Sa-i redam VIATA si SPERANTA DIANEI-MARIA !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Draga Sorana,ti-am promis un pachet cu haine si jucarii dar se apre ca nu mai ajunge,acesti oamenu nu mai aduna pachete,dar daca aud pe cineva de aici ca va pleca la Bucuresti eu nu o sa va uit,Asa ca ma-m gandit sa te intreb daca vrei sa-ti trimit niste banii sau vrei sa-ti trimit vitamine prin posta(stiu ca se pot pune prin posta ca eu am trimis la freatele meu)
astept raspunsul tau


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

buna ziua
va multumesc inca odata tuturor pentru ca nu ne-ati uitat.
as vrea sa intreb daca stie cineva un club sau clinica de inot pentru copii mici. Daca da, m-ar interesa si pe mine mai multe detalii. Ce fel de specialisti sunt acolo daca se trateaza pe afectiuni, unde este clinica/clubul si cam cat costa.

deocamdata atat
astept vesti Sorana si Diana Maria

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ce mai stiti de Sorana si Diana Maria? Ce mai e cu ele?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Va povestesc maine.......acum plec acasa de la serviciu.......Diana e super bine, a crescut si nu mai incape in caruciorul sport care mi-a parvenit mie adica Mariei, fetita mea .... hi hi hi!

Maria & mami Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

maria2mami, ai promis ca revii cu vesti despre Diana!
Spune-ne ce face?


Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

buna
Am sa incesc sa va dau cateva vesti despre Diana Maria.

fetita isi revine putin cate putin. Nu face progrese spectaculoase dar nici numai este copilul apatic si sperios de la inceput.
Acum merge, alearga dupa tot ce i se pare interesant, in special dupa caini si se chinuie sa ii cheme la ea apelandu-i cutu, cutu si tragandu-i de coada spre disperarea mamei ei.
S-a ingrasat putin acum are 12 kg si cum orice schimbare are si un dezavantaj, a devenit mofturoasa, din nou spre disperarea mamei ei care nu se lasa nici ea asa de usor si dezvolta la randu-i strategii de manipulare iesind mereu-bref- aproape mereu invingatoare.
problema este ca micuta nu vorbeste- din nou spre disperarea mamei si aici nu se pot face minuni decat daca Dumnezeu va ajuta cumva, tot prin intermediul oamenilor. Apropo cunoasteti un logoped??? dar mai putin pretentios

pentru mine acest copil este ca un dar de la Dumnezeu venit intr-o perioada grea a vietii mele si facand prin prezenta lui lumina.
Vazand progresele Dianei care v-am spus nu sunt spectaculoase ma bucur ca viata mi-a permis mie sa fiu aceea persoana care a scapat-o dintr-o lume gri care nu ar fi lasat-o macar sa alerge dupa caini la varsta de doi ani.
Pe mine m-a ajutat multa lume de aici si recunostinta mea este mare si nepretuita, dar ar vrea sa se concretizeze printr-un mesaj. Noi putem prin mici gesturi sa facem un copil fericit. Si nu e nevoie sa cautam prea departe. hai sa ne uitam doar in jurul nostru
si al doilea mesaj ar fi pentru mamele care trec prin situatii dificile;intodeauna exista alternative pentru ca si copilul vostru sa fie fericit.
eu stiu cum si cui trebuie sa transmit aceste mesaje, dar am nevoie de ajutorul vostru.
Ce spuneti???

cu simpatie Sorana si Diana Maria






mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Draga fete inimoase, nu am mai intrat pe acest subiect cind am vazut ca nu sint bagat in seama. Avind in vedere ca avem problemele cu Cosmina am vazut multe cazuri. Nu mai pot sa tac deoarece consider ca propunerea trecuta este cea mai buna pentru Diana. Mai cititi-o odata gindindu-va la binele ei si va astept cu un raspuns.Kinetoterapeuta Cosminei sta la un bloc distanta de Sorana, dar probabil ca nu va intereseaza,intr-adevar daca vine acasa costa , dar Budimexul este aproape si acolo se face recuperare profesional,nu stiu sigur dar cred ca au si logopezi si echipe complete de specialisti.Sa stiti ca includerea intr-un program de recuperare nu inseamna ca copilul este un handicapat si chiar daca este asa este al meu si-l iubesc ca pe ochii din cap(Cosmina este handicapat cu grad grav)si chiar daca medicii spun ca nu se va face bine (ceea ce nu este cazul vostru) noi tot o iubim si-i oferim tot ce putem sa-i fie bine, in primul rind dragostea si afectiunea noastra.

Cu mult drag Dan.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

maria2mami, iti multumim ca ai revenit cu vesti! Poate ne puneti si o poza cu micuta Diana!
Sorana ce face, cum se descurca?
Mii de pupici din partea noastra!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

imi cer mii de scuze pentru ca nu am mai luat legatura cu voi,dar asta nu inseamna ca v-am uitat ,in special pe cosmina
diana si acumpoarta hainute de la ea si o jucarie de la voi este preferata fetitei mele
despre budimex in special si doctori in general sa stii ca am un gust amar si teama. am fost cu ea la B in vara si au chinuit-o cu niste analize grele, fara nici un fel de rezultat. Cel putin medicul ala neuropsihiatru aproape ca ne-a dat afara din cabinet desi fetita avea 1an si 10 luni nu mergea nici nu a vrut sa auda de chineto. Asistenta dragutaaaa in schimb ne a recomandat unul particular dar sincera sa fiu nu mi-am permis. e adevarat ca nu prea am dus-o la doctor pentru ca majoritatea cand aud ca e un copil in plasament nici nu ai mega sacose sa le dai se poarta realmente foarte urat.
nu am vrut sa im fac mea culpa dar........

dan, as vrea sa luam legatura daca se paote eu din pacate numai am nr tau de telefon.
astept de la tine un semn poate imi scrii pe mail nr tau de tel osorana@yahoo.com
sa stii ca nu am renuntat la ideea de a merge intr-o zi cu diana si cosmina in parc.


sorana si diana maria

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Draga Sorana, nu am mai indraznit sa iti scriu, nu am vrut sa te deranjez, mi-am inchipuit ca ai multe pe cap. Ma bucur atat de mult ca Diana este acum cu tine si ca este bine!

Tinem legatura, o sa-ti mai scriu. Mai am vitaminele acelea pe care le cumparasem pentru ea si pe care nu am reusit sa le trimit cu doamna aceea, si inca cateva carticele si un ursulet. Daca crezi ca mai sunt de folos, mi-ar face placere sa le trimit, sa ma interesez cine mai pleaca de aici incolo.

Te pup, numai bine,


Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput