ai miei genitori che mi sono rimaste 2 messi per vivere. Per sopravvivere ho urgentemente bisogno di un trapianto di midollo ma solo con il tuo aiuto economico potro effettuare tale intervento. Il intervento costa 150.000 Euro. La mia famiglia e disposta ad ogni cosa per poter salvare la mia vita, includendo un'adozione verso una persona che possiede un assicurazione che puo coprire la mia malattia. Se mi puoi aiutare, con quanto poco potrai, continua mandare questo messaggio a le tue conoscenze quanto presto possibile o fai un donno nel conto aperto a http://www.intergorj.ro/~horia/lucian/>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

imi pare rau, am tradus textul si l-am postat aici.
Se pare ca nu este voie , deoarece moderatorii l-au scos..cui trebuie sa i-l trimit in italiana?

eu deja am intrat pe site uri italiene si am transmis mesajul..pe lycos, pe virgilio..si mai vedem..
cui trebuie trimis textul?
pashosha mami lui luca si maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

pashosha, mesajul tau nu a fost sters, el a aparut un pic mai tarziu pana a fost aprobat de un moderator, asta se intampla cu toate postarile de la umanitare, multumim din suflet ca ai postat mesajul lui Lucian pe forumurile italiene, sa speram ca va da roade.

In alta ordine de idei io cred ca nu parintii au sustinut campania pe internet ci probabil o ruda sau o cunostita apropiata, pacat ca pe acel site nu este si o adresa de mail pt contact. Am scris insa la radio@targujiu.rdsnet.ro poate sunt ei in masura sa faca ceva.


Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am reusit sa-i scriu si domnului premier Tariceanu si sa-i prezint cazul lui Lucian, poate cineva din echipa sa va citi acest mail si va fi impresionat de caz.

Fetele de pe DC babusca adusca

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Am scris si eu la radio tirgu jiu.

Tariceanu mai bine ar face ordine prin sanatate.

Mergi la inceput