Bulk plin cu msg...neinteresante
Stiu ca a mai fost subiectul asta o data,dar acum nu-l gasesc si pace si la vremea respectiva nu am retinut exact care e smecheria.Va rog,ajutati-ma sa scap de mesajele astea care imi intra in bulk in fiecare zi.Pe zi ce trece parca sunt din ce in ce mai multe,neinteresante si stresante.Mii de mutumiri.
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Cel mai frumos lucru din lume este lumea insasi!
Raspunsuri
Gabbriela spune:
Efectiv nu le mai deschide, direct la gunoi cu ele, sau blocheaza adresele/mesajele ca fiind SPAM.
O zi buna
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
mariussimiuc spune:
In ultimul timp nici nu le mai deschid si le-as da pe toate deodata la gunoi fara sa ma mai uit dar trebuie sa fiu atenta ca mesajele pe care mi le trimite sora mea din Spania ajung in bulk,nu stiu de ce si sa nu care cumva sa "ratez" vreo unul,ceea ce e foarte stresant.Sunt multeee!
Si acum o intrebare de incepatoare ... ...ce e ala SPAM?
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
iren spune:
spam inseamna mesaje nesolicitate care te bombardeaza
ca sa nu-tzi mai intre in bulk mesajele sorei tale, pur shi simplu da clik pe "not spam" dupa ce ai deskis mesajul ei
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
dante01 spune:
si nu care cumva sa faci greseala de a incerca sa te scoti de pe listele lor...
sti cum au multi catre finanul mesajului: acest mesaj va este trimis pentru ca sunteti inscris pe nu stiu ce lista...daca doriti sa va scoatem de pe lista asta va rugam sa trimiteti un mesaj cu subiectul dezabonare la adresa...si va vom scoate de pe lista...
in felul asta doar le dai semn ca adresa este activa si apoi sa te ti bombardament...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
Gabbriela spune:
Bunam tot eu
Si cel mai bine si mai bine e asa faci asa, am facut si eu si deatnic nici un SPAM nimic nu mai am.
Deschide o adresa noua de e-mail, sc la toti prietenii tai sa iti sc deacuma incolo numai la cea noua, sa nu iti mai trimita mesaje cu formula FW, si cand sc un mesaj la mai multe persoane sa nu mai te puna langa alte 10 – 15 adrese, sa foloseasca formula BCC care ascunde adresele de e-mail si asa nu se vede la cine si la cati a trimsi in acelasi timp.
Pe cea noua o folosesti numai pt corespondenta cu prietenii, iar pe cea veche, sa te inscri pe forumuri, site si pe unde mai circuli tu pe net.. intri o data pe saptamana si stergi la greu tot ce ai in cea veche…
The End… scapi de SPAM.
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
mariussimiuc spune:
Multumesc,asa voi face!
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Oana_B spune:
Daca vorbesti de bulk-ul de la yahoo email, poti sa mai faci o chestie, daca nu esti curioasa sa citesti de unde vin mesajele ce ajung in bulk (pe sora ta daca o ai in lista cu adrese nu ar trebui sa ajunga mesajele ei la bulk): te duci la mail options si la spam protection selectezi sa ti le stearga imediat ce ajung, el by default este sa le salveze o perioada.
Oana_B
zana spune:
Promovare prin spam
Trimiterea de mesaje este o metoda de promovare ieftina
Cum putem evita mesajele spam
In multe site-uri pentru a avea acces la cantinut trebuie sa va inregistrati. In nici un caz nu trebuie va dati adresa dumneavoastra de email daca nu sunteti siguri ca ea nu va fi folosita pentru spam.
Creeati o adresa pe care s-o folositi numai pentru astfel de inregistrari. Alegeti un serviciu care ofera filtru de spam si spatiu suficient.
Ce nu trebuie sa faceti?
Nu trebuie in nici un caz sa incercati sa va dezabonati. In acest fel doar ii veti confirma spamerului ca adresa este citita de cineva si veti primi mai multe mesaje.Dar parca poti sa nu le bagi in seama?
(eu sincer am scapat de unele prin unsuscribe, mai ales la cele de joburi)
Cum puteti sterge mesajele mai usor?
Chiar daca va veti lua toate masurile de precautie nu aveti cum sa scapati de spam (se va gasi intotdeauna cineva care sa va introduca adresa de mail la cine stie ce site). In caz in care folositi un webmail (ex. hotmail, yahoo) stergerea mesajelor nedorite este destul de facila.(vezi mesajele anterioare)
In Outlook aveti posibilitatea ca selectand emailul cu click dreapta sa alegeti optiunea Junk email iar apoi Add to Junk sender list sau stabiliti-va o serie de reguli care sterg automat mesajele care vin de la anumite adrese.
Imi cer scuze pentru repetarea unor sfaturi si mult succes in lupta cu spam-ul
zana