Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 6
alinah spune:
Ce mai faceti cucuietelor?
Cu toata vremea pisecioasa io, una, m-am simtit taaare bine si in largul meu. Am trancanit cat m-a tinut gura, m-am bucurat sa va vad si sa "barfim".
Nikomiko, bine ai revenit si pacat ca n-ati putut ramane mai mult, dar poate a fost mai bine, ca daca ati mers via Linz, sigur va impotmoleati intre Mondsee si Linz. Dar dupa cum vezi se planifica o bauta mare la Viena si sper sa n-o ratezi. Dupa cum vezi eu sunt nelipsita de la
Babee, scoate capul. Data viitoare nu mai scapi
Eu am lucrat cu Heli la gard, inca o etapa, taiat cu fierastraul burlane din plastic, in care sa punem beton si sa infigem stalpii de la gard. Acum ma dedic lui galagie. Mancat, spalat si nani.
Ghinet uite aici, poate ai noroc, exista forumuri la fiecare site, al 2-lea e nou:
www.romania.at.tf/" target="_blank">http://www.romania.at.tf/
http://wien.no-ip.biz/
Si pagina oficiala a organizatiei romanilor din Austria:
www.autprorom.at/" target="_blank">http://www.autprorom.at/
Mai poti sa-mi spui numele, daca il stii pe cel de casatorie cu atat mai bine si il caut au in cartea de telefon.
Poze (23.08.2004)
ghinetz spune:
Nu stiu daca e casatorita. O chema Polk Ramona Francisca. Era stabilita in Graz. A plecat acolo prin 1995-1996.
Multumesc mult. Chiar mi-e fffff dor de ea.
Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
nikomiko spune:
Pai daca-i Viena e si mai bine, ca nu prea sunt sanse asa mari s-o ratez. Numai sa nu fie inainte de inceputul lui septembrie, ca probabil o sa mergem in .ro cateva zile. Dar o sa anunt cand plecam si cat stam.
Am pus cateva pozici aici: ww w.c opilaria.com/forum/viewtopic.php?p=37213#37213 (stergeti spatiile care sunt in plus acolo). Daca nu ma luati la bataie, pun si pozica cu noi.
alinah spune:
Niko, faina-i poza cu ramasitele de caruta. Ce cer dramatic, greu ai prins. Da "dramatism" pozei!
Asteptam si cucuietele plouate sub umbrela.
Si apropos de ploaie, aici sta din nou sa ploua. Vreau la tenis!!! N-am parte de tenis merg la in bodega comunala. E ziua nasului lui galagie si ii facem o petrecere surpriza.
Ghinetz, in cartea de telefon n-am gasit nimic. Niste Ramone, da, dar niciuna in Graz. S-o fi mutat. Dar nici o Ramona Francisca.
Poze (23.08.2004)
ghinetz spune:
Alinah, multumesc mult.
Oana - asa arat pana luni, 18 iulie. Si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alinah spune:
Pagina 4! Rusinica! Repede, adrenalina, pana nu pierdem subiectul!
Eu sunt in picioare de la 6...m-a sunat sufletel de la serviciu ca intr-o juma' de ora vin baietii cu piscina. A dat soarele si vremea buna, asa ca e timpul sa ne facem planuri de o vacanta pe faleza inca maro din spatele casei, la malul linistit si fara valuri al piscinei.
Deci, cum imi da desteptarea al meu iubitzel , bezmetica si pe juma' inca adormita o iau lin in jos pe scari. Prima jumate o trecem fara probleme, a doua insa...topogan in trepte, kuru' facut franjuri si oasele trosnite. M-am trezit de-a binelea, evident, am scancit si m-am vaitat in surdina, sa nu-l trezesc pe galagie, apoi m-am pipait, eram aproape sigura ca ceva tot s-a scrantit. A dat noroku' peste mine, eram intreaga! Pana sa dau verdictul, imi ziceam schelalaind:"a pai daca asa usor si fara durere se rupe un picior de nici nu simti...nu imi mai fac probleme la ski". Dupa trezirea violenta apuc sa mai deschid usa de la beci, care da in gradina, sa-si ia oamenii ustensilele si toate suruburile pentru piscina, depozitate de vreo luna. Urc victorioasa inapoi, trec prin bucatarie sa fac cefeaua. In sfarsit ceva bun pe ziua de azi. Deschid cutia de lapte si da-o s-o pun in frigider. Acolo, alta cutie, abia inceputa, imi ranjea sadic de pe usa.
Pana nu beau cafeaua nu va bazati pe mine!
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
buna fetili
eu am raspuns si ieri dar ori nu l am trimis ,ori a fost vreo problema cu netu
nikomikointeresante pozele tale,cand ne o arati si pe a noastra?
alinahce ai vrut sa spui cu "cutia de lapte ranjea de pe usa"?ti ai pus piscina?bine ti o fi
babeeunde esti ?
o zi placuta va urez
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Carolada, uite poza, fetele cucuietele:
www.reclamamascataatentie/forum/files/img_5104_noi_500_159.jpg" target="_blank">http://www.reclamamascataatentie/forum/files/img_5104_noi_500_159.jpg
Raspund scurt ca a venit sufletel de la Metro, cu desaga plina si il ajut sa descarce.
Pai mai deschisesem o cutie de lapte cu 15 secunde inainte, asa cu laptele care statea bine-mersi in frigider.
Azi facem party...am facut 5 ani de cand ne cunoastem. Tuleoooo breeee!
Pai aici, in fiecare curte vezi piscina...nu puteam fi mai prejos. Iar cu copii e bine, ca le place mult balaceala si nu trebuie sa mergi mereu pe la stranduri.
Am fugit.
Poze (23.08.2004)
nikomiko spune:
Multi si frumosi inainte, Alina, si sa aveti parte de cat mai multe bucurii impreuna!
Gata cheful? Mai mai... tu iar n-ai fost la tenis, de-aia o dadusi iar pe party
Carolada, am pus poza tot acolo. Alina ti-a dat link-ul direct catre poza.
Cum merge treaba la camping? S-a mai linisit ploaia?
Pare-se ca eu sunt "de serviciu" la calculator in dimineata asta... m-am trezit la 7, ca tot omul, doar ca am impresia ca am incurcat putin zilele, in loc sa ma trezesc si eu ca omul normal in zilele lucratoare, ma trezesc si eu tocmai in week-end. Si acum apas pe tastele astea de parca ar fi oua rosii, ca sa nu-l trezesc si pe Gabi...
De la cafea mi s-a taiat portia... am zis ca fac o pauza de baut cafea... maine o sa am o saptamana. Duminica trecuta am baut ultima cafea... in Salzburg ... ce mult mi se pare de-atunci... Si prea tare nu i-am simtit lipsa, doar asa ca gest, ca nu mai am ce face inainte de a veni la calculator.
Si uite-asa ma invart acum de bezmetica prin casa, ca ma plictisesc ingrozitor... si abia abia se face opt ceasul asta... imi vine sa trag eu de acele lui sa se invarta mai repede.
V-am batut destul la cap?
Noi ziceam ca poate dam o tura la strand astazi... dar pare intunecat rau afara (o fi oare ca am inca ochii intre-deschisi?!), asa ca parca vad ca iar ne infundam intr-un supermarket si pana iesim de-acolo trece ziua...
V-am pupat, nu va mai ametesc ... ma duc sa mai vorbesc o tura singura prin casa, ca pare-se ca-i specialitatea mea in ultima vreme
Sa aveti un week-end placut!
P.S.: Alina... lasa si mergi la tenis
alinah spune:
Mersi Niko de urari, parca acum aveam fluturasi in burta si inima imi zurda de . Si acum, dupa cinci ani.... Ce-as mai vrea sa fiu ca atunci, cu o gramada de timp liber, libera ca pasarea cerului. Alta viatza.
Apropos de timp, eu de buna voie nu m-am trezit niciodata asa de dimineata. Auzi, la 7 sa fie calare pe calculator La 7 e somnl del mai dulce!
Mie imi pare rau ca am nevoie asa mult de somn, imi dau seama cat timp pierd din viata cu nasu-n perna. Mi-ar placea 4-5 ore sa-mi fie suficient si sa fiu voioasa si fresh ca dupa ale mele clasicele 10-12!
Cafeaua e buna. Nu numai la gust, dar in ultimul timp studiile o spun ca e sanatoasa. Eu ma prostesc, nu sunt o bautoare cu adevarat, in sensul ca beau mult cantitativ dar slab concentrata. Si dulce si cu lapte si cu frisca...o adevarata maimutzareala. "Adevaratii" o beau fara nimic
Eu m-am prajit ca tractoristii, am curatat piscina si m-a prins soarele de dupa bretele, manceci si cupe. A fost doua zile cald, super de balacit, dar apa era inca prea rece. Asa ca asteptam sa treaca ploaia care tocmai ne viziteaza sa ne scufundam nitzel.
Party a fost bun la mancarica dar anost ca atmosfera. Ai lui, ce vreti.
Am fost si la tenis de doua ori saptamana asta, pe seara. Ah ce bine e. Cred ca sportul asta de elibereaza si nervos, dai cu ura in mingia aia, de o capiezi!
Niko, eu m-as plimba pe strazi, ce-mi placea si in Bucuresti sa fac asta. Aici, la cucuietii din deal, e totul stramt si n-am ce sa vad.
PS. Merg la tenis dar nici de nu ma las
Poze (23.08.2004)