Nunta de aur...
Dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru...
Pe data de 24 iulie 2005, bunicii mei implinesc 50 de ani de la casatorie... Cu acest prilej, as dori sa le pregatesc o surpriza, dar nu-mi vine nici o idee...
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste indicatii pretioase? Multumesc anticipat!
E si maine o zi!!!
Raspunsuri
Darria spune:
MULTI ANI FERICITI ! bunicilor tai
Felicitari ca sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
Idei pretioase nu-mi trec prin cap acum, din pacate dar cateva mici idei pe care le poti combina: un tort personalizat(poza lor - daca se poate din tinerete); un album foto cu fotografiile lor, ale copiilor si nepotilor in ordinea nasteriii fiecaruia si evolutia fiecaruia in timp.
Daca imi mai trece ceva prin cap, mai scriu.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
MULTI ANI FERICITI ! bunicilor tai
Felicitari ca sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
Idei pretioase nu-mi trec prin cap acum, din pacate dar cateva mici idei pe care le poti combina: un tort personalizat(poza lor - daca se poate din tinerete); un album foto cu fotografiile lor, ale copiilor si nepotilor in ordinea nasteriii fiecaruia si evolutia fiecaruia in timp.
Daca imi mai trece ceva prin cap, mai scriu.
Multumesc, Darria!
Sa stii ca si eu ma gandeam la un tort... Numai ca in forma de inima...
Cu albumul nu stiu daca ar iesi mare lucru, pentru ca bunicii mei au un singur copil (adica pe mama mea!) si doi nepoti (eu si fratele meu). Dar sa stii ca merge ceva chiar si cu mai putine persoane, nu? Mai ales ca ei tot asteapta poze de la cununia mea civila (din martie 2005). Nu am reusit nici pana acum sa le scot... deci ar fi ceva... Merci, oricum si, daca mai ai vreo idee, nu ezita si adu-mi-o la cunostinta...
E si maine o zi!!!
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Cu albumul nu stiu daca ar iesi mare lucru, pentru ca bunicii mei au un singur copil (adica pe mama mea!) si doi nepoti (eu si fratele meu). Dar sa stii ca merge ceva chiar si cu mai putine persoane, nu?
La album - ceva in genul acesta: bunicii tai la casatorie(daca ai foto cu ei inainte de casatorie e si mai bine), in timpul casatoriei, la nasterea mamei tale, in timp ce mama ta crestea, la casatoria mamei tale, nasterea nepotilor, casatoria lor. Sa arati trecerea anilor peste chipurile bunicilor tai. Cu atat mai mult cu cat ei asteapta foto de la cununia ta. Sigur ca poti face chiar daca au doar un copil.
Poti sa-i inviti undeva - nu aveau in Iasi, in tinerete o zona preferata? Nu ma refer la restaurante deoarece nu mai exista, cred.
Sau: nu stii ce-si doresc iar tu le poti indeplini?
ralnied1 spune:
Sincera sa fiu, in ziua de azi, ei si-ar dori doar sa nu mai fie bunicul asa bolnav cum este... Cred ca este singura lor dorinta. Or la asa ceva, eu nu prea am ce face, desi tare as dori sa-l pot ajuta cumva... O sa incerc cu albumul si un tort deocamdata... Daca mai vine vreo idee... aplic...
E si maine o zi!!!
Darria spune:
Imi pare rau ca bunicul tau este bolnav. Din pacate boala nu iarta pe nimeni mai ales spre batranete.
Poti sa-l ajuti: sa fii langa bunicul tau cat poti si atata timp cat mai este printre voi - conteaza foarte mult pentru el.
Insanatosire grabnica bunicului tau.
Multa sanatate bunicilor tai.
nushulica spune:
ralu ma bucur pentru bunicii tai
nu stiu ce sa-ti zic sa le faci supriza dar iti zic eu ca orice ar fi cat de mic si neinsemnat lucru ei se vor bucura enorm
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
nu stiu ce sa-ti zic sa le faci supriza dar iti zic eu ca orice ar fi cat de mic si neinsemnat lucru ei se vor bucura enorm
Merci!
Chiar sambata am fost la ei cu iubi al meu si s-au bucurat tare mult cand ne-au vazut!!!
Pentru ei insemnam enorm!
Cu sanatatea asa e... boala nu alege... Din pacate...
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by nushulica
Merci!
Chiar sambata am fost la ei cu iubi al meu si s-au bucurat tare mult cand ne-au vazut!!!
Pentru ei insemnam enorm!
Cu sanatatea asa e... boala nu alege... Din pacate...
E si maine o zi!!!
pai vezi asta zic ei se bucura oricum numai cand ne vad eu stiu asta de la bunicii mei care aproape ca plang cand ma vad si ma pupa toata ca ma duc foarte rar la ei adik chiar ultima data nu mai fusesem de vreo 2 ani
bine acuma nu vreau sa zic ca daca se bucura cand ne vad sa nu le mai faci nici o alta surpriza dar poate fi ceva simbolic ca ei se vor bucura enorm
succes