bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Sa va povestesc ce am facut ieri caimi vine acum sa ma dau cu capul de pereti!

Aseara pe la 18 am plecat noi si copiii prietenilor pe Studentesc la baschet! Eu cu nasa mea, verisoara si cealalta fina a ei sa ne pilmbam odraslele si sa mai vorbim..La un moment dat se apropie cineva de noi, dar fiind seara si copaci eu nu m-am uitat prea bine la cine se juca cu Tudor,desi el era la mine in braate ! Si tot vorbea si Tudor chiuia - ca asa face cand vede pe cneva ! Eu vorbeam cu mama unui prieten si cu nasa mea si la un moment dat imi zice tipul asta:"Nu mi-l dati si mie , ca uite rade la mine!"I l-am dat si m-am uitat la el in momentul in care era in bratele lui!!!M-am uitat mai bine, aproape ca m-a apucat groaza!!! Era un tip cu o fata de te luau fiorii! Si nasi-mea care nici ea nu l-a vazut prea bine se apuca si glumeste:"Asta se cheama rapire de copii!!"A inceput sa tipe, sa vocifereze ca nu isi da seama ce vorbeste, ce inseamna aasta si COPILUL MEU LA EL IN BRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu stiam cum sa il iau inpoi! El tipa si eu cu duhul blandetii sa il calmez ...:"Stati putin ca se sperie si incepe sa planga..."El tinea copilul si ii raspundea nasa-mii!! In spate m-am uitat era inca un tip! NU ma gandeam decat ca fuge si ala ne opreste! Norocul nostru cred ca a fost ca eram cinci ...

S-a potolot , dar nu mi-l dadea inapoi : ca ce frumusel este, ca har ca mar ..Imi inghetase sangele in mine...NU stiam ce sa fac..Transpiratii reci pe spinare cred ca nu am simtit in viata mea ca ieri...Ca sa-l pupe pe manuta ,ca n-a mai vazut asa copil zambaret..si tot as o tinea langa...Noroc ca Tudor a inceput sa nu mai rada ,ci chiar sa se incrunte,ceea ce nu i se intapla in mod obisnuit si l-am luat inapoi...Aproape ca nu mai puteam sa stau pe picioare cand eram cu el in brate...Nu mai aveam aer ..groaznic...

Cand am ajuns la sotii nostri,al meu era turbat de furie !!Plus ca lor le dadusera ocol niscaiva tigani pe care numai el ii obsevase ca ceilati erau atenti la joc..

Eu nu merg asa departe cu nebunia sa zic ca l-ar fi furat,dar ma gandesc ca dc era un nebun si i-ar fi putut face rau????/
Doamne !!! Groaznic!Groaznic!!Groaznic!
Stateam pe urma toate si ne gandeam ce faceam dc nu eram atatea...EU il las in carut la usa cand intru la paine sau la faramcie si sotul meu tot timpul imi atrage atentia sa nu il las singur sub nici o forma..dar de fiecare data am zis ca e exagerat...Dar acum sunt lipita poleita...

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, si Rayan prefera degetele si pumnisorii, dar eu zic ca are legatura cu dintisorii care se tot anunta, dar eu nu vad nimic inca. Cand ies odata?
Il apuca asa brusc un plans si isi duce degetelul in gurita, deci e clar ca il doare ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, si eu am ridicat toate cele la treapta intermediara inca de cand Tudor avea 4 luni. El nici acum nu sta cu spatele perfect drept, atunci cu atat mai putin. Nu m-am gandit ca nu fac bine, din moment ce el simtea nevoia sa stea putin ridicat. Si l-am pus de mic si in marsupiu. Multi doctori il recomanda cu caldura mai ales pt. pozitia picioarelor. Stiu ca si in cazuri de displazie usoara recomandarea este sa pui copilului 2 pampersi si sa il tii cat mai mult in marsupiu. Eu mi-am luat unul Chicco si chiar nu cred sa-i faca rau nici la coloana, nici in alta parte. Ii place la nebunie sa mearga asa, ca oamenii mari, sa vada tot in jurul lui si sa fie si aproape de mami/tati.
Megg ai toata intelegera mea. Dar el, sotul tau, ce zice de fazele astea? Poate ati putea sa-i evitati si pe veri sau sa le spuna el in fata, ca altfel suna cand vine chiar din partea celui a carui familie se baga aiurea. Eu de ex. cand mi se pare ca tata mai sare calul la cate o faza il pun eu la punct. Asa se simte si sotul meu bine si nici tata nu are de ce sa se basice ca i-a spus el ceva. Parca din partea copilui tau le inghiti mai usor. In orice caz nu poti sa-i lasi sa te enerveze asa.
Cu constructia casei, ai dreptate, cred ca iti mananca mult timp si nervi. Noi avem noroc ca nu vom fi foarte presati de timp cand o sa construim si chiar si asa de multe ori ma bate gandul ca peste un an doi sa renuntam la ideea casei si sa vindem terenul ca sa ne luam un ap. Desi ma atrage si ideea ca ar avea copiii mei un pic de curte, cum eu n-am avut in copilarie.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Adita si Anda, cred ca si eu o sa fac la fel, o sa portionez mancarea si o bag la congelator.

Adita, intr-adevar, si pe Seb il linisteste degetul in gura, si sper sa fie cumintel ca Nectarie al tau. Cat traieste omul spera!

Bine ai revenit Galaxy! Saraca de tine, de cate ori ai cerut reteta aia cu orez! Pupici lui Robert!

Anda, unde e povestea cu tati?

Amaya, de abia astept sa vad poze de la cununie si botez.

Catiflo, asa am sa fac si eu, o sa pun supita n tavita de congelator, sa fac cubulete. Dar cate zile se poate tine? Seb e foarte fortos, intr-adevar, nu stiu cu cine seamana. O sa se intoarca si Gabita in curand, ai sa vezi.

Sara, de-abia asteptam sa-l vad pe David, e un scump foc! Si vorbaret ca Seb. Poate ii bagam sa vorbeasca pe YM intr-o zi. La multi ani, sa fi sanatoasa, scumpa! Ca de frumusete nu ai nevoie. O sa modific eu in listuta.

Lavinia, nici Seb nu doarme la plaja, sa sti, e fermecat de peisaj, de atmosfera...La multi ani Nataliei!

La multi ani si lui Sebastian al Clarei, care a facut azi 4 luni.

Shobo, cred ca e marait din cauza dintisorilor, da, dupa ceea ce spui tu. Azi noapte cum a fost?

M-ai impresionat pana la lacrimi, Ubi cu ambitia ta de a alapta. Alex e o norocoasa cu o asa mamica. Bravo tie si, desi o repet, tuturor fetelor care alapteaza le zic "Jos palaria!" pentru ambitia voastra!

Pauza ca a visat Seb urat si s-a trezit urland.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Crinuta,
Articolul nu este despre alaptat ci despre alimentatia sugarului si mamei in general!

Mi s-a parut interesant ca exista o opinie conform careia mama care alapteaza nu are asa multe interdictii in alimentatie, ceea ce nu am mai intalnit pana acum!

Si alt lucru interesant, pe care iar nu l-am intalnit, este ca depasirea greutatii la copilul alimentat la san nu este un semnal de alarma! Si mai sunt chestii interesante!

Si daca nu esti cu ceva de acord, spune mama draga ,ca d-aia e forum!! De discutii !Si fiecare vine cu parerea lui argumentata si cu cat mai multe argumente pro sau contra tot atea decizii inspirate,nu?

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, acela e un scaun de masa care se face si pat, adica se lasa spatarul pina la orizontala. spatarul are de fapt 5 pozitii, 5 fiind fix la 90gr pt. mincat cred. are roti si e mobil ca si un carutz, copertina de soare si plasa de insecte. l-a primit Codrin cadou la botez, dar pot intreba pe unchiul sotului de unde l-a luat daca vrei. cind il faci scaun de masa i se ataseaza o masutza care in poza nu apare ca nu e inca timpul. mai are si reglaj de innaltime si se balanseaza pe orizontala. are si frine la roti si atunci balansul poate fi pe o cursa mai scurta ca sa zic asa. deci are multe features ca sa zic asa. se poate si plia si se face cit un carutz pliat. in poza apare la cea mai mare inaltime ridicat, insa nu stiu daca e pt. a-l pune pe bebe la o masa normala de oameni mari.

Oana , e super sa pot dormi si eu macar 6-7 ore in continuu, asta dupa 4 luni in care nu am avut decit 2 sapt. aSA. SPER sa-l tina! vad ca azinoapte nu s-a mai trezit si daca se mai trezeste de dinti ii dau suzi si adoarme la loc imediat am vazut.

Bestutza , m=ai speriat groaznic, mai ales ca si eu il las afara la usa unui magazin cind intru... cred ca nu o voi mai face. si mai ales ca sint unii care pun mina pe el fara sa intrebe, il pipaie pe fata ... aoleeeeeeeeeeeeeu!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

L-am filat lui tati. Le-am facut si trei poze impreuna.

Shobo, eu i-am dat jucarii speciale care se baga la frigider pentru dintisori, o baga in gurita cu tot cu mana (nelipsita[:]), si pana la urma prefera tot degetelele lui. Dar le baleste bine si jucariile. Ce ii mai place lui sa suga, e sa stea in fundulet sa isi suga degetul mare de la picior. O sa il prind in poza sa-l vedeti. E mortal!

Alina, lasa, ca o sa fie bine cand o sa ai carnet. Mie mi se pare dulce si limba franceza. As vrea ca Seb sa fie precoce numai in bune, Alina. Dar daca trebuie sa fie in toate, asta e, trecem peste. Asa e ca, Crinuta seamana cu una dintre fetele din Charmed. alina, eu nu urmaream nici innainte seriale, asta de cand am netul.

Gabi, merci pentru lapte, poti lua legatura cu ai mei cand ai timp sa treaca tati sa il ia. O saii zic si de cel care il mai are Dana. Ca poate ia George bani, sa trimit un pachet (ma chinui de cateva luni sa-l trimit) si pun bani pentru pachetul care trebuie sa mi-l trimita cu lapte. Si ce ramane poate mi-l aduce Freia, moderatoarea de aici in iulie. Am vazut pozele cu Iustin, nu prea imi dau seama cu genele in poze, am inteles ce vrei sa zici, dar nu am mai auzit, ca sa-ti pot da un sfat.

Adita, multumim pentru albumul comun, ieri am pus si eu alta poza in el. Am schimbat-o pe aceea.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Bestutza, cum sa lasi copilul singur in carucior cand te duci la farmacie?! La cati nebuni sunt pe strazi... cred ca te-ai linistit de tot o perioada, nu mai dai copilul nici la bunici sau copii care-s cu bebeii prin parc. Bine ca nu s-antamplat nimic. La u prim impuls te gandesti ca-i plac omului copiii sau ca o fi avut vreo istorie in spate gestul, dar la o privire mai adanca... cne stie...

Tomasa si Florina, pai ce pemisiune sa-mi ceara... ei nu inteleg oricum fazele astea... o sa rarim vizitele ce mai.. cu soacra le-am rarit, urmeaza ceilalti, daca altfel nu se poate. Sotul meu nu le zice nimic niciodata chiar daca nu-i convine... tot eu pic cu comentariile...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Buna , am reusit sa mai intru si eu. Am lipsit o saptamana , am citit in fiecare zi ce ati scris dar nu am avut timp sa scriu la nimeni,intradevar , cum va spuneam acum o saptamana , Alexandrei in ies dintisorii, asa ne-a spus doctora , dar sa nu ne asteptam sa iasa foarte repede, ea este un copil mai sensibil in privinta asta si de aceea face asa de rau.Plange foarte mult , isi roade punmsorii si produce vorba Tomasei "kilograme de bale".Sper sa pot sa intru mai des , astazi am timp mai mult pentru ca este ziua mea de nastere si tati mi-a dat liber.Astazi sta el cu fata.

ELENA+ALEXANDRA -BEATRICE(03.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, ce marca e scaunelul?
Bestutza, multumim pt. articol. Mie mi s-a parut interesant, mai ales din punct de vedere a alimentatiei ulterioare varstei de 6 luni, a diversificarii, pt. ca din fericire pt. mine eu stiam ca am voie sa mananc orice, ceea ce am si facut. Colicii sunt cica din cauza unei dezvolatri insuficiente a sistemului digestiv si nu din cauza alimentelor mancate de mama. Ca de-aia au si unii copii cu formula colici. Uite, eu chiar acum am terminat de mancat o super imensa salata de varza cu marar, aliment nepermis in acceptiunea clasica. Cu ce am mai calcat pe langa este ciocolata si uneori cate o cafeluta cu cofeina...
Oana, pupici lui Seb. Vreau poze cu degetelul de la picior in gurita! Cred ca toti isi vor papa pana la urma picioarele, dar el se pare ca e, ca intotdeauna, primul!
Megg, da, ocoleste-i. Viata e prea scurta ca sa o petreci cu persoane al caror comportament iti displace. Poate reusim sa vedem si noi filmuletul cu Mara in picioare!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput