Pestisori, pestisori...(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Cam slaba miscare zilele astea!
ELIANA,multumesc de aprecieri,sa sti ca nici eu nu il duc prea des decat atunci cand nu avem incotro,iar aici eram la o manastire si nu puteam merge cu carutul...si Robert e destul de greu,are la 8 luni 9,200...dar uneori nu am ce face,imi cam rupe mijloccul,insa asta e....distractie placuta la mare!
DANIELA,sa sti ca manichiura despre care zici nu e french,e ceva combinatie cu nuante de maron,sincer nu mai stiu ce mi-a facut eu sunt mai nebuna si de fiecare data cand merg imi fac cate ceva,e adevarat ca si tipa le are si imi face tot felul de chestii traznite...iar asta e de acum o luna jumate si nu mai tin minte,scuze,imi pare rau... si numai bine tie...a,si cu scoala merge bine pana acum,azi iar am conducere abia astept!
Va pup fetelor si hai lasati lenea treceti la scris!...MARUTA,tu ce mai faci ca nu mai zici nimic?!...esti intr-o pasa proasta!?

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

VANESSA,distractie placuta la mare!...va fi tare interesant cu puiutul de Cata! si nervi de otel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... ultimul mesaj inainte de plecare...

O sa imi fie dor de voi... serios...

Dar ma intorc cu muuuuulte poze... promit...

Azi am facut bagaje toata ziua... si inca mai sunt de strans maine dimineata... Nu imi vine sa cred ca au avut loc in masina... Bine ca ne-am luat masina mare... da' cred ca o duba ar fi fost perfecta

Cam atat... ca nu mai sunt in stare de nimic... vorbim cand ne intoarcem...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Hei fetele,da unde sunteti?!
We placut va doresc si vreme frumoasa!
la toata lumea si mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna, fetele!
Eu sunt cam pleostita azi asa ca nu am prea multe a va spune!M-a deranjat atitudinea cuiva,dar asta conteaza mai putin , iar azi noapte nu prea am dormit, m-am gandit la tatal meu...
Va doresc concediu plakut celor care plecati la mare, wk-end plakut celorlalte!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

noi plecam la mare peste o saptamana adica mai exact pe 9. i-am comandat lui Cata si splipi, io-am luat colac, o piscinuta mica ca sa o pun pe plaja. lopatele si alte chestii deastea mai am de la Andu si ii mai luam acolo ca nu are sens sa caram de acasa ca si asa sotul meu zicea sa mergem cu amandoua masinile (cu toate ca a lui are un porbagaj de neam prost).

am fost ieri la o intalnire in Herastrau cu fetele de la mamici de mai iunie. am pus si poze (la Herastrau)

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I HERASTRAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori,
Fetelor care pleaca in concediu le doresc sa aiba vreme faina si sa simta cat mai bine acolo unde merg.
Celor care sunt inca pe baricade le doresc spor la munci!
Danuta, iubito, revino-ti tu esti puternica si de obicei cea care ne incuraja pe noi.
Hai ca vor veni si vremuri mai bune.
Despre noi nu prea am noutati a va comunica, zilele trecute ca am scapat de scoala pentru o perioada, nu de tot, am lenevit si eu mai mult...prin pat pe la tv....dar cred ca se impunea si bobita mica din burtica cerea o perioada mai odihnitoare.Astazi a fost tare fain afara si cand ma pregateam sa merg si eu plaja hop si norii...care au acoperit tot cerul....asa ca am lasat-o pe altadata.
Fetelor aici nu sunt temperaturi mai mari de 28 , dar va spun e atat de placut si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta induram niste calduri prin Bucuresti, dar ma bucur ca aici nu se face foarte cald....e bine asa cum este...
Va las acu si va doresc in continuare in week-end cat mai placut.
Pupici! Salisa 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor ... da mi's intr-o pasa proasta ... de la cura (si cand te gandesti ca nu-i foarte drastica) ... iar aseara m-am imbolnavit ... am facut o infectie urinara ... cred ca uretrita ii zice si mi-a fost tare rau, adica imi venea tot timpul sa fac pipilica ... dimineata abia asteptam sa ajung la farmacie ... si cand mi-a zis aia ca nu-mi da "antibiotic" fara reteta ... nu stiu de cum nu i-am tras un pumn in fata ... da de nu-i vina ei ... asa ca mi-am trezit prietena de dimineata si mi-a dat ea norfloxacin ... ca altfel muream de rau ce-mi era ... acu mi-a trecut durerea jos si m-a apucat aia de stomac ... ca am o sesibilitate la atibiotice ... si am dat dintr-una intr-alta ... am baut ceai de sunatoare si am mancat ceva mai constiincios ... chiar si o feliuta de paine ... sa speram ca-mi trece ...

in rest toate bune ...

celor ce au plecat in concediu va doresc vreme frumoasa si distractie "la greu"

va pupic pe toti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici la pestisori!... Eu va mai citesc dar nu prea am timp sa postez...

SALISA... sarcina usoara in continuare...

LOREDANA ... sanatate multa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna,

Multumesc Felis, si lui Mihaita multa sanatate si sa creasca mare si voinic!
Maruta sanatate!
In rest fetele ce mai ziceti?
Cum fu week-end-ul?
La noi a fost tare cald duminica si am reusit si eu sa fac o ora de plaja....ca mai mult nu am avut chef..., dar e bine si atat. Oricum nu va inchipuiti ca aici sunt calduri din alea ca prin Bucuresti....dar cred ca deja m-am dezobisnuit de clima din Romania.
Va pupic si va transmit toate cele bune!
16+, in asteptarea primelor miscari!

Mergi la inceput