Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Pai al meu puisor s-a grabit sa iasa la 38 de saptamani, dar la final a cam ezitat sa scoata nasucul afara. Mi-a provocat contractii din seara de 25 si abia in dimineata zilei de 27, dupa doua nopti nedormite a binevoit sa iasa, dar numai cand a venit si un al doilea doctor care cica era expert la "scoatere". Si sa vedeti ce morocanos statea pe masuta, nu zicea nimic, de parca l-ar fi deranjat ca a iesit asa devreme...si eu care eram terminata. Cred ca d'aia a luat si nota 8...
Deci : Andrei Alexandru DN: 27 iunie 2004
(ora 10.30 3,100 kg 50cm)
iar mamica lui e copil de iulie 1976 ziua 30

mamica lui Andrei (27.06.2004)
http://community.webshots.com/user/mammy2706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

la multi ani Eduard!
Bun venit Cius si Mammy2706 (m-am uitat la poze, Andrei are niste ochi superbi)!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Felelor nca o data scuze pt mesajele duble de ieri.

mammy2706, Bine ai venit! Sa-ti traiasca Andrei si sa te bucuri de el. Am vazut si pozele. Ai un baiat tare frumusel.

Cius22 si bertha, da la faza cu suzeta m-am cum sa scap mai repede de ea ca domnisoara mea e tare maraita cand o deranjeaza dintii si mai nou vine sa ma muste de picioare. Asa prefer sa muste suzeta. Si in afara de asta nu doarme fara ea, mai ales cand o las singura in camera dupa ce adoarme. Daca sunt eu langa ea e OK, daca nu se strezeste si pange. In timpul zilei nu-i dau suzeta.

Monet, o sa incerc. Problema este ca eu lucrez pe un Mac G5 iar asta are un navigator Safari, care merge din treispe-n-paispe si ma enerveaza la culme. Colegii care au PC-uri inttra pe net Explorer. Iar Netscap n-am de unde sa iau acu ca nu merge pe sistemul de la Macul meu.
Drum bun si iti tinem pumnii. Sa ai o vreme frumoasa si trafic cat mai liber.

Fetelor tineti-mi pumnii, mi-am facut o rezervare online in Delta, sper sa mai gasesc locuri. Daca totul e OK plec in Delta pentru prima data. URA!

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la pitici!!!

Saru'mana de aprecieri (ptr. mesajele din cartea de oaspeti mai ales), niste dulcele. Nu-i nici pe departe ca cel al Monei, dar e doar inceputul ;) ... Boby tot il butoaneaza ... de fapt el il face ca eu nu prea ma pricep. Ei, putin acolo da, dar mai mult sa stric ;).

Nicoleta, la ultimul mesaj am inteles ce are suzeta cu dintii ... ca tot ma intreb eu aici care-i chestia. Si Cris musca la greu din ea. Noi avem mai multe sa nu se intample sa pierdem una ... vad ca am procedat bine ;) ... si chiar daca avem mai multe tot le mai caut, ca dispar pe sub pat, le mai pierdem pe drum, le mai pune mama bine in buzunare si tot asa. Mie nu-mi place sa i-o dau tot timpul, bine, la nevoie da ... dar trage de ea cand doarme. Culmea e ca are faze cand ii trebuie rau si faze cand o scuipa imediat ... asa ca o mai lasam un timp, dar doar noaptea.
Aveti grija sa nu apeleze copilul la deget in lipsa de suzeta ... ai mei nu mi-au dat suzeta deloc (nu-i placea mamei mele) si in schimb mi-am supt degetul pana mi-am strambat dintii si deformat cerul gurii ... deci suzeta e mult mai buna.

Mamica de Andrei, bine ai venit si tu! De abia acum am vazut ca ai postat ... scuze daca n-am bagat de seama la timp. Sa-ti traiasca baietelul! Scumpic foc blondutzul tau! :) Te trec imediat in listuta ... dar poate ne spui si numele tau sa avem ce scrie aici

Mona, drum bun ptr. maine! Ai grija cum conduci si de samburel!
Cred ca ti-am mai spus ca pe linux (ca browser folosim Mozilla Firefox) nu merge site-ul vostru ... adica albumele si filmuletele ... de fapt tot. Ca eu nici acum n-am vazut-o pe Lia mergand, pe Maya sau ultimele poze ... ca nu am putut sa-mi dau cu parerea la sexul samburelului nu mai spun ... mor de oftica Boby spune ca-i de la programul cu care face Sean pagina, ca accepta doar windows ... si eu plang pe aici. Poate ii spui tu asta si poate are ce modifica ... ca acasa pur si simplu nu apuc sa intru pe net (acasa avem windows). Hai te rog ...
Pupici Liutei si samburelului!

Bertha, faci totul bine ... doar ca trebuie sa faci click pe pagina ... deasupra mesajului. Daca nu reusesti, spune-ne noua data si poate o trece o mamica-de-mai harnicuta.
Felicitari ptr. "aruncarea suzetei" ... ce baiat mare ai! Deci nici noaptea n-o mai cere? Cum ai reusit?

Cris, ce mai face Amalia? S-a acomodat in casa noua? Scumpa de ea!
Nici nu m-am gandit ca-i greu ptr. copii sa se acomodeze intr-un loc nou ... asa mama tembela, nici nu m-am sinchisit sa-l acomodez pe Cris cu casa noastra (cand ne-am intors acasa) si la parinti din nou.

Si Cris da din cap, dar el face "da" cand e incantat de ceva ... e asa nostim. Ma intrebam tot timpul de unde are chestia asta ... pana m-am prins ca eu dau asa din cap cand ma prostesc la el :) Papagalul meu mic ... acum incearca ta-su sa-l invete sa spuna "apa" cand ii e sete ... ca de obicei maraie de trebuie sa ghicesti ce vrea. Chiar saream de fiecare data cu apa ca speram sa fie doar atat ;) ... Dar nu prea vrea, cateodata zice, cateodata nu.
In schimb nimic nou ... a inceput sa creasca dintele care se tot lasa asteptat ... sunt sigura ca era sparta gingia si acolo, dar na, cine stie ... deci acum sunt vizibili 8 dinti. Restul e o surpriza ca nu ne lasa sa ne uitam deloc.
Luni spre marti l-a durut iar ceva ca s-a pus pe plans cand tocmai a crezut Boby ca a reusit sa-l adoarma ... a trebuit sa-i pun un paracetamol sa se potoleasca si sa poata adormi. Ce o avea nu stiu, dar o face destul de des ... Mi-a spus o prietena de Bonisan, incerc cu asta dupa ce mi-l cumpar din tara.

Va pupic, trec sa mai citesc pe aici! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Hello

Ma mai tineti minte ? Ma mai primiti ?
Din pacate intru cate putin ,mai citesc, mai scriu cate o parere mica si fug, ca trage fi-miu de mine.......
De cand merge nu prea mai am "autonomie". Vine langa mine si ma trage de maneca sa-l iau in brate, iar cand se vede sus tasteaza fericit...
Vad ca voi va intalniti si sunt invidioasa pentru ca eu lucrez si nu pot in timpul saptamanii.....
Am reusit sa pun si eu cateva poze. Sunt mai vechi, dar ma laud si eu cu ce am. Sper sa mai facem unele noi.
Pupici la bebelici nazdravani.
PS In august plecam o saptamana in concediu
, aveti experiente in domeniul asta ?? Puteti impartasi opinii ? Ma tot intreb cum o sa fie

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Axia, te mai stim ... adica mai mult pe Tibi (eu eram aceea caruia ii placea numele ;)). Astepta-ma sa ma intorc din concediu asta si iti spun cum a reactioanat Cris la avion ... sper ca n-am de povestit cine stie ce peripetii. Dar cica in general reactioneaza bine copiii, deci curaj! Unde zburati? In ce tari indepartate? Ceva fain?
Pupici! Bag un ochi la poze si ma pun pe lucru ... ca prea am tras chiulu';)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Am si eu o intrebare la mamicile mai experimentate...Gandacelul meu doarme (dormea) foarte bine noaptea(cam de pe la 20:30,pana la 7:30...dar azi noapte,s-a trezit de 2 ori,plangand amarnic,si s-a linistit cand l-am luat in brate...ca si cand ar fi visat ceva...dupa ce a adormit dupa prima trezire,s-a repetat faza dupa 2-3 ore...stiti ceva de fricile de la 1 an?

Multumesc!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Va multumim frumos de urari.
Ieri a fost o zi cu totul speciala pentru noi. Eduard a suflat in lumanarica si i-am cantat cu totii ( mami,tati, mamie, tataie, buni)de se uita bietul copil ingrozit la noi. Am facut si omultime de
Totusi nu-mi vine sa cred ca a trecut un an. Ma simt de parca l-as avea dintotdeauna!
Singura noastra problema este ca nu merge inca singur si ma cam cocosat in ultima luna. Voi cum faceti cu mersul? E Eduard prea lenes?
Va pup pe toate si pe totii puiutii vostrii.

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, ajutati-ma va implor!

Ieri dupa-amiaza Eric s-a sculat cu febra 38.2 C. Spre seara si mai mare. Am fost la doctor, l-a consultat-nimic. Acolo a facut diaree, dar doar apa, nimic altceva. Doctorul a zis ca este o infectie la stomac si nu i-a dat nimic, ca cica trece. Dar noaptea trecuta i-am schimbat pampersul de 7 ori. Tot mereu numai apa. I-am dat ceai de menta, abia inghite putin orez, refuza sa manance de ieri de la pranz, se chinuie tata cu el si nu vrea sa deschida gurita. Vrea doar lapte, dar stiu ca laptele nu e bun la diaree. Sunt ingrijorata sa nu se deshidrateze de la atata diaree, iar doctorii astia nu-i dau nimic.
Cineva imi spunea ca poate fi de la dinti, dar nu mai stiu ce sa zic.

Please, ajutati-ma cu sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac.

Carmen & Eric (15.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Carmen , imi pare nespus de rau.

Ca sa nu se deshidrateze da-i pedialyte. Ai incercat morcov, banana, ajuta contra diareei. Daca nu vrea sa pape nimic, nu insista, cred ca e bine ca bea numai lapte acum.

Ma mai interesez si revin.

Mergi la inceput