Pensie ce nu poate fii ridicata
Tatal meu se afla in spital, deci nu-si poate primi pensia ...Exista vreo cale prin care altcineva poate ridica pensia ?
Multumesc ....
Raspunsuri
kim222 spune:
Vad ca nu-mi raspunde nimeni..poate am postat measjul meu la o categorie nepotrivita..trebuia oare la legislative? Poate ma ajuta vreun moderator....
pd spune:
Pensia poate fi ridicata de tatal tau, dupa ce iese din spital, de la posta de care apartine, dar numai intr-un anumit termen. Cred ca pana la sfarsitul lunii, dar nu sunt sigura.
Mai este varianta ca altcineva sa-i ridice pensia pe baza unei procuri speciale date de tatal tau, in fata unui notar. Sunt notari care, contra cost, pot fi chemati si la spital.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
kim222 spune:
S-o ridic daca am pile unde? Ca-s rupta de ceea ce se intimpla in Ro....de la posta de care apartine ...sau de la Casa Pensiilor...help!
EmmaT spune:
Kim chiar am asistat la posta la o discutie de acest gen... a venit o fata sa intrebe daca tatal ei poate ridica pensia mamei care era in spital... doamna de ghiseu i-a spus sa aiba de la spital ca este internata..ce diacnostic.. si sa aiba semnatura medicului cu parafa rotunda...
Cel mai bine mergi si intreaba la oficiul postal de care apartii
Emma
kim222 spune:
Draga Emmma multumesc de raspuns...dar nu pot merge la posta...pentru ca sint in US...iar tata nu este deplasabil..si este singur..de aceea va inebunesc pe voi cu intrebari....
EmmaT spune:
Kim daca te pot ajuta cu ceva.. te rog sa-mi spui...
Pensia sta 15 zile la posta si dupa se depune la Casa de Pensii... unde se poate ridica cu cerere... si vine a doua zi la posta....
Emma
kim222 spune:
Deci doar 15 zile sta la Posta? Trebuie sa faca cerere la Casa Pensiilor si sa solicite aducerea ei la oficiul postal respectiv (in cazul tatal meu la cel de la Lujerului)...
Stii cu ce m-ai putea ajuta? Daca te-ai duce la orice oficiu..si ai intreba din nou...ca sa fiu sigura ...ca discutia auzita de tine ..este valabiLA... mII DE MULTUMIRI ...si nu-i problema daca nu ma poti ajuta....
EmmaT spune:
Kim daca nu reusesc sa ajung maine pana la 12 ... promit sa sun si sa vad... vorbim
Emma