Pestisori, pestisori...(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am intors de la mare ... A fost foarte frumos, cu toate ca 3 zile a plouat incontinuu...
Elena a fost super cuminte, chiar nu mi-a venit sa cred...
Si pe drum, in masina, si acolo... I-a placut la in apa, dar a fost totusi rece pentru ea asa ca am tinut-o destul de putin.

Cam atat, ca mai am bagaje de desfacut... trebuie sa plec si la mama, ca e ziua ei...
Incerc sa pun niste poze...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Elyanne, bine ai revenit!La multi ani, mamei tale!Sa iti traiasca multi, multi ani de acum inainte si sa fie sanatoasa!
Ar fi trebuit sa merg si eu la mare , m-au invitat niste prieteni, dar din pacate nu am putut, ca m-au invadat "verii de la Lacul Rosu!".Si era doar pt. wk, poate in august, sigur.
Despre Fulguletz, ce mai stiti, dar de Emily, ce a patit tatal ei?

Va pup si multa distractie!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Daniela multumesc mult de tot pentru urarile de "la multi ani!"
Eu inca n-am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine... recuperez eu cu cititul... promit.

Am reusit sa pun pozele de la mare... asa ca vizionare placuta

La mare... la soare...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Foaret frumoase pozele.. si LA MULTI ANI! pt mama ta, sa fie sanatoasa!
Ce a patit tata lui Emily?
Weekend placut si numai bine, noi mergem la lac maine si apoi pe seara la restaurant ca e our aniversary

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Eeeei ce am vazut eu acolo pe plaja mey!!! O printesa mica-mica cu tigarile si apoi cu berea la terasa! Brava !!!

Elyanna ce mi-au placut pozele !!! Am vazut ca ati avut si cateva zile mai reci! Dar a fost si frumos ! Mai apa era asa de calda incat ai putut sa o pui pe printesa in ea? Ca si eu ma gandesc la cat de cald o sa fie sau nu pentru Sebi cand vom ajunge in august!!!

Emilly iubita ce faci tu? S-a intamplat ceva? Spune ceva!

Ma duc la nani fetile!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Denisa multumesc mult de tot! Si La multi ani! si sa fiti fericiti!

Nally in prima zi a fost destul de rece apa, asa ca doar am bagat-o cu picioarele... Apoi a poluat 3 zile si spre sfarsit a inceput sa fie frumoas iar in ultima zi era apa destul de calda... asa ca ne-am balacit... Cand i se facea frig incepea sa "maraie" sau sa ridice picioarele ca sa nu mai atinga apa...

Iar cu berea... mult prea multa bere... si nu e bine... ca ingrasa... tocmai ma-m chinuit sa mai dau jos din kg inainte sa plec la mare... si acum ce fac... le pun la loc...

La mare... la soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Elyanne!
Am vazut foto de la mare....!
Se vede ca i-a placut mult si Elenei!
Si este o scumpete!
Salisa 17 plus 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am deschis capitol nou! Chiar daca e nr 13 eu sper sa ne poarte noroc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53078" target="_blank">cap. 13

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput