Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nasol Corap ca am ratat-o p-asta cu arsurile. Dar cu lunile cum stam, cate luni avem?

Uite, eu ma ofer carne de tun aicea si tu nimica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Tu ce zici Lavi noi la 19 saptamini si 3 zile cite luni avem

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noi avem multe luni, dak am trecut de 3 avem deja multe si ne bucuram :))) asta nu-i motiv de cearta :) cand ma intreaba cineva cate luni am le spun ca "o sa nasc in jur de 17 octombrie si sa calculeze ei" sau " am 18 saptamani, scadeti voi din 40, ca io nu-s asa tare la calcule":)) si se rezolva, ca nimeni n-ar recunoaste ca nu stie cum se calculeaza lunile. (profit si eu de slabiciunile lumii).
acutre s-o sterg, ca tre sa platesc o rata la banca. ma intorc in vo jumatate de ora.
C cu banca pe cap & bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, eu consider asa: de cite ori ma intreaba cineva in ce luna sunt, prezint teoria cu cele 40 de saptamini, ca de fapt inseamna 10 luni de cite 4 sapt si 9 si ceva calendaristice.

Deci, eu la 2o sapt+2 zile, consider ca am intrat in luna a 5-a dupa cele 40 de sapt, si voi intra in luna a 5-a calendaristica, pe data de 30 iunie, ca atunci se implinesc 5 luni de la UM. Simplu.
Important pentru mine e ca am trecut duminica cu dreptul de jumatatea sarcinii!

Eu sunt happy ca inca nu resimt atacul arsurilor. Cred ca s-au inghesuit toate la voi si de-aia la mine nici o activitate...hi hi hi Of, totusi, sa stiti ca va compatimesc....

Pe mine m-a apucat ieri ogelozie (neintemeiata, sper) sora cu nebunia si m-am certat cu Bitu', iar acum sunt tare popindau rasa amarit... Trebuie sa fac cumva sa ne impacam...

Va pupicesc!
20+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello!
Am fost si noi la eco ieri,bebelica facea tumbe de numa' numa' se misca in toate partile,la un moment dat si-a pus manutzele pe cap..foarte nostim..cand l-am vazut imi venea sa-l iau in brate cat era de micut...vestea buna e ca se incadreaza in limite..asa mi-a zis dr,dar vestea mai putin buna e ca nu mi-a putut zice ce va fi..mi-a zis ca e prea devreme ca nu are asa un eco performant sa poate vedea...si cred ca voi fi ultima care voi afla..abia prin august,m-am bucurat ca e bine si orice este va fi binevenit(a).
ieri nu prea m-am simtit bine,toata ziua m-a cam durut burta..dupa ce am ajuns acasa m-am asezat direct in pat ..azi vad ca am inceput ziua bine..sper sa nu mai am starea de ieri.
Stiti careva vreun link unde se poate vedea care sunt dimensiunile capului,femurului pentru diferite saptamani de sarcina..ca tare as vrea sa vad ca al meu bebel se incadreaza si e OK.
va pup

bebelica http://lilypie.com/cache2/0/16200031.png

Mergi la inceput

Lavi eu calculez in nr de luni pana la data nasterii, care la noi va fi 12 noiembrie, deci mai avem sub 5 luni pana atunci, asta inseamna ca suntem in 4 luni si 10 zile, adica in luna a 5-a. O sa implinim 5 luni pe 12 iulie. Asa zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

da ai dreptate, lavita!
Cit costa analizele la listerie si toxmo la cabinet particular sau se pot face gratuit la medicul de fam.
Coralia ma bucur ca bebelacul e sanatos, asta da veste buna de dimineata

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Coralia bravo pentru bebelica, e minunat ca e sanatos si fara stare! Nu ai facut poza? Nici eu nu am sperante prea mari ca in iulie sa aflu sexul ,asa ca probabil ca nu vei fi ultima care il afla.

Fetelor subscriu si eu la listutza cu arsuri! Dupa fiecare masa, am senzatia ca daca ma intzepi cu un ac voi plesni (si asta INDIFERENT cat mananc!).

Tania & Punctuletz 14+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Lavi, nu exista posibilitatea de a face gratuit analizele astea, nici prin medicul de familie.

Listeria nu mai stiu cine zicea ca NUMAI la Medsana se face ca lumea. La Medsana este 850.000. Eu n-am facut-o ca a zis dr ca e la latitudinea mea, el imi recomanda toxo si CMV IgM si rubeola care nu mai era cazul ca am facut-o si ca listeria e la latitudinea mea, asa ca am sarit-o, ca la majoritatea femeilor la care da ceva da 1/160 sau 1/320 caz in care se cere repetarea, daca se repeta se da ceva antibiotic, dar nu e asa imputita treaba.

Toxo este 490 IgM-ul si cam tot atata IgG-ul. Dar numai IgM-ul are semnificatie nasoala in sarcina. IgG-ul inseamna ca ai avut-o si ai anticorpi "vechi" dar nu are influenta asupra sarcinii.

Daca nu vrei sa spargi prea multi bani fa-ti numai IgM-ul.

Dr tau ce ti-a recomandat?

Preturi exacte la Medsana:
http://www.medsana.ro/prices.php?op=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, burticile... va intrebasem si eu ieri ceva... dar cred ca nu m-a vazut nimeni...
va spuneam ca m-am dus sa-mi recoltez sange pt triplu test si va intrebam daca voi va faceti... ei, va faceti triplul test genetic?
xandra, 17 fiiiiiix

Mergi la inceput