bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Chiar sunt frumosi copiii nostri! sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei! Adita, ideea ta a fost grozava, sa-i vedem asa la un loc. Nu stiu cum se deseneaza florile astea dar meriti un buchet pe bune :)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre ingeri printre oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am scris inainte, sunt aiurita rau, dar plange Rayan din cauza dintilor si scriu pe apucate, deci sorry pt greseli.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Fetelor, chiar nu mai stiu ce sa fac. De 3ore n-a mancat, imi sugee mana, maraie dar tot nu vrea sa manace. Ce sa fie? E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Cam, ce ii dai acum? lapte sau supa?
O fi prea fierbinte?
Poate nu-i e foame inca?
Poate trebuie schimbat?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre ingeri printre oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

Ati fost harnicute ca intotdeuna.

La multi ani Sara! ai un baiat mare!

Crinuta mersi pentru reteta. Am de gand sa fac azi sau maine. O sa-ti spun atunci cum a iesit. Si noi vrem poze cu Rayan.

Alina Maria, fain ca lui Mandy i-a placut sucul. Sa ne spui ce mai face nou! Noi am observat acuma ca Robert e putin rusinos asa. Rade la noi si dupa intoarce capu si se ascunde la piept. Un dulcic. hehe

E foarte faina idea cu poze bebeilor. Imi place mult. Multumesc Adita! O sa trimitem si noi poza!

Shobo, cu datul suzetelor din frigider, eu zic ca merge. Eu asa fac cu Robert si se pare ca ajuta. Nu a racit pana acum.

Va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by cam33

Fetelor, chiar nu mai stiu ce sa fac. De 3ore n-a mancat, imi sugee mana, maraie dar tot nu vrea sa manace. Ce sa fie? E normal?

Da-i totusi un pic de lapte praf, daca ai prin casa, 30 ml de proba, ca sa te asiguri totusi daca vrea sau nu sa pape. Si verifica in gurita sa nu aiba vreo afta. Febra are? Unii refuza mancarea daca au febra sau le ies dintisorii. Totusi dupa 3-4 ore ar trebui sa manance macar un pic. Si al meu are durata suptului de 2-3 minute la anumite mese. Doar dimineata si seara inainte de culcare suge mai mult. Se mai intampla sa suga mult si la somnicul de dupa amiaza, daca ma culc si eu cu el, altfel e super rapid. Insa mi-a luat mereu bine in greutate (unii spun prea mult )

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by ana maria
Laptaresele?! ce ziceti voi daca mai beau din cand in cand cate un frappe? Din acela la plic facut cu lapte rece? Credeti ca strica

Ana Maria, sa stii ca eu beau o cafea cu lapte in fiecare zi, altfel nu prea reusesc sa ma urnesc si ma simt ca batuta in cap. Stiu ca sfaturile sunt "nu cafea!" Initial am incercat cu cafea decofeinizata, dar nu a mers. Nu am vazut sa fie mai agitat si oricum o beau dupa ce ii dau sa suga, iar pana la urmatorul supt trec 3-4 ore. Acu' daca intra sau nu in laptele de la urmatoarea masa, n-as putea sa spun, in price caz pe bb nu vad sa-l afecteze. Nu face urat nici daca nu beau cafea/mamanc dulciuri, deci nu i-am creat inca dependenta (I hope)

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Abia acum am reusit sa-i dau sa manance si mi-a adormit ingerasul. Am mai incercat pe la 6 dar a supt doar 2-3min.

Witchie o alaptez. Abia de ieri am inceput sa-i dau putin suc de morcovi dar cu mancatul putin e de mai mult timp. I-am schimbat si scutecul destul de des. Ma gandeam si eu ca nu-i e foame dar nici dimineata n-a mancat decat 2-3minute si la pranz parca 5-7min. D-aia imi fac griji caci e asa de mai multe zile.

Amo am incercat sa-i dau cu biberonul lapte scos de la mine (mi s-au umflat sanii tot asteptand sa manace, ieri chiar ma dureau). Deci lapte am. Afta nu are caci am fost la dr acum 3 zile special ptr asta. A si cantarit-o cand dar la cantarul dr. arata ca ar fi luat in greutate in ultima luna adica 5, 600g dar la cantarul meu arata doar 350g. A controlat-o dr peste tot, in gura, la stomac mi-a zis ca-i OK. Ieri mi-am verifcat cantarul si al meu e bun. Mi-e si rusine sa-i spun dr caci am sunat-o intr-una pentru tot felul de sfaturi (caci nu am pe nimeni pe cine sa intreb).
Ma bucur sa aud ca si bebe al tau suge cate 2-3 minute uneori. Inseamna ca e normal, adica acum in luna 5-6 se satura cu mai putin? Eu imi fac griji ptr ca inainte manca mai des la 1-2ore cate 8-15minute. Mai spune-mi cum mananca MIhaita noaptea. Cam cat ia in greutate acum saptamanal? Am vazut ca e cu 3zile mai mare decat Angisor. Poate ma mai linistesc si nu-i transmit starea mea de neliniste.

Multam

Cami si Angisor5luni 7,220kg - 5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, nu m-am suparat pe tine, Doamne fereste! ci pe mine... Ma bucur ca n-a fost decat o neintelegere trecatoare. Chiar nu as vrea sa te fi suparat, mai ales ca nu voi uita curand ajutorul acordat in perioada sarcinii, cand mi-ai explicat super cu deschiderea colului si mi-am luat de multe griji. Cate o cafeluta mai beau si eu, rar e adevarat, ca de obicei beau decofeinizata. Nu am observat sa-l fi enervat pe bebelus sau sa fi avut vreun efect neplacut. Victor are hernie inghinala? sau i-a trecut deja? te intreb asta pt. ca si Tudor a avut.
Crinuta, esti o scumpa ca intotdeauna. Eu mi-am cerut scuze ca poate nu era cazul sa explic eu ce a vrut Ana Maria sa spuna. Te pup!
Shobo, poti sa folosesti cu incredere jucarii reci de dentitie (dar nu din congelator), precum si suzete racite in frigider. Il mai alina, bietul de el. Si noi papam manute reci.
Gabi.i, eu nu cred ca e cazul sa te gandesti la operatie. Oricum in poze nu se vad bine genele, dar ma gandesc ca poate lacrima si de la altceva.
Adita, multumim mult pt. surpriza.
Cam33, poate incerci cu putin lapte praf cu lingurita sau cu canita, ca sa vezi daca chiar nu ii este foame. Sanul are lapte? Ea ce face cand o pui la san? Nu suge de loc? Intoarce capul dupa cateva minute? Descrie putin. Noi am trecut de ex. printr-o faza de vreo luna de colici la san (cica e relativ frecvent), cand manca putin dupa care se chircea efectiv de durere si respingea sanul (asta se intampla probabil cand incepea sa curga laptele mai consistent si in suvoi mai puternic), partzaia, se stramba, etc. Tare neplacut a fost dar cu multa rabdare am trecut si peste asta.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Tomasa lapte am. Ieri seara am scos cu pompa si i-am dat cu bibe. A baut 140ml dar dupa 4-5ore de chin. Azi n-a mai vrut nici cu bibe. Sanii sunt plini. De obicei cand ii era foame maraia, nu mai vroia sa se joace in nici un fel, sau sugea cu putere tot ce apuca (mana mea, jucarii). Dar cum o pun la san il apuca cu pofta dar il scoate imediat din gura si se arcuieste si tipa daca nu ma ridic in picioare. Uneori suge doar 1-2minute si face la fel dupa care continua sa planga sau sa maraie. Am mai golit din san caci stiu ca uneori o deranja jetul prea mare. Dar acum tot degeaba. La dinti m-am uitat dar nu vad nimic desi isi freaca gingia des. Simt uneori ca-i forfota burta dar uneori nu si ea tot plange si nu mananca. Se poate colici in luna5 si 6? Nu mai pot scrie, s-a trezit si tati are treaba.

Pupici

Mergi la inceput