Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Julia!

Alexandra Elena!

La multi ani pentru mamica Lore71!

Madutza, felicitari pt. fotomodel !

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

LA MULTI ANI! Julia si Alexandra-Elena
LA MULTI ANI! Lore71

Multumim pt 'aprecieri' anacami, nicoleta si mai ales irinusha (ca si eu sunt Ploiesteanca).

Cius si noua ni se intampla se ne mai trezim plangand noaptea. De la 8 la 10 luni n-au fost probleme; Andrei al meu dormea toata noaptea de la aprox 9 pm pana la 7 dimineata. Dupa care au mai fost nopti, rare cei drept, in care s-a trezit plangand. De obicei putina apa (am grija sa fie un biberon pregatit) il linisteste. Totusi o data s-a intamplat sa fie nevoie sa-l culc langa mine.
In privinta mersului, noi am luat-o de-a busilea la 8 luni si la 10 luni jumate in picioruse. Dar asta nu mi-a restrans timpul liber, dimpotriva. Am curaj sa-l las singur sa plece la plimbare prin casa - pt un minut, doua. Stiu ca se va duce la bucatarie la masina de spalat, se uita la ea, eventual ma asteapta si incepe sa rada. Sau se duce in dormitorul parintilor la celalalt TV, care probabil are programe mai interesante. Dar prizele sunt ascunse de mobile, dulapurile nu au manere, masuta din sufragerie a disparut...

Carmen imi pare rau ca puisorul tau e bolnavior, dar poate acum cand scriu s-a facut bine. Am vazut multe sfaturi f bune de la fete. Noua ne-a recomandat pediatra supa de morcovi cu carnita de pui (doar astea doua). A avut cateva scaune mai mult apa. Si in doua zile ne-a trecut. Banuiesc ca erau dintisorii pt ca am observat unul nou in stanga jos. De fapt cam astea sunt reactiile lui Andrei cand dau dintii - putina diaree, cateva bubite la fundulet, febra cateodata (chiar 38 cu 5) si degetele in gurita. Sanatate multa si sa auzim de bine!

Si apropo de ce a zis axia de durutul urechilor in timpul aterizarii...Acum vreo doua luni, la o aterizare au inceput sa ma doara urechile cand una cand alta de simteam ca innebunesc; si aveam scaun la mijloc, eram singura si langa mine doua americance care se uitau neputincioase cum ma strambam de durere. Adevarul e ca eram racita. Dar piticii nu cred sa aiba probleme - ei au urechile mai sanatoase ca ale noastre...

P.S. numele meu e Cristina, dar sunt atatea ca am preferat alt user.

mamica lui Andrei (27.06.2004)
http://community.webshots.com/user/mammy2706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Intai si intai...

La Multzi Ani, Lore71!

La Multzi Ani, Julia ai Alexandra Elena! Alus sa te bucuri de fetitza ta minunata si sa fitzi santoase si fericite!

Carmen, sanatate lui Eric si sa ii treaca! Subscriu si eu la sfaturile pe care tzi le-au dat fetele noastre pricepute si harnice!
Madutza, are mama o fetitza frumusica foc!/ Are mama o fetitza cat un ghemotoc! Sa itzi traiasca! Felicitari!

Va pup obrajorii mici!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Julia!

La Multi Ani Alexandra Elena!!!

Memphala super concediu ce frumos acolo.L ati bagat in apa pe pitic nu a comentat??

Carmenbr cum se mai simte piticu fetele ti au dat sfaturi foarte bune cu morcov scapi de diaree.Si mai e Smecta ,si daca bea laptic poti sa i dai din ala fara lactoza pentru diaree pupici si refacere rapida

madutza felicitari pentru fotomodel

mammy2706 bine ai venit si sa iti traisca grasunica frumos foc

Noi am facut vaccinu de 1 an si inca mai avem putin febra nu prea papam(nici o noutate).
Inisa mi a facut figura si a vomitat 3 zile la rand pranzul ,tare mi e frica ca vrea si il scoate ca la gatutz nu are nimic i facut controlu doctoritza din cap pina in picioare.
Avem 9600 gr si 78 cm.Are fix triplu de la nastere a sa cum si scrie in toate cartile dar tot io ma chinui cu ea cu papa ooof viatza mea.
Fetele sunt asa bucuroasa a nascut prietena mea Andreea si aici pe forum AC a avut asa de multe probleme in timpul sarcini dar acuma are un baietel sanatos 3260 gr si mamica e bine(apropo el e ginerica al meu )Asa ca sa imi traisca ginerica scump

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Julia!!!

La multi ani Alexandra Elena!!!

Sa cresteti mari si sanatoase!!! O copilarie de vis plina de dragoste si fericire!!!

La multi ani Loredana!!! Numai fericire si impliniri!!!

Carmen, insanatosire grabnica puiutului!!! Pupici dulci sa treaca repede!!!

Fetelor, uitati-va la listuta!!! Si spuneti-mi, va rog, daca-i OK asa!!!

Va pupic, doarme fi-miu si profit de timp! O zi faina!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna fetele!
LA MULTI ANI JULIA!Sa cresti mare si sanatoasa.Alus sa te bucuri de printesa ta si sa ai parte numai de bucurii.
LA MULTI ANI PRINTESA MEA SCUMPA!Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si fericita.Te iubesc din tot sufletul.
Dragele mele acum un an si 10 minute nu am putut sa o pup pe scumpa mea ca eram sub anestezie,dar azi am fost prima care a pupat-o exact in momentul cind a implinit un an si sunt foarte fericita.
Am fugit ca am musafiri dar nu am putut rezista sa nu impart aceste clipe frumoase cu voi.
Va pe toate si va scriu miine.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Julia!!!!!!!!!!

La multi ani Alexandra Elena!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La mult ani Julia! - 1 AN
La multi ani Alexandra Elena! - 1 AN

La multi ani mamica Lore71!

Irinusha, pentru intalnire eu zic ca e foarte bine si ca loc si ca timp.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI JULIA!

Alus, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea o viata intreaga!

LA MULTI ANI ALEXANDRA-ELENA!

Alina sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa aduca numai soare si bucurii in viaat voastra!

Fetele iubitele, va multumesc din suflet pt toate sfaturile. Stiam eu de ce apelez la voi, stiam eu ca nu ma lasati! Eric e deja mai bine, diareea s-a oprit aseara la ora 8;30 si pana acum nu a mai facut. A inceput incet incet sa manance, ca nu mancase 1 zi jumate, iar aseara saracutul nu putea nici sa stea in picioare de slabit ce era. Nu mananca el ca de obicei, cateva gurite, dar e mai bine decat nimic. Aseara dupa ce l-a vazut doctorul m-a chemat azi de dimineata sa-l puna pe perfuzii, asa de bine arata! Am simiti ca mor cand mi-a zis. Dar voi mi-ati dat sfaturi si Dumnezeu m-a ajutat si e mai bine puiul meu. Sper sa ne fie din ce in ce mai bine, ca tare m-am speriat!

Va pupam si va iubim mult de tot PE TOATE!

Carmen&Ericutz (15.06.2004)

Pozele lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

SUPER VESTE,Carmen!Ma bucur din toata inima pentru Eric!...Multi pupici

Tuturor sarbatoritilor!!!!(sarbatoritelor)

cius22

Mergi la inceput