Caut psiholog....

Caut psiholog.... | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

Fetelor va rog daca stiti unde gasesc un psiholog bun dati-mi si mie detalii; este pentru un prieten care a divortat recent si colac peste pupaza a iesit la pensie deci nashpa!!
Multumesc,
M.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Mai bine s-ar privatiza decat sa-si cheltuiasca banii luati la pensionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ai dreptate, ce anume sa faca?ce l-ai sfatui?

M.

Mergi la inceput

Pai nu stiu ce meserie are, sau la ce se pricepe. Oricum, ar fi bine sa aiba contact cu publicul, ca asta rezolva problema crizei de divortz. In definitiv, poate sa vanda si ziare, sau, daca e energic si mai elevat - sa vanda case. Sa ia un ziar, de ex. "Rom. Libera" si sa se uite la oferte de job-uri. Daca nu vede ceva convenabil din prima, sa nu dispere si sa nu renunte. Nu gasesc ei tinerii asa repede... dar tot se gaseste ceva pana la urma, chiar dc nu e cu bani destui. Rezolva probl. singuratatii.

Mergi la inceput

Uite si subiectul "Idei de afaceri":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36888&whichpage=10

Mergi la inceput

multumesc pt sfaturi;ma uit acum si la idei de afaceri; de fapt, nu stiu ce anume l-a afectat mai mult, divortzul sau iesirea la pensie??pt un moment m-am gindit s-i sugerez forumul DC si in special albumul mamelor si tatilor singuri, mai astept un pic sa-si linga ranile si ii spun.

M.

Mergi la inceput

L-au afectat amandoua, mai ales dc au venit impreuna. Stressul este enorm. Putea fi mai rau dc era femeie (intra si menopauza - alt stress f.mare). Exista o carte care ar putea sa-i placa: "Cum sa iti castigi independenta financiara" - de Bodo Schaffer ("a" este cu 2 puncte deasupra). Pe mine m-a ajutat sa-mi schimb viziunea asupra economiei de piata, asupra afacerilor si afaceristilor; iti arata ce calitati si ce strategie iti trebuie ca sa fii pe cont propriu. Autorul a reusit el insusi. Multe sunt aplicabile doar in vest (in mod cinstit), dar o parte merg si aici. E cea mai buna carte despre subiectul "afacerea personala" pe care am pus mana vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Specializata in probleme d cuplu-0744334319-Psiholog Camelia Stavarache,sa spui ca vii din partea Luminitei.Succes!

Mergi la inceput

Multumesc mari lu, o sa pastrez numarul pt mine caci mai devreme sau mai tirziu ii voi face o vizita;cel pt care cerusem a facut tratament intre timp, s-a plimbat prin tari straine si se pare ca e ok acum.

M.

Mergi la inceput