Buna , am si eu o maaare durere vaginala.Merg la doctor acum in fiecare saptamana pt ca nu pot scapa de usturimile astea vaginale.La primul control aveam candida unde mi s-a prescris tratament pt 7 zile cu Gyno Dactarina ovule si crema.Dupa tratament iar am fost la dr unde candida disparuse dar in urma contactului sexual cu prietenul meu tot aveam usturimi.Mi-a dat iar o crema Gyno Pevaryl care ar fi chipurile mai puternica.Iar nu mi-a trecut eu am inca usturimile astea doar la exterior(vulvar) dupa ce tot dr mi-a zis ca nu am urma de candida.Sa fiu oare alergica la econazol sau la miconazolnitrat ?Eu asa ma gandesc.Ce crema as putea folosi sa scap de nesuferita asta de usturime dupa contactul sexual si nu numai?Daca nu am candida si secretia vaginala este tot timpul ok de ce am totusi arsurile astea vaginale?Multumesc mult !
pentru regiunea vulvara foloseste comprese cu sol. Rivanol timp de cateva zile(3-4 zile).ar trebui sa iti amelioreze durerile si usturimile locale. daca nu se reduc simptomele locale, intoarce-te din nou la ginecolog!