afacere cu bani putini
Am nevoie de ceva sfaturi si stiu ca pot apela cu incredere la voi! Asadar despre ce este vorba: as vrea sa imi deschid o afacere cu bani putini, locatia fiind bazarul din oraselul in care locuiesc. Spatiul comercial il detin, firma exista, a mai ramas doar activitatea. Ma gandeam la ceva in domeniul alimentatiei publice, de genul sandwich-urilor rapide, cartofilor prajiti sau chiar a gogosilor; o cafeluta, un ceai, un suc... tinand cont ca zona este tranzitata de ft. multi care "vin la oras". Ceea ce nu stiu este bcat m-ar costa o plita pentru hamburgeri, o friteuza pt cartofi prajiti sau gogosi etc, in putine cuvinte nu stiu de unde as putea cumpara "utilajele", care ar fi acelea de care as avea nevoie (vreun magazin gen second hand prin Bucuresti).
Iar in cazul in care aveti alte idei pe care as putea sa le pun in practica, dat fiind locatia si spatiul, nu ezitati sa imi scrieti( cu toate ca e mai greu, adica cine are o idee o pastreaza pt sine si incearca sa o dezvolte singur)
Oricum daca ma puteti ajuta cu vreo sugestie, idee, sfat etc, v-as fi recunoscatoare.
Nu ezitati sa-mi adresati si intrebari, poate va pot ajuta si eu
roxi si bebe darius de 23 saptamani
Raspunsuri
lucia_cs spune:
Draga Roxi, din pacate, necunoscand locul despre care vorbesti, nu pot sa-ti dau prea multe sfaturi, tot ceea ce doresc este sa-ti urez succes in afaceri si sa nu renunti usor. Sa te gandesti ca si in afaceri exista urcusuri si coborasuri.
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
unboticutz spune:
buna roxi! sunt nascuta tot in slobozia si cunosc bine bazarul de care vorbesti; imi aduc aminte (sunt plecata de vreo 6 ani de acolo dar parintii mei tot in slobozia sunt si ii vizitez din cand in cand) ca in bazar avea mare succes vara inghetata. Habar n-am cat costa un aparat dar stiu ca vara era mereu coada (daca e prea mult poti sa vinzi inghetata ambalata) ; de asemenea vanzatoarele erau mai mereu cu pahare de cafea in mana deci si asta s-ar da ff bine. alte sfaturi din pacate nu ma pricep sa dau; nu am nici o tangeta cu domeniul dar iti tin pumnii stransi si iti doresc mult curaj si multa putere de munca!
pupici pentru bebitza din burtic
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
SIMONABB spune:
in Metro am vazut chestii de genul asta, numai noi.
http://community.webshots.com/user/simonabb
noltic spune:
Buna Roxi! Suna interesant cererea ta: afacere buna cu bani putzini intr-o locatie frecventata de multa lume si pe care o si detii; tu cam la ce te-ai gandit in afara de domeniul alimentar ?
Ptr ca asta e destul de costisitor la capitolul investitie, aprobari-verificari, sanepid, etc! Parerea mea este sa incepi cu un stand de vanzare modest si orientat spre categoria de persoane care frecventeaza acel bazar; apoi, functie de piatza pe care vei ajunge sa o formezi poti incepe sa investesti cu adevarat in ceva deosebit. Bafta multa!
ryokan spune:
Cred ca daca e vorba de alimnte iti mai tebuie si alte aprobari ( sanitare ). Poate mai interesant ar fi comenrtul cu obiecte neperisabile... un stand cu tricouri personalizate de exemplu ...