Mamici de iulie-august 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
lulu75 spune:
FELICITARI ISABELA!!! Sa-ti traiasca flacaii, sa cresca mari si sa fie sanatosi, iar tie refacere rapida!
Mama-mia au inceput si la noi nasterile

Luminita
32+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mitub spune:
Uraaaaaaaaaaa

Felicitari, Isa, sa-ti traiasca Sandibelii cei maricei si tie refacere usoara si multa putere sa-i faci mari si scumpi!
Multi, multi pupici la scumpici!
Cu drag,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 33 + (DPN 1 august)
simona79 spune:
Felicitari Isabella! 
Sa-ti traiasca baieteii, sa fie cuminti si sanatosi si mancaciosi!
Si tie refacere rapida! Iti dorim numai bine si multa forta si lapte pt cei doi grasunei
! Sa va bucurati de ei si sa fiti bine cu totii!
Irina multumim mult pt vestile de actualitate pe care ni le dai! Ce ne facem noi cand pleci sa nasti? Te sunam noi pe tine, nu scapi asa usor! ![]()

Simona
si
Mario 34+
irinabungau spune:
Monica, sanatate multa Bebestrumphitei din partea mea, ea a avut de tras cel mai mult saracutza, in spital de atata timp...
Katink ![]()
ar fi o idee!!! Vestea am primit-o de la Laura 25, mi-a trimis sms azi pe la pranz.
Fetelor, nu ma mai incape nici o pereche de papuci, noroc ca am niste sandale speciale de munte cumparate de prin Alaska pe care le mai pot modifica - sunt cu arici - ca altfel... mergeam desculta azi afara!!! M-am gatit azi de dimineatza si cand sa ma incalt... nik nu-mi mai venea!!! Am doar labele picioarelor si gleznele umflate... ce urat se vede!!! Iar picioarele mele parca-s in X!!!! Doamne fereste, si ce picioare frumoase aveam... Iar...![]()
ca sa nu ma frec intre picioare, mai nou ma dau cu crema... ca si bebelusii ![]()
!!!
Pupici,
Irina si bebe 32 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Oana C spune:
Fetele, azi-noapte am visat ca o fata de pe DC a nascut, din luna noastra, si era un baietel grasunel foc!!! Chiar ma gindeam cind m-am trezit ca poate voi naste eu (dar eu am fetita) sau ca a nascut Adriana sau Isabella!!!
Abia am terminat de citit ultimele pagini de la cap. 49, cind intru la 50, vad ca Isabella a nascut!!!!!!! Asta da vis
!!! ... si cu baietelul grasunel la dublu!!! ![]()
FELICITARI ISABELLA!!!!!! SA CREASCA MARI, SANATOSI SI FRUMOSI CA PARINTII LOR!!!!!! 

Adrianaaaaaaaaaa, unde esti? Ai nascut si tu???
Pai daca bebelusii Isabellei sint asa de mari, ca sint 2, pai noi nici nu ar trebui sa ne mai facem probleme cu un singur bebe in burtica ... Gata, fetelor, s-a dat startul pe bune si serios!!!
Oana C si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Emaaimee, pai ai pus asa de multe in bagaje, parca pleci in vacanta 
. Si acolo va dau la spitale aproape tot ce aveti nevoie.
Eu nu mi-am pus inca lucrurile in bagajel, dar o sa-mi iau numai 1 camasa de noapte, halat (ambele pt dupa ce nasc), pt ca o sa nasc cu camasa de acolo, slapi de plastic (sa fie mai usor de spalat daca se intimpla vreo nenorocire pe ei), sutien pt alaptat (desi mi-au spus la spital ca nu o sa am nevoie, ca nu se poarta pe sub camasa), haine pt iesit din spital, citeva cosmetice (in travel size), crema pt sini, 3-4 tampoane (ca aici iti dau ei, in spital), chiloti de bumbac, 1-2 CD-uri, strugurel de buze, aparat foto, camera video, baterii ...
Iar pt bebelusa, 2-3 otufituri (din care 1 pt poze - le fac poze/portret in spital si 1 pt adus acasa), 1-2 paturele de infasat (chiar daca iti dau astia la spital), 2-3 diapers (primesc de la spital citi am nevoie), 1 suzeta, 1 sticluta pt formula, just in case (chiar daca mi le dau de la spital), manusele pt unghiute ... Cam atit; ca bebe si mama primestc o gramada de la spital. Si cind ies din spital, imi mai dau pt acasa o gramada de chestii.
Oana C si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mamini spune:
s-au nascut Sandibelii! felicitari Isabella!
am fost la dr, fetelor si am ascultat inimioara de papusa cu Dopplerul si era tu-cu-tu-cu-tu-cu-fishhhhhhhhhhhhhhhh....tu-cu-tu-cu-tu-cu....si iar: fishhhhhhhhhhhhhhh...se misca si acolo non-stop. ecograf nu exista la policlinica, control nu mi-a facut, nu stiu de ce...mi-a dat hirtia, o avea gata scrisa ca sunt ok. f bine si asa. am facut o ora jumate pe drum( 30 de min normal), ma dor calciiele groaznic si m-am umflat ca un balon, am degete precum cirnatii.
ma odihnesc un pic si plec la curs de ingrijit copilutzu`
.
M
mitub spune:
fetele, chiar cand ma pregateam s-o iau din loc sa merg la dr. m-a sunat asistenta sa ma reprogrameze. Se pare ca dr. mea este in concediu pana miercuri, asha ca mai astept vreo 10 zile pana mai vad ce face puiul mic.
Doar ca partea buna e ca daca a plecat acum, sigur va fi la spital cand m-o apuca pe mine nasterea, nu?
Ioana nu mai rade de mine, ca mai sunt si alte fete pe baricade, cel putin deocamdata... e greu, dar macar in felul asta mai consumam din calorii- mai ceva nervi, mai o injuratura...
si apropos de buna cuviinta, eu chiar voiam sa lansez o dezbatere la discutii generale de genul:
"Cat de insarcinata trebuie sa fii ca sa observe lumea?"
Eu acumulez apa in limita bunului simt, adica port inca inele-veriugheta, doar dc simt ca o iau razna le dau jos...si oricum nu stiu cat e apa si cat grasime, in mod normal.
Cu pantofii ma cam plang si eu dar nici prin magazine sa ma aplec si sa probez 10 perechi nu-mi vine...
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 33 + (DPN 1 august)
MirelaV spune:
Anis, te urmaresc ca vad ca nu ai apucat sa repari ym. dar poate ma incape pe mine costumul tau de baie..pana una alta
burtica ta in devenire. pupik (am scris aici poate ma molipsesc)
MirelaV
pupicei pe burticei
emaaimee spune:
Ce veste frumoasa-ce maricei gemenii SA ITI TRAIASCA,FELICITARI ISA,SA FITI SANATOSI CU TOTII

si pestiuc iubit&saltaret de 37s+