Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)
Raspunsuri - Pagina 15
MamaElei spune:
am citit de trei ori..... nu pot sa cred... e groaznic... nu imi pot nici imagina aceasta durere... nu stiu ce sa zic.... Natalia, orice, orice am face....
Rodica si PAULA (02.09.04)
oxy spune:
....nici nu stiu ce sa spun,este ingrozitor...nuci acum nu pot sa imi revin dupa ce am citit prin ce tragedie au trecut,stiu ca toate cuvintele sunt de prisos,cel mai cumplit lucru ce i se poate intampla unui om,unui parinte in special...
orice ar fi suntem alaturi de tine Natalia.
sirbu
Lucia_B spune:
De 2 zile intru sa vad ce e scris cu nadejdea ca e o greseala, dar din pacate nu e asa ...
Natalia, draga, stiu ca nu te putem ajuta cu nimic si nici cuvintele de sustinere nu te incalzesc. Insa oricum vreau sa-ti zic ca Dumnezeu e mare si v-a avea grija de ingerasul tau acolo sus si de voi aici. Stiu ca esti puternica, trebuie sa fii asa si o sa treci peste asta. Viata continua - si sprer in curind un ingeras sa-ti aline durerea.
Numai bine si sanatate in continuare
33s+
LiliaToma spune:
Fetelor, tot intram aici si nu aveam puterea sa scriu nimic, parca toate celelalte devenind neimportante.
Dar mai apoi am citit ce a scris o mamica la : mamici de mart-aprilie:
Am citit despre tragedia, prin care trece prietena voastra. Este cumplit. Si eu am trecut prin asta si stiu ce poate simti o mama. Va rog nu mai discutati despre asta pe forum, daca va citeste nu ii aduceti linistea, mie una imi era greu sa aud vorbinduse despre ce a patit Silvia, chiar si acum dupa 2 ani nu-mi este usor. Fiti langa ea. Ea are nevoie de sprijinul vostru, dar nu asa cum acum scriind pe forum, nu stiu daca ma intelegeti. Eu sunt prea departe ca as vrea foarte mult sa o ajut asa cum pot. Dar pot sa ii transmit ca ma voi ruga la Silvia sa aiba grija de fetita ei, si sa fie tot timpul cu ea. Iar eu cu toata inima voi fi alaturi de parintii ei, ma voi ruga foarte mult la Dumnezeu sa fie asa bun ca si cu mine si sa le dea imediat un urmator bebe. Asa ma ajutat sa nu innebunesc, mia dat un alt bebe.
Si cred ca are dreptate. Suntem alaturi de Natalia, dar cred ca tr sa incepem discutia desper altceva.
Probabil durerea ei ar creste daca vrind sa citeasca ceva, va citi numai despre acelas subiect dureros ei...
... Desi imi e greu, va astept aici cu noutati.
ce mai faceti?
VIO, unde te-ai pierdut? Asa si nu ne-ai spus cum a fost cumatria si ce mai e nou la tine.
LUCIA_B ce mai face bebe mic? Ati decis in final numele?
ALINA, RODICA, OXI, celelalte fete unde sunteti?
DAVINA, am vazut pozele cu Deanna cum iese din tarc. Am ris pina la lacrimi.
Pupici, si haideti sa ne revenim in speranta ca si Natalia o va face incet-incet, iar Dumnezeu ii va alina repede durerea.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Vad ca iarasi v-ati pierdut, hai adunarea!!!
Noi suntem bine, nimic nou doar ca ne-a sunat medicul si a zis ca dupa masuratori si datele pe care le are bebelusa cintareste cc 2.200kg.
De miine intram in saptamina 34, nu am rabdare pina o sa-mi tin puiul in brate. Am uitat cine din fete intreba daca o sa asiste si Valeriu la sarcina - da, o sa asiste neaparat, fara el ma tem de mor. Cind aveam dureri de ciclu el tinea mina lui pe burtica mea si in 10-15 min imi treceau durerile, acum sper sa fie la fel. Insa mii cam in grija, dupa ce imi treceau durerile ii apareau lui, le descria fix cum le avusem eu, daca o pateste si acum asa
Hai fetelor dati de stire unde sunteti si cum o duceti, nu ne tineti in suspans.
_
aproape 34s
P.S.: Lilia ai perfecta dreptate, insa am simtit nevoia sa scriu macar doua vorbe de sustinere, sa stie ca suntem cu ea.
Tot raul e inspre bine.
LiliaToma spune:
LUCIA_B, ai dreptate, cuvinte de sustinere, toate am simtit nevoia, dar eu ma refeream la faptul ca mie parca imi era oarecum la un moment dat sa mai scriu altceva, parca fiindu-mi frica sa scriu altceva cind cineva sufera. Si de aia am zis ca nu ar trebui sa ne gindim asa... nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie... era mai mult si o concluzie facuta ptr mine..
Ma bucur ca bebita e mare si e bine. Nu mai e mult si o vei tine in brate.
Si cu fiecare luna care va trece vei zice: Doamne, parca mai ieri asteptam si ma intrebam cum va fi si uite ca are deja... 1 an....
Lucia_B spune:
Buna fetelor.
Se vede ca doar eu si Lilia suntem la apel, hai fetelor veniti cu noutatile.
Lilia asa de simplu le spui pe toate de parca nu-mi vine sa cred ca ai dreptate. Dar nu am ce face - te cred doar esti cu experienta. Si daca o sa ajung cu bine la anu si o sa gindesc cum spui, sa stii ca am sa recunosc cu voce tare
Voi ce mai faceti, cum o duceti. A venit medicul vostru, ati fost si la el la consultatie?
_
fix 34s
Tot raul e inspre bine.
LiliaToma spune:
LUCIA...zici ca nu ma crezi?
Auuu, celelalte mamici, dati navala si spuneti-i daca nu am si eu dreptate ca nici nu iti vine sa crezi cum trece timpul?
Dar te inteleg si pe tine, mie ultimele saptamini de sarcina mi s-au parut cele mai lungi :)
Nu stiu unde au disparut fetele. Rodica cred ca e in febra pregatirilor ptr aniversarea Paulei...
celelalte?
ALINA, cum s-a adaptat Alex la cresa?
MamaElei spune:
Dragelor, sper sa nu va suparati pe mine, dar chiar pot scrie aici nimic. Tot dau de mesajul Corneliei si imi dau lacrimile.
Rog mult un moderator, daca poate, sa inchida capitolul dat si sa deschida unul nou!
In aceasta seara plecam la o nunta, miine promit sa scriu mai multe!
Pupici
Rodica si PAULA (02.09.04)
Davina spune:
Lilia si mie la fel mi s-a parut ultimele saptamani cele mai lungi si dupa ce s-a nascut Deanna timpul zboara ,a trecut foarte repede aproape 1 an .
Lilia pupa pe Amelia din partea noastra ,tare e faza cu kk .O sa fie o norocoasa.
Rodica sa ne spui cum a fost la nunta ?
Lucia super ca asista si sotul la nastere ca eu sincer nu stiu cum ma descurcam fara al meu la nastere ,mai ales intr-o tara staina si fara suportul familiei.
Celelalte fete unde ati disparut ?
pupici la toate si o zi buna.
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25