Bambusi...

Bambusi... | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

am primit nu de mult timp un ghiveci cu bambusi...pareau tare inghesuiti, saracii, in vasul lor, asa ca i-am impartit in mai multe vase, suficient de mari (dupa calculele mele)...unora le merge bine, altora nu...voi aveti bambuci acassa? cum va ocupati de ei? e bine sa stea sa ii bata direct soarele? ca la mine s-au cam ingalbenit cei pe care bate mai tare soarele, desi sotul meu a citit intr-o carte ca le place la soare....cat de des ii udati?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ups! vad ca mi-a mutat cineva topicul asa ca l-am pus inca o data si la discutii generale...rog moderatorii sa stearga unul dintre ele

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryokan spune:

Din cite stiu eu , bambusilor le merge cel mai bine cind sunt mai inghesuiti. Am si eu bambusi, si mi s-a recomandat sa-i tin la un loc.. si cit mai inghesuiti. O plantuta singura, nu rezista multa vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

surpriza mea cea mare este ca am vazut intr-o curte din bucuresti o intreaga tufa de bambus de-a lungul unui gard care supravietuieste si iarna (!), are 2,5 metri inaltime (!), cand o sa am casa o sa-mi pun sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

mi-am luat si eu ieri o "tija" de bambus si sincera sa fiu, nu stiam prea multe despre. Am inteles ca este bine sa stea la lumina dar nu in soare direct ca se pateaza. Eu il am pe al meu in apa, dar cred ca trebuie sa-l pun in pamant... Daca stie cineva cum e mai bine? cat priveste ingramadeala, si eu stiu ca e mai bine sa stea asa. Daca mai afli ceva, spune-mi si mie ca sunt tare interesata.

Mergi la inceput