clubul studentelor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Buna fetelor! M-am pus pe invatat pentru ultimul examen! Sper sa fie bine..e la mate....si urasc matematica..bine macar ca daca scap de examenul asta adio cu mate in viata mea de studenta!O sa plec vreo 2 zile din oras si cand revin iar cu toceala..bafta si voua..cele care mai aveti examene de dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

saddie - multa sanatate mamei tale!
celor care au intrat in vacanta, distractie placuta si sa va ganditi si la noi!
pupici tuturor si succes in continuare.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor azi am terminat cel mai oribil examen care imi mananca nervii de 2 ani in fiecare sesiune!Si am mai luat si 10 ca de obicei Mai am un examen luni care nici nu-l consider.
Felicitari fetelor licentiate!
Mult noroc si succes fetelor care mai au examene!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

felicitari magda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

merci ;) fetele!
VACAntza am inceput o in fortza..am dormit de ieri de la 7PM cu vo 3 pauze pana acum ..adica pana la 4 PM..

in rest nU stiu ce planuri am..deocamdata..somn..si relaxare..plus ca de miercuri ma iau de practica ..vo cateva saptamani.

pupici! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Ce pot sa va spun ,ca si eu vreau sa devin studenta din toamna dar imi este teama ca nu pot face fata ptr. ca am doi copii si sot si cred ca o sa-mi fie greu, sper sa imi fac curaj.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

curaj, iri...e mai greu pana te decizi, restul o sa vina de la sine, sa stii...
fetelor, suntem la pagin a10!!! daca e vreuna care nu are examene sapt asta, poate se ppoate ocupa de listutza si de deschis clubul (2)....

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maine am examen...m-am saturat. Mai am vreo 4 cursuri de repetat. Dar nu mai am chef.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

haide corina ca nu mai sunt multe..ce a fost mult a trecut. macar 2 sa mai citesti asa ca sa maresti sansele reusitei.hai ca poti..nu esti tu cea mai brave dintre noi
maggda felicitari pt 10..ce reusita. bravo tie. si mai ai un hop si gata cu sesiunea.
danny dormi si pt mine..nu stiu de ce dar nu mai reusesc sa ma odihnesc ..ma trezesc obosita :((
iri as minti daca as spune ca o sa fie usor. am colegi care au copii mari si le e greu..imi imaginez cat de greu o sa iti fie tie daca ai copii mai mici. insa eu cred ca daca vrei poti. o sa trebuiasca sa inveti cate putin in fiecare zi ca sa nu se aglomereze in sesiune, trebuie sa vorbesti si cu sotul sa fie mai intelegator si eu cred ca daca vreo ff tare sa faci o facultate ai sa reusesti. sa ne anunti de decizia luata.
ca si megbeng sper sa se gaseasca cineva care nu mai are examene sa deschida pagina 2 si sa faca listuta si sa o puna please pe iully prima ca asa i-am promis dar eu maine cred ca o sa fiu plecata de acasa si nu o sa am net.
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am mai terminat un curs....mai am 3.Singurul lucru care ma mobilizeaza este ca deja am destule restante pe toamna..asa ca trebuie sa-mi iau examenele la care ma prezint. Ma ingrozesc cand ma gandesc ca am atatea restante...dar asta e... Promit sa le iau pe toate.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput