bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Cam33, noi ii dam in continuare Vigantol. Nu am observat sa ii piara pofta . Ieri imi smulgea fripturile din mana...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Buna dimineata,

Gabi.i m-am mai linistit sa vad ca sunt mai multi bebei care sug doar 2-3minute. M-am mai linistit. Multam de raspuns.

Shobo m-am confruntat cu jetul mare la san si mi se ineca, daracum nu mai se ineaca si credeam ca e de la altceva. Dar e posibil sa ai dreptate s-o deranjeze. Treaba cu mancatul adormita am observat ca asa e, mananca mai linistita noaptea cand se trezeste sau dimineata daca e inca somnoroasa ca azi de exemplu. I-am dat sa manace la 6.30 vreo 15min si a adormit la loc. Vad ca sunteti mai multe care spun ca e normal ca bebe sa se sature chiar si in 2-3min. Cu asta m-am linistit. O sa ma uit azi mai bine la gingie. Eu ca fraiera nu ma uitam pe fata dinspre buza ci pe suprafata gingiei exact unde trebuie sa iasa dintii.

Ieri nici nu i-am dat Vigantolul. M-am gandit ca in combinatie cu soarele la care o expun se aduna prea multa Vit. D si atunci nu mai are pofta de mancare.
E normal la varsta asta 5-6luni s-o mai doara burtica?
Pupici

Cami si Angisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bestutza, noi folosim suzeta Chicco picatura, de cauciuc (e preferata) si silicon. An incercat si cu Nuk ortodontica, a luat-o si pe asta, dar cu mai putina pofta parca.
Andrutza, o sa-ti trimit eu un PM. Imi pare rau ca ai avut asa o perioada aglomerata si te asteptam mai des pe aici.
Shinutza, ce face Iulia mica si scumpa? Cum ai gasit-o?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Tomasa episoadele cu colici le avem din cand in cand dar stresata cum sunt, n-am mai postat despre asta. Pe mine ma obseda ideea ca mananca prea putin si prea rar fata de altadata. Dar vad ca e normal. Greutatea stiam si io de vreo 450-500g ca ar fi trebuit sa ia. Mai astept luna asta si sper sa fie ok. Pana acum mi-a luat in greutate ca la carte: 1;1;1 si 0,750kg.

Gata, m-am mai linistit si sper sa fim Ok. Va tinem la curent zilele astea.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

TOmasaa,

Si noi o avem tot pe aceea...Isi suge degetul intr-o veselie! NU stiu...Cred ca intram in cartea recordurilor!

Cam ,
Vin si eu cu un raspuns cam tarziu..Fetita prietenilor nostri are 4 luni pe 4 iule si manica de la doua luni trei minute la un san si trei max 4 sau 7, in cel mai fericit caz, la altul!!Si este super bine ca greutate!!!

MA duc sa mai fac ceva treaba ca azi-noapte m-a trezit de trei ori...A mancat 5 minute si gata..Tot aasa marait suntem si noi

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , se pare ca si astazi este f. cald in casa sunt 25.5 grade iar Mandy e doar in pampers .Afara sunt 33 de grade .
Fetele cu probleme la bb. eu va spun sincer ca nu stiu ce sa le faceti ca noi nu avem probleme , cel mai bine e sa va duceti la dr. doar asa va veti linisti .De ce sa va raspund doar sa va linistesc cand de fapt pot fii intradevar probleme .
Urmativa instinctul si doar asa va fii bine .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 4luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Bestuza , multam, niciodata nu-i prea tarziu. Cu cat mai multe raspunsuri cu atat mai multa liniste. Tocmai mi-am culcat ingerasul care a fost mai cumintica azi.

Alina Maria dr spune ca nu-i nimic dar multi dr dau rateuri uneori si eu nu prea am incredere in ei pana nu ma conving in mai multe parti. Eu inca nu o cunosc foarte bine pe dr, o am de 6luni si inca o mai verific daca are dreptate, nu ma pot baza pe ea inca 100% desi pana acum a fost OK. Pai daca tu te plangi de caldura 25,5 , trebuie sa vii la mine cand sunt 28grade. De fapt, acum nu mai sunt , ne-am luat aer conditionat si pentru noi e racoare la 24.

Si noi sugem degetelul si ne frecam gingia dar pe lateral nu in fata unde ar trebui sa apara dintii, de zici ca ne spalam pe dinti. Nu ne place suzeta nici de la Avent nici Chicco fiziologica, cahh. Daca am stat de vreo 4ori cu ea, adica ne-am calmat putin cand plangeam.
Nici nu insist sa i-o dau, prefer sa roada jucariile din cauciuc si degetul meu pe care-l inhata ca pe-un os. Are un volan bun de la Tomy

Cami

Mergi la inceput

Adita ne-am gandit si noi ca putea fi de la caldura, erau cateodata si 28grade. Tocmai de aceea ne-am cumparat aer conditionat si nu mai e asa cald in casa. Cand ne jucam setez aparatul cam la 23-24grade. Nu-i dam drumul mereu, las cateodata la 26grade cand doarme. Eu zic ca-i obisnuita cu caldura ptr ca la noi si iarna erau 26grade uneori 27 si manca bine.

Pupici, Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor,

ce sa fac daca bebe nu mai vrea sa stea cam deloc culcat??? nici in carutz nici in nimic. se ridica singur incordat de spate si umeri pina pe la 45gr cu coloana si nu stiu daca sa-i ridic carutzu macar la prima pozitie semiridicat a spatarului. deasemenea mai am un pat mobil gen carutz de casa care tot asa are o poz intermediara, de vreo 30gr asa si chiar acum i l-am ridicat dar nu stiu daca e ok pt spatele lui. sper sa nu fac vreo prostie, insa daca il las culcat se ridica/forteaza singur incordindu-si muschii spatelui si umerii si is ridica spatele pina pe la 30gr cred. imi amnintesc ca i-am zis lui Culcer asta (am uitat sa va zic ca are tendinta asta de pe la 3 luni) si mi-a zis sa-l incurajez si sa-i dau 2 degete sa se ridice in fund cu ajutorul meu. dar dupa ce fac asta el nu mai vrea cu nici un chip sa stea la loc culcat, adica sa inteleaga astea ca pe niste exercitii :)

abia miercuri ajungem la pediatra care stiu ca o sa zica NU FORTATI NIMIC! dar ce exact sa inteleg eu din asta? sa-i ridic sau nu carutzele astea la prima poz?

voi cum ati facut?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Shobo eu nu cred sa fie o problema daca ridicam spatarul carutului la prima treapta .Eu am facut-o de sapt trecutadar Iustin tot mai are momente cand nu-i place .El vrea in fund sau tinut de maini sa se ridice in picioare.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput