Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

s-a miscat verigheta de la stanga la dreapta si inapoi, orizontal nu vertical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap iti raspunsesem dar am reusit sa busesc browser-ul (sa crape) asa ca am pierdut ce-am scris. Fetita imi doresc si doream, dar parca ma apuca o vaga nostalgie ca nu e baietel.

Eu zic asa: intalneala asta e numai intre noi, intre gagici. In we ne mai vedem si noi cu sotii nostri, poate mai iesim, mai avem program de cumparaturi, gospodareala, etc. Tot vineri dupa masa/seara mi se pare cel mai potrivit.

Daca e dupa 5 eu trebuie sa vin cu Silvia in afara de cazul in care e dupa 7-7.30 si reusesc sa-l combin pe Virgil sa stea cu ea ceea ce e cam urat din partea mea...

Eu una am examene maine, vineri, sambata, duminica, si de luni incepe diploma, plus mai am fo doj de teme de corectat (de fapt creca 18) si imi ia 1 pe ora ca ma ma uit si in tavan/pe DC ca ma plictisesc de ele. Deci pana atunci sunt varza.

Dar lasa ca pe 2 iulie plec la mare, asa ca scap din vanzoleala asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

vezi alta tampenie zisa de mine..nici n-avea cum sa se miste vertical saraca..normal ca s-a miscat orizontal....Dar acum sa revenim..deci daca s-a miscat pe orizontala fara miscare de rotatie ar trebui sa fie baietzel...cand mai mergi la urmatoare eco morfologica?

bebelica http://lilypie.com/cache2/0/16200031.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu ma bag la intalneala in orice zi (dupa-amiaza) in afara de uichendu' asta cand sunt in deplasare la mare. si in timpul saptamanii mi se pare mai potrivit.
eu ma gandeam sa mergem undeva la "la mama", dar poate are cineva o idee mai stralucita. ca eu cunosc numai carciumi afumate, care nu "se asorteaza" cu un meeting de burtici.
C & bb 18+

Mergi la inceput

coralia, la urmatoarea eco morfologica merg pe 18 iulie, mai am...
chiar sunt si eu curioasa, mai ales ca merg la alt doctor, nu la iosup, sa vad ce-mi zice...
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Feteleeeee, help! azi ma duc la echo 4D si habar nu am ce presupune si am niste emotiii......
Chiar de ieri stau deranjata la stomac si nu mai pot pana diseara la ora 18.20 cand aflu in sfarsit ce va fi!

Corap poti sa imi spui si mie daca simturile tale iti spun ceva despre mine si bb-ul meu? Nu mai am rabdare pana diseara! PLSSSSS...............

Urati-mi bafta si fiti alaturi de mine ca am mare nevoie de incurajari!

Va multumesc anticipat si poate ma lamuriti si pe mine cum e cu echo 4D! A mai facut cineva? Ce se vede?

Diana 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu presupun ca presupune sa stai linistita pe spate si sa asculti ce are domnul doctor a-ti povesti. Multa bucurie sa ai!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

dordia, hai ca ma bag eu sa-mi dau cu presupusul... baiat!
hai, sper sa nu dai cu pietre, daca vrei altceva
ia sa ne zici, am nimerit?
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he, da' ce credeti voi ca sunt eu? ghicitoare sefa??? pai, daca e sa o iau dupa configuratia astrala si dupa cum se ridica bulele de apa minerala in pahar as zice ... dordia, e BAIAT. sa vedem maine ce hal de prezicatoare sunt :)))
C & bb 18+

Mergi la inceput

dordia, ia uite ca si corap ti-a prezis la fel... hai ca se incing spiritele... acuma chiar sunt curioass!
xandra

Mergi la inceput