Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Se vede ca e we!!! Nici un semn de viata pe aici!

Hai pe prima paginuta si mai ziceti ceva de pui! Al meu e plecat la buni de o saptamana si nu stiuce sa zic decat imi e un doooooooooooooor de nu mai pot de el!!! Dar trebe sa intarcam baiatul ca nu mai era de trai cu el!! Ma tragea de bluza cand imiera lumea mai draga pe strada sau daca mergeam undeva in vizita! Offf trece ea si saptamana asta si merge mami si tati la print sa il ia acasica unde e asa de liniste si ordine de ma innebuneste!!!

Joi vin singurica sa va cunosc fetele dupa care ma duc direct la Buzau la printul meu!

Carmen cum se mai simte Eric cel scump?

Pupici si we placut la toata lumea alaturi de cei dragi!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, julia!!! sa cresti mare si frumoasa si focoasa cum nu se poate!
la multi ani, alexandra elena!

la multi ani, lore! cu intirziere....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am primit si instalat patutzul pentru baby maya! e asa placut cu doua patutzuri in camera, parca am doi ingerasi cu mine:) - asta simt si numa' trebuie sa ma uit la patuturi. doamne, doamne, ce norocoasa sint...

va pup si va doresc simbata-duminica placute! la noi sint 40 de grade celsius afara! te topesti:).

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Iti doresc sa te bucuri de Printesele tale,sa fie sanatoase si sa fiti cu totii fericiti!...Lia e o scumpete dulce si in mod sigur Maya va fi la fel de dulce...Aveti grija de voi!bobonica mica!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

lacul herastrau, dar unde ca e atat de mare....
eu cred ca ar fii bine la fantani.
la intrarea de la televiziune

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA. SATI TRAIASCA MICA PRINTESA SCUZE CA ACUM ABEA DAR AM FOST PLECATA.

FETELOR VA MULTUMESC PTR. URARI, AM SA-I TRANSMIT SI AM SA O PUP DIN PARTEA VOASTRA.

BUN VENIT TUTUROR MAMICILOR NOI CU BEBEI LOR

Ia-am facut tort, pe moment nu am poze, si i-am dat tava sa aleaga, a ales crucea, pix si bijuteria de aur. Din pacate petrecerea am inchiso cu temperatura. peste 38 , astazi este mai bine, asa mia spus mama. eu nu am vazuto toata ziua, maine plec la ea. Astazi am fost la nunta de doi bani.Nu ne-am distrat deloc. Am sa va povestesc
A inceput masa la ora 14.15 Timp de 4 ore a fost pe masa numai aperitiv. nu a fost pus nimic de baut, trebuia singur sa chiemi celnerul, ca la restaurant, La ora 19.00 au ramas fara sucuri, dadeau doar apa cu lamaie. Nu au fost jocuri, muzica sa nu mai zic. Fiecare vorbea cu cunoscuti sai. Aici este obicieiul la nunta sa bei vodca. Au adus pe la ora 18.00 si ce a fost haios xa au turnat in pahar si au plecat, daca vreai inca unul, trebuia sa chemi din nou chelnerul.De fapt trebuiai sa chemi ptr. orice dorinta. Cel mai haios din tot a fost ca berea trebuia sa platesti singur daca vreai. Prima oara am fost la asemenea nunta si sper ca ultima oara.

Inca ceva despre Julia. a facut acum o sasptamna primi pasi , deja spune cateva cuvinte pe inteles. a inceput de vreo doua zile sa se ridice singura si sa faca cateva pasi, dar se vede ca inca ii este frica,la mama la curte se simte foarte bine, toata ziua aproape stam pe afara, in fiecare zi trebuie sa-i spal rufele ca a doaua zi nu am cum sa o imbrac in ele, asa de murdare sunt. Doua saptamani nu a vazut pe sot deci ieri cand a venit Julia sa dus la el la imbratisat si la pupat, am ramas uimita. Tot tumpul acesta spunea tata, tati. Mama de ziua ei ia gaurit urechile, arata asa de frumos. Cam atat pe moment. Cand ma voi intoarce va voi scrie.

Ma duc sa-l iau pe sot si sa ne jucam putin

Pupici.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

LA MULTI ANI MATEI GABRIEL!Sa cresti mare si voinic.
Salutare fetele.
Eu ca de obicei reusesc destul de greu sa va scriu cite ceva.
Noi nu am taiat inca motul,o vom face tocmai pe 16 iulie ca abia atunci poate nana,dar am avut o gramada de musafiri si am facut si tort ca sa suflam si noi in luminare.Alexandra a fost super bucuroasa ca era in centrul atentiei,si a primit o gramada de cadouri care au incintat-o.(numai putin timp caci mai fericita este sa mearga prin toata casa)
Vineri am facut vaccinul,asa ca am avut doua zile de mofturi si febra de m-a facut sa si ca sa fie totul bine eu am facut o infectie la o masea si m-a durut de am crezut ca mor,iar acum iau antibiotice.
Dar tot am si o veste care m-a bucurat foarte tare-Alexandra a recuperat foarte bine si greutatea-de la2 kg nastere-10 kg la un an,lungime de la 46cm-la 77cm,perimetru cranian de la 30cm-la 45,5 si perimetrul toracic de la 31cm-la 48,5.Deci concluzia a fost ca dintr-un copil mic din toate punctele de vedere a ajuns un copil care se situiaza mai bine decit media ceea ce este foarte bine din punctul ei de vedere.
Miine incepem sa micam brinzica si speram sa nu avem probleme.
Vape toate.
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La multi ani Matei Gabriel!
Nally, bafta cu intarcarea!Felicitari ca i-ai dat pana acum!
Mammy2706 (Cristina, daca nu ma insel), ma bucur ca ti-au placut torturile; din pacate, nu ma pot lauda ca le-am facut eu!Distractie placuta maine!
Noi astazi am fost la biserica, ne-am impartasit!Slujba se tine in aer liber, asa ca a fost super bine pt. bebe (erau o multime de copilasi)!Am fost la Manastirea Plumbuita, undeva langa parcul cu acelasi nume!In cateva minute voi pune si cateva poze de astazi!
Monet, imi imaginez ce senzatie deosebita ai!Va doresc multa sanatate!
Alus, imi pare rau pt. petrecere!Noi vom merge saptamana vitoare la o nunta a unui fost coleg de facultate, sper sa fie bine.Cred ca o sa fie multi tineri si o atmosfera placuta.Cred ca cei la care ati fost sunt mari zgarciti! Eu pot sa ma laud ca la nunta mea a fost foarte frumos, toata lumea s-a distrat f. bine, desi a fost cea mai calduroasa zi din an (fusese declarata zi cu temperatura si numar de nunti record-30 august 2004).Si acum, cand ma mai intalnesc cu cei care au fost la nunta imi pomenesc de ea.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI! MATEI GABRIEL!

fetelor,am si eu o nedumerire...am vazut in multe poze cu bebelici la 1 an,tort de cioco in fata lor...eu inca nu i-am dat lui Victor(1 an si 11 zile) nimic ce contine cacao...e ok sa-i dau cioco la varsta asta?...

In rest...caldura mare dom'le...ma duc sa beau un pahar cu apa rece!...

si la toate si o saptamana cat mai usoara va doresc!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Eu nu i-am dat nimic cu cacao si nici nu ma grabesc. Doar nu e un aliment atat de important...
Tortuletul nostru a fost de fructe, mai mult ananas dar culmea! el se intindea dupa cupa de sampanie a bunicii.

Si aici la Ploiesti caldura mare. Tocmi au plecat invitatii si e o nabuseala in casa...incat nici bebe nu poate sa adoarma.

mamica lui Andrei (27.06.2004)
http://community.webshots.com/user/mammy2706

Mergi la inceput