clubul studentelor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
iully iti tinem pumnii barbatelului..sa ia cu nota maxima ca sa fii mandra de el. abia astept sa ne arati bebelul..sa-l pupacim putin
magda ce naspa suna nurs..mai bine ramaneau infirmierene noastre..americanisme peste tot :(
gianina vino mai repede la mare ..ca se cam strica vreme...2 zile a plouat si a fost innourat..deci hury up. intradevar e f frumos sa vezi ca mai exista colegi uniti. ma bucur pt tine.
eliza sa stii ca si eu am spor la invatat..nu stiu daca din cauza clubului sau a morcovului pe care il am ..stiti voi unde :P
acum ma duc sa mai citesc putin
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Anne Mary, sigur din cauza clubului
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetelor..noapte buna! sper ca activitatea relativ redusa de pe forum e din cauza ca invatzati....ceeea ce e f bine!
va pupacesc, pana maine cand ne revedem ;)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng eu una stiu ca din cauza asta intru mai rar..dar sa stii ca nu au fost anuntate toate fetele cu privire la mutarea subiectuli.si asta pt ca nu au mp`ul activat si nu am reusit sa le anunt.
acum ma duc sa tocesc putin :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Neatza,fetelor cum ati dormit?
Megbeng,.Am eu mai multe emotii decat el.Tu ai fost la prezentare ca mie mi-a zis Clau ca pot sa asist si eu?
Anne-mary,nota maxima nu cred ca o sa ia dar macar sa-l ia ca atata a lucrat la proiectul asta.Aici sunt pozele cu noi:http://community.webshots.com/user/cliully. Sa te delectezi in pauza.
Gianina,desi noi nu iesim in oras sau la munte,avem o grupa unita.M-au ajutat mult cand am lipsit dandu-mi cursuri sau scuzandu-ma in fata asistentilor.Am o colega cu masina care venea in fiecare zi la ine acasa si ma lua.sa nu se oboseasca mamica.aaaaau fost tare sufletisti toti.Imi pare rau ca se va termina si scoala dar sper sa pastram legatura.
Maggda,tu macar primesti o marire de salariu.Tata trebuie sa dea examen pe post desi are 2 facultati.
Pupici si spor la invatat.

Mergi la inceput

inca o zi inca o poveste...de studiu]
iully nu pot sa vad pozele..nu stiu de ce :(

Mergi la inceput

iully, nu am stat cu G la prezentare, sa nu-,l intimidez, nici la demonstratia practica, desi mi-a zis un prof ca pot ramane, ca e publica...plus ca nu stiu daca nu s-ar fi simtit el aiurea in fata colegilor...
fetelor, am fugit la invatzat! pana la urma am si maine un examen, mutat de cateva zile asa ca e jale (toxicologie-practic)..ne vedem maine seara, ca exam e la ora doua...
spor tuturor!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Mei fetelor, eu nu stiu ce sa va mai zic momentan pentru ca am intrat in practica si mai astept un rezultat si abia dupa inca vreo sapt (de azi) mai dau o restanta si apoi gata. Eu va mai spun ce mai fac dar nu mi se pare interesant

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Megbeng,lucreaza neaparat testele la toxico ca sunt unele nr cu grile doar din alea.
Enderbaby,cum merge cu practica?

Mergi la inceput

iully, am deocamdata doar practicu..scrisu e pe 11...e o porcarie, stiu, ca intre timp am si pediatria

Mergi la inceput