bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI PUIULUI MEU ADORAT! Avem 6 luni, suntem mari!
Oana, chiar pe noi sa ne uiti?[duel]

Catiflo, merci mult pentru urare. Ma bucur ca tatal tau e in aceeazi zi ca si Rayan.

Va multumesc pentru gandurile bune. Rayan pare mai bine acum, insa ieri a fost extrem de agitat, a plans tot timpul, vroia doar in brate si plimbat( doar atunci nu plangea). Seara a refuzat laptele, insa piureul de pere l-a " ras" tot in cateva minute.

Mai e ceva ce ma tot intreb: ai vostri cat dorm?
Rayan doarme putin zic eu. De ex, el noaptea doarme cam 9, maxim 10 ore, iar ziua nu prea doarme. Nu stiu daca in timpul zilei aduna 2 ore dormite, dar pe bucati, adica 30 de min acum, 10 mai tarziu, iar 30 de minute, cam asa.
Mie mi se pare foarte putin, dar nu am ce sa-i fac.

Legat de zodie, eu am mai scris asta in perioada sarcinii: nu e vorba ca zodia sag e mai buna decat a capricornului, ci pur si simplu e vorba despre compatibilitate. Peste tot scrie ca leul nu e deloc compatibil cu capricornul.
M-am bucurat mult ca e maimuta in cel chinezesc, deoaorece maimuta e corespondentul leului, iar eu fiind leu va dati seama.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Buna Dimineata Copii si Fete!

Multumim de urari! Si uram la randul nostru La Multi Ani lui Rayan si Hana!

Azi am inceput si noi cu diversificarea. Zi mare!

va pupam!!

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Amaya, ce evenimente frumoasa te asteapta. Sa le traiesti din plin, sunt unice.

Shobo, ma bucur ca totul e ok cu piciorusele. Ti-a placut Stamate?
Noi am facut eco la 3 luni tot la el. De la Lali stiu de el, si noi am fost multumiti.
De fapt, eu stiam de la sotul meu ca Rayan e ok, si asta pentru ca i-l aratam pe cam. Mi-a spus clar ca nu are nici talus valgus si nici displazie de sold, si toate astea pe cam in timpul chatului.
Dar ce, te pui cu nebuna? Pana nu l-am dus eu la 3 ecografii nu m-am linistit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La multi ani Hana si Robert!!!!!!!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

La multi ani bebelusilor nascuti astazi!Sa cresca sanatosi si frumosi ca si parintii lor!
Am sa incerc sa raspund si eu amestecat cum imi aduc aminte ce am citit , sper sa nu supar pe nimeni ca nu dau nume.Dintisorii Alexandrei asa au dat de veste ca vor urma sa iasa , cu doua linioare albe la gingia de jos.Dar ne chinuim , imediat de doua saptamani si nimik, mai dureaza.
Eu nu imi las copilul in fata magazinului , daca nu pot intra cu carutul nu intru.Sotul meu face cumparaturile in asa fel ca eu sa nu cumpar decat ceva de urgeta(apa, cereale, paine, INGHETATA).
Si Alexandra este zodia capicorn , nu stiu nimik destre acasta zodie , cine stie sa ne spuna si noua , mai ales daca este compatibila cu gemeni sau scorpion.
Fata noastra nu dormea mai mult de 2-3 ore pe zi , asa adunate, dar de 1 saptamana doarme dimineata 1 ora jumatate ,dupa-amiaza de la 1-2 inca 1 ora jumatate chiar doua uneorila si spre seara inca o ora , depinde .I fac baitza la 9 seara si la 10 doarme .O leganam in brate acum adoarme singura in patut.Tata ei a invatat-o. EU NU AM AVUT PUTERE, el a reusit , plange putin , mai mult se marie, dar adoarme singurica cu o batista in manutze.
De ieri Alexandra nu mai ragie cand o ridic dupa ce papa laptic.Nu a vrut nici ieri si astazi am tinut-o o gramada de timp si nimik.E posibil ?
Seara dupa baita mananca 120 ml lape (mai nou)si pe la 11.30 -12.00 cand merg eu la culcare i mai dau 90 ml-120 ml , depinde cum vrea ea si doarme pana dimineata la ora 6 -7.
Daca imi mai aduca aminte ceva , mai scriu dupa ce pregatesc mancarea .

ELENA + ALEXANDRA -BEATRICE(03.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multi ani Hana, Rayan si Robert! Sa cresteti mari, frumosi si norocosi!

Oana, m-a distrat mult cum ai povestit despre Seb, mi-l imaginam facand asa. Si Tudor face niste gesturi care ar putea fi interpretate ca fiind putin...obscene ca sa zic asa, dar altfel decat Seb. Tudor sta pe spate, cu fata in sus, se sprijina pe calcaie si pe coate si ridica in mod ritmic doar bazinul in sus, de parca...stii tu! doar ca el nu face si "aaaaa", asa ar fi si mai sugestiv. Si noi, eu cu sotul meu, radem de el la fazele astea.
Nu-ti mai face griji cu dragalitul copiilor. Mie chiar imi place cand cineva vorbeste cu al meu pe strada sau il admira, sau il atinge/mangaie. Nu-mi place sa mi-l pupe sau sa il ia din carucior in brate daca e necunoscut si nu-mi cere voie inainte, ca mi-e frica, la cati nebuni sunt pe strazi. In rest e chiar magulitor. Asa ca nu te mai gandi la asta si joaca-te in continuare cu copiii! Ai zis ca nu-i pupi, nu? plus ca poate nu sunt toate mamele nebune ca noi!
Crinuta, eu cred ca nu eram cand vorbeai tu despre zodii in timpul sarcinii ca as fi tinut minte. E misto ca esti leu, din putinele mele cunostinte in domeniu stiu ca e o zodie foarte buna, puternica. Si Tudor doarme destul de putin, poate chiar mai putin decat Rayan. Nici eu nu cred ca e in regula sa doarma asa de putin, dar ce sa-i fac?
Bestutza, ai incercat cu manusi? Si Tudor are acum iar o perioada de supt, tocmai cand credeam ca am scapat. El nu mai incearca acum cu degetul mare, in schimb isi baga aratatorul. Si ii place si suzi, dar cand nu e suzi e acest nou inlocuitor. Si eu sunt disperata! Credeam ca a trecut pericolul si uite ca loveste din nou miseleste! Eu ii scot intr-una degetul din gurita si indes suzeta iar acum are manusi, bietul copil, chestie care il enerveaza la culme. Dar decat sa ma chinui sa il dezvat la 5 ani sau in clasa a-6-a ca mai sunt si cazuri din astea, mai bine sufera putin acum.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA Hanna, Rayan si Robert!!! sa fiti sanatosi si fericiti in viatza!

crinuta, da a fost ok la Stamate. numai ca se cam uita intr-un manual al echografului in timp ce facea masuratori pe poza lui bebe cu asistentul lui si mi se parea ca tot zicea "nu, a, nu..." de ma treceau fiorii, dar ei vorbeau intre ei de fapt cum se trag nus ce linii pe ecran ca sa masori ... ce sa zic, daca nu as fi auzit ca e asa bun si recomandat de atitea pers. aici pe forum mai ca credeam ca nu stie sa umble cu scula aia .. dar mi-a spus asa de clar ca puiul e clinic normal incit sint absolut sigura acum ca e ok. si toti imi spusesera ca e ok dar eu la fel ca tine, am vrut neaparat sa merg cu el la echo. si m-am linistit definitiv, multumesc Domnului!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani Rayan si Hana!
Puiul meu doarme noaptea de la 12 pana dimineata pe la 7-7.30, papa si adoarme la loc pana pe la 9 si pe urma bucatele de cate o jumatate de ora in timpul zilei

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Shobo, la noi nu s-a uitat in nici un manual. A masurat, unghiurile au iesit simetrice, apoi l-a controlat, asa cum stiam si eu de sotul meu de cum se controleaza piciorusele, si totul a fost ok.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Andrutza, la noi problema este ca avem pat de lemn si este f. mare, nu avem cum sa-l scoatem din camera decat bucatele (asa cum l-am si bagat) si saracul cred ca s-a saturat sa-l tinem in carucior si in casa, atunci cand imi mai fac si eu treburile...in concluzie, tarcul este o mare necesitate pentru noi.

Catiflo am vorbit si eu cu nasica lui bebe astazi si am hotarat ca eu il imbrac acasa si ea il imbraca cu hainele ei la biserica...macar apuc sa-i fac si eu cateva poze (cred ca o sa fie superdulce in costumasul lui cu frac)...cu siguranta va fi obositor, dar si frumos...sigur ca vom face poze.

Bestutza, multumim mult...si, da, exista asemenea gel...

Crinuta multumim mult.

La multi ani Rayan, Robert si Hana! Sa fiti sanatosi, frumosi si cuminti.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput